تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642
مهاجرت کاری به کبک

کبک

استان مرکزی کانادا، کبک (Quebec) که تنها استان دو زبانه در کل کاناداست، با پیروی نکردن از قوانین مهاجرتی فدرال و داشتن برنامه های مهاجرتی خاص خود؛ تبدیل به پرطرفدارترین مکان برای مهاجرت شده است.

 

یکی از روشهای مهاجرت به این استان زیبا و قطب اقتصادی کانادا؛ مهاجرت کاری به کبک است که به ۵ زیر گروه تقسیم شده است:

  1. نیروی کار متخصص

  2. تجربه کاری

  3. کارآفرینی

  4. سرمایه گذاری

  5. خود اشتغالی

هر کدام از این بخش ها شرایط مخصوص به خود را دارند که در ادامه به آنها میپردازیم.

 

  • برنامه ی مهاجرتی نیروی کار متخصص کبک (QSWP)

این برنامه برای افرادیست که خواهان اقامت و سکونت در مونترال یا دیگر شهرهای استان هستند. در این روش پس از پذیرش متقاضیان، گواهی انتخاب کبک (CSQ) به آنها داده خواهد شد. بعد از آن میتوان برای اخذ اقامت دائم اقدام کرد. حداقل امتیاز لازم جهت دریافت گواهی CSQ برای مجردین ۵۰ و برای متاهلین ۵۹ است.

این امتیازات طبق امتیازات و شرایطی که در برنامه ی مهاجرتی در نظر گرفته شده است، کسب میشود.

 

تحصیلات امتیاز امتیاز همسر
دیپلم دبیرستان عمومی ۲ ۱
دیپلم دبیرستان حرفه‌ای ۶ ۲
گواهینامه پس از دبیرستان عمومی ۲ ساله ۴ ۱
گواهینامه پس از دبیرستان حرفه‌ای ۱ یا ۲ ساله ۶ ۲
گواهینامه پس دبیرستان حرفه ای ۳ ساله ۸ ۳
تحصیلات دانشگاهی ۱ ساله (کاردانی) ۴ ۱
تحصیلات دانشگاهی ۲ ساله (کاردانی) ۶ ۲
تحصیلات دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر (کارشناسی) ۱۰ ۳
کارشناسی ارشد ۱۲ ۴
دکترا ۱۴ ۴
حداکثر امتیاز ۱۴ ۴

 

رشته تحصیلی امتیاز امتیاز همسر
رشته های گروه A ۱۲ ۴
رشته های گروه B ۹ ۳
رشته های گروهC ۶ ۲
رشته های گروهD ۲ ۱
رشته های گروه های E، F و G ۰ ۰
حداکثر امتیاز ۱۲ ۴

 

پیشنهاد کاری امتیاز
پیشنهاد کاری از کارفرما در مونترال ۸
پیشنهاد کاری از کارفرمای خارج از مونترال
Abitibi-Témiscamingue ۱۳
Bas-Saint-Laurent ۱۲
Capitale-Nationale ۱۴
Centre-du-Québec ۱۳
Chaudière-Appalaches ۱۴
Côte-Nord ۱۲
Estrie ۱۳
Gaspésie ۱۰
Lanaudière ۱۳
Laurentides ۱۲
Mauricie ۱۲
Montérégie ۱۴
Nord-du-Québec ۱۲
Outaouais ۱۳
Saguenay–Lac-Saint-Jean ۱۲
حداکثر امتیاز ۱۴

 

تجربه کاری امتیاز
کمتر از ۶ ماه ۰
۶_۱۱ ماه ۴
۱۲_۲۳ ماه ۴
۲۴_۳۵ ماه ۶
۳۶_۴۷ ماه ۶
۴۸ ماه یا بیشتر ۸
حداکثر امتیاز ۸

 

سن فرزند یا فرزندان امتیاز
برای هر فرزند ۱۲ ساله یا کمتر ۴
برای هر فرزند ۲۱-۱۳ ساله ۲
حداکثر امتیاز ۸

 

زبان امتیاز
زبان فرانسه
سطح B2 ۱۲
سطح C1 ۱۴
سطح C2 ۱۶
حداکثر امتیاز ۱۶
زبان انگلیسی
CLB5-8 ۴
CLB9-12 ۶
حداکثر امتیاز ۶

 

*همسر متقاضی با داشتن مدرک زبان فرانسوی در سطح CLB7-8 میتواند از ۴ امتیاز و همچنین با مدرک سطح CLB9-12 از ۶ امتیاز برخوردار شود.

 

داشتن اقامت در کبک امتیاز
حضور در کبک و اشتغال به تحصیل که منجر به دریافت مدرک DEP یا ACE به مدت ۱۸۰۰-۹۰۰ ساعت به طول انجامیده باشد به همراه سابقه کار تمام وقت ۶ ماهه مرتبط با رشته تحصیلی ۵
حضور در کبک و اشتغال به تحصیل که منجر به دریافت مدرک DEP یا ACE به مدت بیش از ۱۸۰۰ساعت به طول انجامیده باشد، یا مدرک DEC یا مدرک دانشگاهی لیسانس، فوق لیسانس یا دکترا ۵
حضور در کبک با مجوز کار حداقل ۱ ساله و تجربه کار تمام وقت ۶ ماهه یا بیشتر ۵
انواع دیگر اقامت بیش از ۳ ماه ۱
انواع دیگر اقامت به مدت ۲ هفته تا ۳ ماه ۲
حداکثر امتیاز ۵

 

بستگان در کبک امتیاز
همسر ۳
فرزند، پدر یا مادر، برادر یا خواهر ۳
پدربزرگ یا مادر بزرگ ۳
عمو یا دایی، عمه یا خاله، برادرزاده یا خواهرزاده، پسر عمو یا دختر عمو، پسر دایی یا دختر دایی ۰
حداکثر امتیاز ۳

 

تمکن مالی امتیاز
ارائه مدرک تمکن مالی ۱
حداکثر امتیاز ۱

 

 

  • برنامه ی تجربه کبک (PEQ)

محبوبترین و پرتقاضاترین روش مهاجرتی به کبک PEQ میباشد که برای دانشجویان و افراد دارای تجربه کاری در استان طراحی شده است.

متقاضیان پذیرش شده، پس از دریافت گواهی CSQ خواهند توانست برای اقامت دائم اقدام کنند و کسانی که این مجوز را بدست نیاورده اند، با استفاده از تجربه کار یا تحصیلشان در کبک میتوانند برای نیروی کار متخصص کبک درخواست دهند.

شرایط این روش به صورت زیر است:

  • اثبات علاقه مندی به اقامت در کبک
  • تحصیل به مدت حداقل ۲ سال در کبک
  • گذراندن تحصیلات خود در کبک
  • اخذ مدرک تحصیلی خود طی ۳۶ ماه گذشته از یکی از موسسات کبک
  • اثبات اخذ مدرک زبان فرانسوی از موسسات کبک

برای افرادی که بعنوان نیروی کار خارجی؛ تجربه ی کار در کبک دارند، میتوانند از طریق داشتن شرایط زیر گواهی انتخاب کبک را بدست آوررند:

  • اثبات قصد سکونت در کبک
  • اشتغال به کار هنگام ثبت درخواست
  • حضور قانونی در کبک
  • داشتن تجربه کار در کبک به مدت ۱۲ ماه از ۲۴ ماه قبل از درخواست
  • اثبات اخذ مدرک زبان فرانسوی از موسسات کبک

 

  • برنامه خود اشتغالی در کبک

در این روش افراد خواهان راه اندازی کسب و کار و بیزنس خود در یک حرفه یا فعالیت تجاری مورد نظر فرد متقاضیست. شرایط مورد نیاز برای اقدام از این روش:

 

  • اثبات علاقه مندی به اقامت در کبک
  • دارای حداقل مدرک دیپلم
  • حداقل دارایی خود فرد و همسر او ۱۰۰ هزار دلار کانادا
  • داشتن ۲ سال سابقه ی خود اشتغالی در حرفه ی مورد نظر فرد برای کبک
  • در صورت در نظر داشتن مونترال برای محل کسب و کار، حداقل ۵۰ هزار دلار و برای خارج از مونترال ۲۵ هزار دلار به صورت سپرده گذاری

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان