تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

هنر

از دیرباز هنر در کشورهای اروپایی از ارزش و احترام بالایی برخوردار بوده و هم اکنون نزدیک به سه دهه است که کشور اتریش به عنوان مهد موسیقی جهان و شهر وین که پایتخت این کشور است به عنوان پایتخت هنرهای جهان شناخته میشود. توجه بالای دولت اتریش و فضای مناسب برای رشد زمینه های هنری همچون موسیقی در این کشور که دارای بیشترین و همینطور بزرگترین کنسرواتوارهای جهان است باعث انتخاب این لقب برای این کشور است. با عنایت بر موارد فوق فرصت تحصیل و کسب مهارت در کالج ها و دانشگاه های کشورهای اروپایی همچون آلمان و اتریش بسیار مغتنم است و نکته ی دیگر هم این است که بسیاری از رشته های هنری جدید چون آرایشگری، مدلینگ، طراحی لباس و رشته هایی از این دست بر خلاف محیط آکادمیک ایران در این کشورها به طور حرفه ای تدریس میگردد.
هموطنان عزیز می توانند برای سنجش شرایط اخذ ویزا و ارائه بهترین پیشنهادهای ممکن با تکمیل فرم های ارزیابی و یا ارتباط با کارشناسان موسسه اندیشه پویان به پاسخ سوالات خود برسند.

تحصیل کردن در رشته‌های هنر در آلمان به دو بخش که عبارت‌اند از : دانشگاهی و تحصیل در مراکز آموزش عالی و تخصصی قابل دسته‌بندی است. باید بیان نمود که باوجود مقاطع و مدارک تحصیلی یکسان در هر دو مرکز، تفاوت عمده‌ای در برگزاری امتحانات ورودی و آزمون عملی وجود دارد.همچنین تحصیل در رشته‌های هنر در کشور آلمان، محدود به دانشگاه‌ها نمی‌شود و در بسیاری از شهرها، این مراکز آموزش عالی و تخصصی هستند که در آن‌ها رشته‌هایی مانند هنر، موسیقی و فیلم و سینما تدریس می‌گردد. در کشور آلمان، علاوه بر دانشگاه‌ها، ۵۲ مرکز آموزش عالی در رشته‌های هنر ارائه خدمات می‌کنند. این مراکز برخلاف دانشگاه‌ که از دانشکده‌های مختلف تشکیل گردیده‌اند و رشته‌های گوناگونی در آن برای تدریس ارائه می‌گردد که به‌صورت تخصصی برای یک یا چند رشته خاص نیز در نظر گرفته‌شده است.در این میان می‌‌توان به‌طور مثال مدرسه یا مدرسه عالی موسیقی (Musikhochschule) و یا مدرسه عالی فیلم (Filmhochschule) را نیز نام برد. همچنین نوع مدارک و مقاطع تحصیلی در مراکز آموزش عالی با دانشگاه‌ها هیچ تفاوتی وجود ندارد. آزمون ورودی در رشته‌های هنر از تفاوت‌هایی که در تحصیل رشته‌های هنر در مراکز آموزش عالی، در مقایسه با دانشگاه وجود دارد، می‌توان به آزمون‌های ورودی پیش از پذیرش در رشته‌ی مربوطه اشاره نمود. همچنین ازآنجاکه تحصیل در رشته‌های هنر در دانشگاه‌های آلمان بیشتر بر پایه‌ی معلومات نظری استوار است، عمدتاً آزمون عملی برای ورود به این رشته‌ها وجود ندارد. ولی باید بدانید که برای ورود به مدرسه‌های عالی در رشته‌های هنر، قبولی در آزمون عملی اجباری و ضروری است. دعوت‌نامه به‌جای پذیرش در رشته‌هایی مانند نقاشی، عکاسی، طراحی و گرافیک، دانشجویان باید پس از مکاتبه با دانشگاه، به‌صورت حضوری و یا غیرحضوری، با ارسال آثار خود، در آزمون عملی شرکت نمایند و متقاضیان تحصیل در رشته‌های هنر در مراکز آموزش عالی، پس از اقدام به پذیرش و ارسال مدارک تحصیلی خود ، برخلاف علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه، به‌جای پذیرش (Zulassung)، دعوت‌نامه‌ای (Einladung)را نیز برای شرکت در آزمون عملی دریافت می‌نمایند. این قاعده نیز شامل متقاضیان خارجی ورود به رشته‌های هنر می‌شود. آزمون عملی در رشته موسیقی آزمون عملی در رشته‌هایی مانند موسیقی به دو بخش پاسخ‌گویی به سؤالات مرتبط بادانش نظری و نواختن ساز تخصصی تقسیم می‌گردد. همچنین در تمامی مدرسه‌های عالی موسیقی، نواختن ساز اجباری است. اما این قاعده شامل امتحان نظری موسیقی نمی‌گردد. از مراحل امتحان عملی در بخش نواختن ساز تخصصی، می‌توان به نواختن قطعه‌ای از پیش تعیین‌شده، بداهه‌نوازی، و بسته به نوع ساز، نواختن با ساز همراه (پیانو)، اشاره نمود. امتحان نوازندگی ساز، طبیعتاً در رشته تخصصی فرد متقاضی، برگزار می‌گردد. برای مثال، متقاضی تحصیل در رشته نوازندگی فلوت، امتحان عملی خود را با ساز فلوت برگزار می‌کند. این قاعده شامل داوطلبان خارجی نیز می‌گردد و امکان برگزاری امتحان عملی با سازهای ملی، سنتی و محلی وجود ندارد. پذیرش در دانشگاه، بدون آزمون ورودی پذیرش در رشته‌ی موسیقی و در دیگر رشته‌های هنر در دانشگاه‌های این کشور متفاوت است. به‌طور مثال تحصیل در رشته‌ موسیقی‌شناسی در دانشگاه، در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، بدون آزمون ورودی امکان‌پذیر است و متقاضیان می‌بایست تنها به زبان‌های انگلیسی و آلمانی مسلط باشند. همچنین ازجمله رشته‌های زیرمجموعه‌ی موسیقی در مدرسه‌های عالی، می‌توان به نوازندگی ساز، آهنگ‌سازی، رهبری ارکستر، موسیقی تئاتر، موسیقی فیلم، تربیت‌معلم موسیقی و آواز اشاره نمود . ازجمله دیگر رشته‌های زیرمجموعه‌ی هنر در دانشگاه‌ها و مدرسه‌های عالی در آلمان عبارت‌اند از: معماری و هنرهای تجسمی شامل عکاسی، نقاشی و مجسمه‌سازی، و هنرهای نمایشی شامل بازیگری، کارگردانی و طراحی صحنه.

دانشگاه های برلین و دوسلدرف در کشور آلمان وهمچنین چندین دانشگاه در کشور اتريش برای افراد علاقه مند به رشته های طراحی چهره، گریم و آرایش تخصصی به طور خلاقانه و برپایه آخرین دانش و متدها در اين خصوص رشته اي را ايجاد نموده اند كه به طور حرفه اي بر آرايش مو فعاليت دارد و در پايان مدركي معتبر به شما اعطا مي گردد. آکادمی مو دورنمایی از تکنولوژی های جدید بر پایه تجهیزات آموزشگاهی را به شما می آموزد و روشها و تکنینک های به روز دنيا را به شکل گسترده در اختيار شما قرار مي دهد. در طول این دوره ، آموزش دهندگان با بهترین روشها مدیریت مي شوند. ورود به اين آموزشگاه شرايط و يا پيش زمينه ي خاصي ندارد و از تمامي افرادی كه در ارايشگري هيچ تجربه اي ندارند تا افرادي كه به صورت حرفه اي در اين زمينه فعاليت دارند استقبال مي كند. قابل‌ذکر است که اجازه اقامت دائم برای هنرمندان که از طریق اقامت کاری در اتریش هستند بعد از ۵ سال به‌صورت بی‌وقفه صادر می‌گردد و می‌تواند از مزایای اخذ اقامت دائم اتریش و اقامت دائم اروپا استفاده نماید . مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا: رزومه کامل فرد متقاضی کلیه نمونه کارهای انجام شده توسط هنرمند مدارک شغلی+بیمه(در صورت وجود) شناسنامه متقاضی+کارت ملی گواهی عدم سوء پیشینه چهار قطعه عکس بدون رتوش 4.5*3.5 اصل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه (توجه داشته باشید : پیدا کردن کار دراتریش و موفقیت در مصاحبه ی کاری در اتریش دانستن زبان آلمانی و یا انگلیسی در سطح مطلوبی نیاز است اما نقطه ی مثبت آنست که دیگر دردسر های اخذ مدرک زبان را نخواهید داشت)

باید بیان کرد در ژوئن 2002 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان (IRPA) ، معیارهای انتخاب هنرمندانی که متقاضی اقامت دائم در کانادا و مهاجرت هستند تغییرات اساسی یافت. همچنین قانون قبلی مهاجرت کانادا ، برای انتخاب هنرمندان مهاجر از طریق "خوداشتغالی" راهکارهایی را ارائه کرده بود. در این فرایند اگر هنرمندی قادر به اثبات این موضوع " توانایی برای ایجاد یا خرید یک کسب‌وکار در کانادا که همراه خوداشتغالی کمک قابل‌توجهی به اقتصاد یا فرهنگ هنری کانادا" بود می‌توانست متقاضی مناسبی جهت مهاجرت به کانادا به شمار بیاید. همچنین در این فرایند تجربه خوداشتغالی برای هنرمند متقاضی ضروری نیست، هرچند که ممکن است افسرهای اداره مهاجرت کانادا در زمان مرور پرونده به دلیل نبودن این تجربه توانایی متقاضی را جهت ایجاد یک موقعیت شغل برای خود در کانادا زیر سؤال ببرند و نیز این برنامه بیشتر بر جنبه اقتصادی پرونده تمرکز دارد تا جنبه‌های هنری. توانایی هنرمند تنها در مقایسه با توانایی او برای خوداشتغالی قابل‌توجه قرار بگیرد. نتیجه‌ای که می‌تواند گرفت این است که هنرمندی که قادر به نمایش و اثبات توانایی‌های عالی هنری است ولی حس تجاری و کسب‌وکار خوبی از محل هنر خود ندارد، مردود می‌گردد ولی یک هنرمند بااستعداد کمتر درصورتی‌که قادر به سوددهی بود شانس بهتری برای پذیرفته شدن دارد. قانون جدید IRPA نیز مانند قانون قدیم از هنرمندان برای اثبات قابلیت‌های خود برای خوداشتغالی و کمک قابل‌توجه به فعالیت‌های فرهنگی در کانادا مدارک و دلایل مستدل را از متقاضی می‌خواهد، ولی حالا "تجربه مرتبط" لازم و ضروری نیست. هنرمندانی که به مقصد کانادا تقاضانامه ارسال می‌نمایند (به‌جز آن دسته هنرمندانی که از استان کبک تقاضای اقامت دائم می‌کنند) باید حداقل دو سال تجربه در زمینه فعالیت‌های فرهنگی را داشته باشند و نیز این تجربه باید در مدت پنج سال پیش از ارائه تقاضامه تا هنگام تصمیم نهایی بر پرونده کسب گردیده باشد. همچنین این تجربه باید شامل دو سال که عبارت است از خوداشتغالی در فعالیت‌های فرهنگی یا دو سال شرکت در این نوع فعالیت‌های در سطح جهانی، باشد. هنرمندان در سطح جهان به افرادی تعلق می‌گیرد که در سطوح بین‌المللی شناخته‌شده باشند و یا در بالاترین سطح رشته خود فعالیت نمایند. ولی باید ذکر کرد که اگر متقاضی دو سال تجربه درخواستی ذکرشده را در هیچ‌کدام از این موارد کسب نکرده باشد، 1 سال تجربه در هر مورد کفایت می‌کند. همچنین سیاست مهاجرت کانادا ادعا دارد که برنامه خوداشتغالی یا خویش کارفرمایی، عرفا مدرسین موسیقی، نقاش‌ها، تصویرگران، سینماگران ، روزنامه‌نگاران مستقل و کارمندان "پشت‌صحنه" ، مانند رقص و طراحان رقص و کارگردانان تئاتر و موسیقی را جذب خواهد نمود. اگرچه ازلحاظ فنی مهاجران خویش کارفرما "مهاجران تجاری" بیان می‌شود، ولی هیچ حداقلی جهت سرمایه‌گذاری موردنیاز از آن‌ها درخواست می‌گردد. بااین‌حال ، متقاضیان می‌بایست بتوانند نشان دهند که دارای سرمایه کافی برای ایجاد یک کسب‌وکار در کانادا هستند . میزان سرمایه‌بر اساس ماهیت کار هنرمند متغیر است و انتظار می‌رود افراد میزان سرمایه منطقی برای ایجاد کسب‌وکار خود را ارائه دهند. همچنین مأمور بررسی پرونده پس از کسب اطمینان از واجد شرایط بودن اولیه متقاضی بر اساس تعاریف فوق، متقاضی را بسیار شبیه برنامه "نیروی متخصص" بررسی می‌کند و به او امتیاز می‌دهد. حدنصاب قبولی این امتیاز برای متقاضیان خویش کارفرما 35 امتیاز در مقابل 67 امتیاز از 100 امتیاز ممکن در برنامه "نیروی متخصص" است. حداکثر امتیازات در هر عامل عبارت‌اند از: 1. تجربه مرتبط: 35 2. سن: 10 3. تحصیلات عالیه: 25 4. فرانسه /انگلیسی: 24 به‌طورکلی ، کسب 35 امتیاز در این برنامه بسیار آسان‌تر از عبور از مانع "اثبات تجربه مرتبط"است . به‌عنوان‌مثال ، متقاضی که بین سنین 21 و 49 سال است10 امتیاز کسب می‌کند که با ارائه حداقل دو سال تجربه مرتبط (25 امتیاز) از حدنصاب 35 امتیاز موردنیاز عبور خواهد کرد. شکی نیست که ضرورت داشتن تجربه مرتبط باعث کاهش تعداد تقاضانامه‌های سالانه خویش کارفرما از طرف هنرمندان می‌گردد ولی بااین‌وجود این برنامه مهاجرتی، برای هنرمندانی که نیت و توانایی غنی‌سازی و زیباسازی چشم‌انداز و دورنمای فرهنگی کانادا رادارند از برنامه‌های منسجم و قابل‌دسترس اداره مهاجرت کانادا باقی خواهد ماند.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان