تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642
مهاجرت کاری به استان ساسکاچوان

ساسکاچوان

ساسکاچوان، استانی شمالی در غرب کانادا و تنها استان بدون مرز طبیعی این کشور است. مرکز آن رجینا و بزرگترین شهر آن ساسکاتون نام دارد. این استان در قسمت سرسبز کانادا و در همسایگی مانیتوبا از سمت شرق و آلبرتا از سمت غربی قرار گرفته است. به دلیل اینکه بیشترین مقدار نور آفتاب را در میان استانهای کانادا، دریافت میکند؛ زمینهای حاصلخیزی به منظور مصارف کشاورزی و زراعی داراست و همچنین به دلیل توسعه صنعت کشاورزی در ساسکاچوان، از گذشته تا امروز مقصد خوبی برای مهاجران بوده است.

برنامه ی کاندید مهاجرتی این استان (SINP)؛ برای افراد غیر کانادایی شرایطی مهیا ساخته تا بتوانند به کانادا و استان سرسبز ساسکاچوان مهاجرت کنند.

متقاضیان برای ارائه ی درخواست در این برنامه، از ۴ روش میتوانند بهره بگیرند:

 

روش اول: نیروی کار متخصص بین المللی

نیروی کار متخصصی که قصد سکونت و اشتغال در استان ساسکاچوان را دارند، میتوانند از این طریق اقدام کنند. در این روش سه زیرگروه قرار دارد که شامل: نیروی کار با پیشنهاد شغلی، مشاغل مورد تقاضا و اکسپرس اینتری ساسکاچوان میشوند.

حداقل امتیاز مورد نیاز برای این روش ۶۰ امتیاز از  ۱۰۰ امتیاز کل این برنامه است.

 

  • نیروی کار با پیشنهاد شغلی

در این روش لازم است که یک کارفرما در ساسکاچوان برای متقاضی پیشنهاد شغلی ثبت کرده باشد. متقاضیان مهاجرت کاری از این روش؛ باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • حداقل ۱ سال سابقه کار طی ۱۰ سال گذشته در شغل پیشنهادی
  • حداقل مدرک دانش زبانی CLB4 (برخی از کارفرمایان ممکن است سطح بالاتری را بخواهند)
  • در صورتی که شغل شما از جمله مشاغل نظام مند است ملزم به کسب مجوزهای ضروری برای کار در این استان می باشید.
  • داشتن نامه تاییدیه کار SINP معتبر برای اثبات داشتن پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت ( مشاغل سطح ۰، A و یا B از طبقه بندی مشاغل ملی)
  • حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ کل برنامه

 

  • نیروی کار متخصص بین المللی

این روش مناسب نیروی کار متخصصی است که پیشنهاد کاری استان را ندارند اما دارای مهارت زیادی در مشاغل مورد نظر و مورد تقاضا هستند. لیست این مشاغل که در ۴ آپریل ۲۰۱۹ اپدیت شده، به شرح زیر است

مشاغل Occupations NOC
مدیران اجتماعی و خدمات ارتباطی Managers in social and community services ۰۴۲۳
مسئولان تدارکات کنفرانس ها و رویدادها Conference and event planners ۱۲۲۶
کارشناسان فنی حسابداری Accounting technicians ۱۳۱۱
نقشه برداران Land surveyors ۲۱۵۴
برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان رسانه ها Computer Programmers and interactive media developers ۲۱۷۴
کارشناسان معماری Architectural technologists and technicians ۲۲۵۱
مشاغل فنی در حوزه زمین شناسی و هواشناسی Technical occupations in geomatics and meteorology ۲۲۵۵
تکنسین آزمایشگاه پزشکی Medical laboratory technologists ۳۲۱۱
تکنسین رادیولوژی Medical radiation technologists ۳۲۱۵
تکنسین سونوگرافی Medical sonographers ۳۲۱۶
امدادگران Paramedics ۳۲۳۴
روانشناسان Psychologists ۴۱۵۱
مددکاران اجتماعی Social and community service workers ۴۲۱۲
مربیان مهدکودک Early childhood educators and assistants ۴۲۱۴
مربیان معلولان Instructors of persons with disabilities ۴۲۱۵
مدیران برنامه ریزی و مربیان ورزش و تناسب اندام Program leaders and instructors in recreation, sport and fitness ۵۲۵۴
قصابان Meat cutters ۶۳۳۱
نانوایان Bakers ۶۳۳۲
خیاطان، خز فروشان و کلاه فروشان Tailors, dressmakers, furriers and milliners ۶۳۴۲
شیشه گران Glaziers ۷۲۹۲
مکانیک ماشین آلات سنگین Heavy-duty equipment mechanics ۷۳۱۲
تکنسین خودرو،کامیون،اتوبوس Automotive service technicians, truck and bus mechanics ۷۳۲۱
تعمیرات خودرو Motor vehicle body repairers ۷۳۲۲
نگهداری تعمیرات لوازم خانگی Appliance servicers and repairers ۷۳۳۲

 

شرایط متقاضیان این روش باید به صورتی که در ادامه گفته میشود، باشد:

  • دارای مدرک تحصیلات تکمیلی به مدت حداقل ۱ سال (الزامی)
  • مدارک تحصیلی خارج از کانادا باید توسط یکی از سازمانهای مورد تایید IRCC مورد ارزیابی و معادل سازی قرار گیرد، تا یک گواهی ارزیابی اعتبار (ECA) به آنها تعلق گیرد
  • حداقل ۱ سال تجربه کاری غیر تجاری طی ۱۰ سال گذشته
  • حداقل ۲ سال تجربه کاری تجاری طی ۵ سال گذشته
  • حداقل ۱۲ ماه تجربه کار تجاری یا غیرتجاری در کانادا طی ۳ سال گذشته
  • دارای تجربه کاری در مشاغل سطح ۰، A و یا B
  • در صورتی که شغل شما از جمله مشاغل نظام مند است ملزم به کسب مجوزهای ضروری برای کار در این استان می باشید.
  • ثابت کردن توانایی مالی زندگی در استان
  • حداقل مدرک دانش زبانی CLB4 (امکان دارد برخی از کارفرمایان سطح بالاتری را بخواهند)
  • حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز کل این برنامه

 

  • اکسپرس اینتری ساسکاچوان

کسانی که خواهان کار و زندگی در کانادا هستند، جزو ذخایر اکسپرس اینتری اداره مهاجرت کانادا محسوب میشوند. جهت واجد شرایط اکسپرس اینتری استان بودن، نیاز است مبلغ ۳۰۰ دلار به عنوان هزینه درخواست پرداخت شود. شایان ذکر است که این مبلغ غیر قابل برگشت میباشد.

شرایط متقاضی این روش باید به صورت زیر باشد:

  • قبول شده از سوی اکسپرس اینتری IRCC و دارای شماره پروفایل اکسپرس اینتری و کد تایید جستجوی شغلی
  • دارای مدرک تحصیلات تکمیلی به مدت حداقل ۱ سال (الزامی)
  • ارائه نتایج آزمون معتبر زبان
  • مدارک تحصیلی خارج از کانادا باید توسط یکی از سازمانهای مورد تایید IRCC مورد ارزیابی و معادل سازی قرار گیرد، تا یک گواهی ارزیابی اعتبار (ECA) به آنها تعلق گیرد
  • حداقل ۱ سال تجربه کاری غیر تجاری طی ۱۰ سال گذشته
  • حداقل ۲ سال تجربه کاری تجاری طی ۵ سال گذشته
  • حداقل ۱۲ ماه تجربه کار تجاری یا غیرتجاری در کانادا طی ۳ سال گذشته
  • دارای تجربه کاری در مشاغل سطح ۰، A و یا B
  • در صورتی که شغل شما از جمله مشاغل نظام مند است ملزم به کسب مجوزهای ضروری برای کار در این استان می باشید.
  • ثابت کردن توانایی مالی زندگی در استان
  • حداقل مدرک دانش زبانی CLB4 (امکان دارد برخی از کارفرمایان سطح بالاتری را بخواهند)
  • حداقل ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز کل این برنامه

 

معیار های فردی
تحصیلات امتیاز
کارشناسی ارشد یا دکترا ۲۳
کارشناسی ۲۰
مدرک فنی ۲۰
کاردانی ۱۵
مدرک، دیپلم یا گواهینامه یکساله ۱۲
تجربه کاری امتیاز
 

 

در ۵ سال قبل از درخواست

۵ سال ۱۰
۴ سال ۸
۳ سال ۶
۲ سال ۴
۱ سال ۲
 

 

در ۶-۱۰ سال قبل از درخواست

۵ سال ۵
۴ سال ۴
۳ سال ۳
۲ سال ۲
۱ سال ۰
سطح زبان امتیاز
CLB 8 یا بیشتر ۲۰
CLB 7 ۱۸
CLB 6 ۱۶
CLB 5 ۱۴
CLB 4 ۱۲
صحبت کردن انگلیسی یا فرانسوی بدون داشتن مدرک ۰
سن امتیاز
کمتر از ۱۸ ۰
۱۸-۲۱ ۸
۲۲-۳۴ ۱۲
۳۵-۴۵ ۱۰
۴۶-۵۰ ۸
بیش از ۵۰ ۰
حداکثر امتیاز معیارهای فردی ۷۰
انطباق پذیری امتیاز
برای گروه نیروی متخصص دارای پیشنهاد کار پیشنهاد استخدام کاری از کارفرمای ساسکاچوان ۳۰
 

برای گروه مشاغل مورد تقاضا و اکسپرس اینتری ساسکاچوان

آشنایان نزدیک در ساسکاچوان ۲۰
سابقه کاری در ساسکاچوان ۵
سابقه تحصیل در ساسکاچوان ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۳۰
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰

 

روش دوم: تجربه کار در ساسکاچوان

افرادی که در ساسکاچوان مشغول کار و زندگی از طریق مجور کار هستند، از این روش میتوانند اقامت دائم را بدست آورند. این روش شامل ۶ زیر گروه میشود: نیروی کار داری مجوز کار، نیروی کار نیمه ماهر کشاورزی، متخصصین سلامت، پروژه های بخش هتلداری، رانندگان کامیون برای مسیرهای طولانی و دانشجویان.

 

  • نیروی کار متخصص دارای مجوز کار

نیروی کار ماهری که حداقل به مدت ۶ ماه با مجوز کار در ساسکاچوان کار کرده اند، برای درخواست اقامت دائم از این روش میتوانند اقدام کنند.

شرایط متقاضیان این طرح باید طبق موارد زیر باشد:

  • داشتن پیشنهاد شغلی تمام وقت از یک کارفرما در استان ( مشاغل سطح ۰، A و یا B از طبقه بندی مشاغل ملی)
  • نامه تاییدیه کار SINP معتبر
  • کار کردن بیش از ۶ ماه برای کارفرمایی که از متقاضی دعوت کرده است
  • در صورتی که شغل پیشنهادی از سطح C بود، باید مدرک زبان سطح CLB4 را بطور حداقلی داشته باشد
  • اگر شغل متقاضی از جمله مشاغل نظام مند است ملزم به کسب مجوزهای ضروری برای کار در این استان میباشد.

 

  • نیروی کار نیمه ماهر کشاورزی

نیروی کار نیمه ماهری که حداقل مدت ۶ ماه در ساسکاچوان کار کرده باشند، جزو این گروه هستند. متقاضیان این گروه باید چنین شرایطی را دارا باشند:

  • داشتن یک پیشنهاد شغلی تمام وقت از یکی از شغلهای؛ نیروی کار مزرعه و نیروی کار گلخانه
  • نامه تاییدیه کار SINP معتبر
  • مشغول به کار بودن به مدت ۶ ماه برای کارفرمایی که از متقاضی دعوت کرده است
  • پیشنهاد شغلی دریافت شده باید جزو برنامه های: نیروی کار کشاورزی فصلی، تجربه بین المللی کانادایی و نیروی کار خارجی موقتی باشد
  • در صورتی که شغل پیشنهادی از سطح C بود، باید مدرک زبان سطح CLB4 را بطور حداقلی داشته باشد
  • حداقل مدرک دیپلم

 

  • متخصصین سلامت

متخصصینی که به مدت ۶ ماه در ساسکاچوان با مجوز کار، مشغول به کار بوده باشند میتوانند از طریق این گروه درخواست اقامت دائم کنند. کار متخصصین باید جزو یکی از مشاغل: پزشک، پرستار و یا دیگر متخصصین سلامت بوده باشد.

پزشکان: پرشکانی که مدرک تحصیلی معتبر و شرایط حرفه ای برای مهاجرت به استان را داشته باشند، در این دسته قرار میگیرند که باید شرایط زیر را نیز دارا باشند:

  • وجود مجوز کار معتبر از IRCC
  • به مدت ۶ ماه (حداقل) در استان بعنوان پزشک فعال بوده باشند
  • دارای پیشنهاد کاری تمام وقت که حضور شما را بعنوان پزشک تایید کرده و همچنین توسط یک سازمان سلامت استانی یا مؤسسه آموزش سلامت و بهداشت که در حال حاضر در آن جا مشغول به کار هستید صادر شده باشد
  • داشتن یک تاییدیه کار SINP معتبر

همچنین SINP می تواند یک نامه تأییدی برای شما از کالج پزشکان و جراحان ساسکاچوان (CoPSS) دریافت کند. نامه حمایتی CoPSS می تواند به گرفتن اقامت دائم شما کمک کند. یک امتیاز دیگر SINP این است که می تواند از کالج رویال پزشکان و جراحان کانادا برای شما نامه تأییدیه درخواست کند. بنابراین متقاضی قادر به مکاتبه با این مؤسسات است.

پرستاران: پرستارانی که مدرک تحصیلی معتبر و شرایط حرفه ای برای مهاجرت به استان را داشته باشند، در این دسته قرار میگیرند که باید شرایط زیر را نیز دارا باشند:

  • وجود مجوز کار معتبر از IRCC
  • به مدت ۶ ماه (حداقل) در استان بعنوان پرستار فعال بوده باشند
  • پیشنهاد شغلی تمام وقت باید از سوی سازمان سلامت ساسکاچوان، آژانس سرطان ساسکاچوان و یا کارفرمای مرکز سلامت عمومی باشد
  • وجود نامه تاییدیه کار SINP

دیگر متخصصین سلامت: کسانی که در حال حاضر مشغول به کار در مشاغل بهداشتی حمایت شده توسط سازمان بهداشت منطقه ای یا دیگر کارفرمایان باشند، یا شغل آنها یکی از مشاغل سطوع ۰، A، B و یا C باشند و حداقل مدرک ۱ ساله دانشگاهی یا آموزشهای مربوط به کار دارا باشند و همچنین قوانین نهادهای معتبر ساسکاچوان را مطالعه کرده باشند؛ در این گروه قرار دارند.

متقاضیان این روش باید شرایط زیر را در نظر بگیرند:

  • وجود مجوز کار معتبر از IRCC
  • تجربه کاری در شغلی مناسب با شغل پیشنهادی به مدت ۶ ماه در ساسکاچوان
  • داشتن پیشنهاد شغلی از یکی از سازمانهای: آزانس سرطان ساسکاچوان، سازمان سلامت ساسکاچوان و کارفرمای مرکز سلامت عمومی
  • نامه تاییدیه کار SINP معتبر و مجوزهای مربوط به کار
  • در صورتی که شغل پیشنهادی از سطح C بود، باید مدرک زبان سطح CLB4 را بطور حداقلی داشته باشد

برنامه مهاجرتی ساسکاچوان (SINP) میتواند یک نامه ی تاییدیه از صادر کننده مجوز دریافت کند و یک نامه از کارفرمای متقاضی تا موقعیت شغلی پیشنهادی طبق توافق جمعی ارسال شده و خالی بماند.

 

  • پروژه های بخش هتلداری

این روش برای کسانی است که با مجوز کار در ساسکاچوان مشغول کار هستند و حداقل به مدت ۶ ماه برای کارفرمایی در هتلداری فعالیت کرده اند؛ این فعالیت در مشاغل: سرو کننده غذا و نوشیدنی، خدمه غذاخوری و کمک آشپز و مستخدم یا کارکنان خدماتی باشد.

  • متقاضیان این روش باید مطابق شرایط زیر انتخاب شوند:
  • داشتن مجوز کار معتبر از اداره مهاجرت کانادا برای یکی از مشاغل ذکر شده ی بالا
  • حداقل مدرک دیپلم
  • کار برای کارفرمایی که مورد تایید SINP باشد
  • حداقل ۶ ماه در ساسکاچوان کار کرده باشد
  • پیشنهاد شغلی تمام وقت و دائمی از کارفرمای مورد تایید ساسکاچوان
  • داشتن حداقل مدرک زبان CLB4 و نامه تاییدیه SINP معتبر

 

  • رانندگان کامیون برای مسیرهای طولانی

در این روش شرکت های حمل و نقل ساسکاچوان، میتوانند برای رانندگان کامیون خود، اقامت دائم بگیرند که در آن صورت رانندگان باید واجد شرایط زیر باشند؛ در یک شرکت حمل و نقل در استان با مجوز رسمی کار کرده باشند و در صورتی که شرکت حمل و نقل استان دارای موقعیت شغلی دائمی باشد، متقاضی میتواند پس از ۶ ماه کار کردن، درخواست اقامت دائم را از طریق SINP ثبت کند.

شرایط برای متقاضیان این روش چنین است:

  • پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت از کارفرمای ساسکاچوانی
  • حداقل مدرک زبان CLB4
  • حداقل به مدت ۶ ماه برای شرکتی که مورد تایید SINP باشد کار کرده باشد
  • گواهینامه ی رانندگی کلاس A1 ساسکاچوان را دارا باشد
  • دارای نامه ی تاییدیه کار SINP معتبر

 

  • دانشجویان

این روش مخصوص دانشجویانی است که از یکی از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل شده و قصد اپلای برای SINP را دارند. در این گروه متقاضیان بنابر اینکه داخل یا خارج از استان تحصیل کرده باشند، شرایط متمایزی دارند.

 

برای دانشجویان تحصیل کرده ی داخل ساسکاچوان:

  • داشتن تجربه ی کاری ۶ ماهه در یکی از مشاغل: کار خارج از دانشگاه، کار داخل دانشگاه، تجربه کاری با مجوز کار و در حال حاضر دارای مجوز کار از اداره مهاجرت کانادا
  • داشتن پیشنهاد شغلی تمام وقت از یک کارفرما در ساسکاچوان که در سطوح ۰، A و یا B طبقه بندی ملی مشاغل باشد

 

برای دانشجویان تحصیل کرده ی خارج از ساسکاچوان:

  • داشتن مجوز کار از اداره مهاجرت کانادا IRCC
  • داشتن تجربه کاری با مجوز کار حداقل به مدت ۶ ماه در ساسکاچوان
  • دارای یک شغل پیشنهادی تمام وقت برای مشاغل سطوح ۰، A و یا B در ساسکاچوان
  • حداقل مدرک دانش زبانی CLB4؛ در صورتی که شغل پیشنهادی در سطح C طبقه بندی ملی مشاغل باشد
  • نامه ی تاییدیه کار SINP معتبر

 

روش سوم: کارآفرینی ساسکاچوان

 

روش چهارم: کشاورزی در ساسکاچوان

متقاضیانی که تجربه کاری قابل اثبات در مزرعه داری، سرمایه مورد نیاز برای کشاورزی دارند و خریدار مزرعه در استان هستند، در این گروه طبقه بندی میشوند. متقاضیان این روش باید شرایط زیر را برای ثبت درخواست داشته باشند:

  • حداقل دارایی به ارزش ۵۰۰ هزار دلار کانادا
  • باید توافقنامه عملکرد امضاء شود. با انجام این کار، متقاضی در مورد فعالیت کشاورزی در ساسکاچوان تعهد میدهد. برای این کار باید مبلغ ۷۵۰۰۰ دلار کانادا را سپرده گذاری و در صورتی که شرایط توافقنامه عملکرد را برآورده کند، سپرده نقدی به او بازگردانده میشود و اگر در مدت دو سال پس از ورود به ساسکاچوان شرایط را برآورده نکند، سپرده بازگزدانده نمیشود.
  • سفر اکتشافی به استان طی ۵ روز کاری و ملاقات با نماینده برنامه کاندید مهاجرتی ساسکاچوان
  • مدارک و مستندات برای اثبات مهارت و توانایی کشاورزی (مدرک تحصیلی، تجربه کاری و یا اسناد مالی و مالیاتی)

 

روش دیگری برای کشاورزان جوان نیز وجود دارد. از طریق این برنامه کشاورزان جوان و خانواده آنها می توانند به زندگی و فعالیت های کشاورزی خود در مناطق روستایی ساسکاچوان ادامه دهند.

شرایط متقاضیان این روش به قرار زیر است:

  • داشتن حداقل دارایی به ارزش ۳۰۰۰۰۰ دلار کانادا
  • داشتن سن زیر ۴۰ سال هنگام ثبت درخواست
  • داشتن حداقل ۳ سال تجربه کاری در مشاغل: مالک مزرعه، مدیریت مزرعه و تجربه عملی کشاورزی
  • تهیه کردن یک پیشنهاد در مورد فرصت های تجاری که از طریق کشاورزی در ساسکاچوان قابل دستیابی است. پیشنهاد کشاورزی باید شامل یک طرح تجاری سود آور برای ساسکاچوان باشد. در ساسکاچوان یک کسب و کار کشاورزی باید حداقل درآمد سالیانه ۱۰،۰۰۰ دلار کانادا داشته باشد.
  • متقاضی و همسرش باید علاوه بر مهارت های کشاورزی، مهارت های بازاریابی نیز داشته باشند.
  • سفر اکتشافی به استان ساسکاچوان طی ۵ روز کاری و ملاقات با نماینده برنامه کاندید مهاجرتی ساسکاچوان
  • پرداخت کردن هزینه این روش به مبلغ ۲۵۰۰ دلار کانادا
  • سپرده گذاری به ارزش ۷۵۰۰۰ دلار کانادا

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان