تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642
مهاجرت کاری به جزیره پرنس ادوارد

جزیره پرنس ادوارد

جزیره پرنس ادوارد (Prince Edward Island) یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا می باشد که به نام ” Garden Province ” معروف است. این استان کوچکترین و کم جمعیت ترین استان کانادا با جمعیتی در حدود ۱۴۰ هزار نفر می باشد. بزرگترین شهر و مرکز این استان، Charlottetown با جمعیتی در حدود ۴۰ هزار نفر است. این استان به داشتن مناطق زیبای طبیعی و ۸۰۰ کیلومتر خط ساحلی معروف می باشد.

برنامه کاندید مهاجرتی پرنس ادوارد (PEI PNP) افراد متقاضی مهاجرت این استان را، بر اساس معیارهای مورد قبول خود انتخاب و شرایطشان را بررسی میکند. معیارهای استان پرنس ادوارد شامل: افزایش نیروی کار متخصص در استان، افزایش جمعیت، رسیدن به نتایج مطلوب جمعیت شناختی، اجتماعی و فرهنگی و توسعه ی تجاری و اقتصادی استان است. همچنین برای اقدام جهت اخذ اقامت این استان، باید تمام انتظارات برنامه ی مهاجرتی پرنس ادوارد اعم از: تجربه کاری، دانش زبانی، تحصیلات و سن را برآورده ساخت.

برای ثبت درخواست مهاجرت به این استان؛ از سه روش میتوان اقدام کرد:

 

  • اکسپرس اینتری پرنس ادوارد

متقاضیانی که شرایط اکسپرس اینتری فدرال را دارند و همچنین پرنس ادوارد را برای اقامت دائم انتخاب کرده اند؛ برای این منظور میتوانند برای اکسپرس اینتری پرنس ادوارد نیز اپلای کرده و در یکی از سه گروه زیر برای بررسی شرایط قرار گیرند:

  • نیروی کار متخصص فدرال
    • داشتن حداقل یکسال تجربه کاری طی ۱۰ سال گذشته در مشاغل سطح ۰، A و B بر اساس NOC
    • سطح دانش زبانی CLB7 در زبان انگلیسی یا فرانسه
    • مدرک تحصیلی ارزشیابی و تایید شده توسط ECA
  • تجارت حرفه ای فدرال
    • دارای پیشنهاد شغلی حداقل یکساله از حداکثر دو کارفرما در کانادا و یا داشتن گواهینامه ی صلاحیت از یک استان یا منطقه
    • حداقل مهارت زبانی CLB5 در لیسنینگ و اسپیکینگ و CLB4 در ریدینگ و رایتینگ
    • حداقل دو سال تجربه کاری طی ۵ سال گذشته به صورت تمام وقت در یکی مشاغل زیر:
      • گروه شغلی کد NOC سری ۷۲:صنعت، برق، ساختمان و سازه
      • گروه شغلی کد NOC سری ۷۳:تعمیر و نگهداری و بهره برداری تجهیزات تجاری
      • گروه شغلی کد NOC سری ۸۲:سوپروایزر و کارهای فنی در منابع طبیعی، کشاورزی و تولیدات وابسته
      • گروه شغلی کد NOC سری ۹۲:سرپرست کنترل، تولید و پردازش
      • گروه شغلی کد NOC سری ۶۳۲:آشپز و سرآشپز
      • گروه شغلی کد NOC سری ۶۳۳:نانوا، قصاب

نکته: برای این روش باید حتما خواهان سکونت خارج از کبک باشید زیرا کبک برنامه مهاجرتی خاص خود را دارد.

  • تجربه کانادایی
    • حداقل یکسال تجربه کاری طی ۳۶ ماه گذشته بطور حرفه ای و تمام وقت در کانادا
    • حداقل دانش زبانی CLB5 تا ۷ بنابر سطح شغل پیشنهادی

نکته: برای این روش باید حتما خواهان سکونت خارج از کبک باشید زیرا کبک برنامه مهاجرتی خاص خود را دارد.

کسانی که بتوانند شرایط یکی از این برنامه ها را برآورده کنند، باید یک پروفایل اکسپرس اینتری در سایت IRCC بسازند. این پروفایلها بررسی و رتبه بندی خواهد شد؛ پروفایلی که بیشترین امتیاز را اخذ کند، برای اپلای و ثبت درخواست دعوت میشود.

متقاضیانی که امتیاز بیشتری میخواهند، از طریق ثبت درخواست برای سکونت در یکی از استانها میتوانند ۶۰۰ امتیاز اضافه نیز داشته باشند. برای قبولی در اکسپرس اینتری استان پرنس ادوارد که به دو دسته ی با داشتن پیشنهاد کاری و بدون داشتن پیشنهاد کاری تقسیم میشود، حداکثر امتیاز قابل کسب؛ ۱۰۰ امتیاز است.

جدول امتیاز بندی به شرح زیر است:

سن اکسپرس اینتری با داشتن پیشنهاد کاری اکسپرس اینتری بدون داشتن پیشنهاد کاری
۱۸-۲۴ ۷ ۷
۲۵-۲۹ ۲۰ ۲۰
۳۰-۴۴ ۱۵ ۱۵
۴۵-۴۹ ۱۰ ۱۰
بیش از ۴۹ ۰ ۰
حداکثر امتیاز سن ۲۰ ۲۰
زبان اکسپرس اینتری با داشتن پیشنهاد کاری اکسپرس اینتری بدون داشتن پیشنهاد کاری
CLB 10 ۲۰ ۲۰
CLB 9 ۲۰ ۲۰
CLB 8 ۱۵ ۱۵
CLB 7 ۱۰ ۱۰
کمتر از CLB 7 ۰ ۰
حداکثر امتیاز زبان ۲۰ ۲۰
تحصیلات اکسپرس اینتری با داشتن پیشنهاد کاری اکسپرس اینتری بدون داشتن پیشنهاد کاری
کارشناسی ارشد یا دکترا ۱۵ ۱۵
کارشناسی ۱۲ ۱۲
کاردانی ۱۰ ۱۰
دیپلم ۰ ۰
حداکثر امتیاز تحصیلات ۱۵ ۱۵
تجربه کاری اکسپرس اینتری با داشتن پیشنهاد کاری اکسپرس اینتری بدون داشتن پیشنهاد کاری
بیش از ۶ سال ۱۵ ۲۰
۴-۶ سال ۱۵ ۱۵
۲-۴ سال ۱۰ ۱۰
۱-۲ سال ۵ ۵
حداکثر امتیاز تجربه کاری ۱۵ ۲۰
کار اکسپرس اینتری با داشتن پیشنهاد کاری اکسپرس اینتری بدون داشتن پیشنهاد کاری
در حال کار در پرنس ادوارد با داشتن مجوز کار ۵
داشتن پیشنهاد کاری در پرنس ادوارد مرتبط با تحصیل ۵
مدارک خارجی تایید شده توسط یک نهاد در پرنس ادوارد ۵ ۵
داشتن حداقل ۱ سال تجربه کاری تمام وقت در پرنس ادوارد ۵ ۵
حداکثر امتیاز کار ۱۵ ۱۰
انطباق پذیری اکسپرس اینتری با داشتن پیشنهاد کاری اکسپرس اینتری بدون داشتن پیشنهاد کاری
داشتن اقوام نزدیک شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم که حداقل به مدت ۱۲ ماه در پرنس ادوارد زندگی کرده اند ۵ ۵
همسر و فرزندان حداقل زبان CLB 6 برای انگلیسی یا فرانسوی ۵ ۵
داشتن دارایی ثابت برای حداقل ۱۲ ماه در پرنس ادوارد ۵ ۵
فارغ التحصیل شدن از یکی از موسسات پرنس ادوارد ۵ ۵
حداقل ۳ سال تجربه کاری توسط همسر متقاضی در ۵ سال اخیر ۵ ۵
تحصیل فرزند یا فرزندان متقاضی به مدت حداقل ۶ ماه در پرنس ادوارد ۵ ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۱۵ ۱۵
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰ ۱۰۰

 

  • اثر نیروی کار پرنس ادوارد

این برنامه به صنایع ابتدایی پرنس ادوارد تکیه کرده است و برای متقاضیانی که خواهان کار و زندگی در پرنس ادوارد هستند اما کسب و کاری ندارند؛ مناسب است. این روش هم به سه زیر مجموعه ی: نیروی متخصص، نیروی کار ضروری و فارغ التحصیلان بین المللی تقسیم میشود.

 

  • نیروی کار متخصص

کسانی که نیروی کار ماهر محسوب میشوند و دارای پیشنهاد کاری از پرنس ادوارد نیز هستند، میتوانند این روش را برای ثبت درخواست انتخاب کنند.

  • داشتن پیشهاد کاری از یک کارفرما در پرنس ادوارد بصورت تمام وقت برای یکی از مشاغل ۰، A یا B
  • مدرک دانشگاهی حداقل دو ساله
  • دارای محدودیت سنی از ۲۱ سال تا ۵۵ سال
  • حداقل دو سال تجربه کاری تمام وقت طی ۵ سال گذشته
  • اثبات توانایی مالی برای زندگی در پرنس ادوارد
  • ثابت کردن اینکه پس از اخذ اقامت دائم نیز در پرنس ادوارد میمانید
  • سطح دانش زبانی مناسب بسته به کار پیشنهادی

حداکثر امتیاز قابل دستیابی در این روش ۱۰۰ است که هم برای نیروی کار خارجی و هم داخلی پرنس ادوارد قابل دریافت است.

جدول امتیاز بندی نیروی کار متخصص:

 

 

سن

 

نیروی کار متخصص در پرنس ادوارد

 

نیروی کار متخصص خارج از پرنس ادوارد

۱۸-۲۴ ۷ ۷
۲۵-۴۴ ۱۵ ۱۵
۴۵-۴۹ ۱۰ ۱۰
بیش از ۴۹ ۰ ۰
حداکثر امتیاز سن ۱۵ ۱۵
زبــــــــــان نیروی کار متخصص در پرنس ادوارد نیروی کار متخصص خارج از پرنس ادوارد
داشتن شرایط زبانی کارفرما ۲۰ ۲۰
CLB 10 ۲۰ ۲۰
CLB 9 ۲۰ ۲۰
CLB 8 ۱۷ ۱۷
CLB 7 ۱۵ ۱۵
CLB 6 ۱۰ ۱۰
CLB 5 ۵ ۵
CLB 4 ۰ ۰
حداکثر امتیاز زبان ۲۰ ۲۰
تحصیلات نیروی کار متخصص در پرنس ادوارد نیروی کار متخصص خارج از پرنس ادوارد
کارشناسی ارشد یا دکترا ۱۵ ۱۵
کارشناسی ۱۲ ۱۲
کاردانی ۱۰ ۱۰
دیپلم ۰ ۰
حداکثر امتیاز تحصیلات ۱۵ ۱۵
تجربه کاری نیروی کار متخصص در پرنس ادوارد نیروی کار متخصص خارج از پرنس ادوارد
بیش از ۶ سال ۲۰ ۲۰
۴-۶ سال ۱۵ ۱۵
۲-۴ سال ۱۰ ۱۰
کمتر از ۲ سال ۰ ۰
حداکثر امتیاز تجربه کاری ۲۰ ۲۰
کــــــار نیروی کار متخصص در پرنس ادوارد نیروی کار متخصص خارج از پرنس ادوارد
در حال کار در یک شغل دائمی در پرنس ادوارد با داشتن مجوز کار ۵
داشتن پیشنهاد کاری در پرنس ادوارد مرتبط با تحصیل ۱۰ ۱۰
مدارک خارجی تایید شده توسط یک نهاد در پرنس ادوارد ۵ ۵
داشتن حداقل ۱ سال تجربه کاری تمام وقت در پرنس ادوارد ۵ ۵
حداکثر امتیاز کار ۱۵ ۱۵
انطباق پذیری نیروی کار متخصص در پرنس ادوارد نیروی کار متخصص خارج از پرنس ادوارد
داشتن اقوام نزدیک شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم که حداقل به مدت ۱۲ ماه در پرنس ادوارد زندگی کرده اند ۵ ۵
همسر و فرزندان حداقل زبان CLB 6 برای انگلیسی یا فرانسوی ۵ ۵
داشتن دارایی ثابت برای حداقل ۱۲ ماه در پرنس ادوارد ۵ ۵
فارغ التحصیل شدن از یکی از موسسات پرنس ادوارد ۵ ۵
حداقل ۳ سال تجربه کاری توسط همسر متقاضی در ۵ سال اخیر ۵ ۵
تحصیل فرزند یا فرزندان متقاضی به مدت حداقل ۶ ماه در پرنس ادوارد ۵ ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۱۵ ۱۵
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰ ۱۰۰

 

  • نیروی کار ضروری

از این طریق کارفرمایان پرنس ادوارد میتوانند مشکل کمبود نیروی کار را در بعضی شغلها برطرف کنند. کسانی که از طریق مشاغل سطح C و D طبق طبقه بندی ملی مشاغل کانادا، استخدام شده اند؛ میتوانند از این طریق اقامت دائم این استان را بدست آورند.

  • محدودیت سنی ۲۱ تا ۵۹ سال
  • داشتن پیشنهاد کاری تمام وقت و طولانی مدت حداقل دو ساله از یک کارفرما در استان در مشاغلی از سطوحی که بالا گفته شد مانند: راننده کامیون، نماینده خدمات مشتریان، کارگر، مستخدم
  • کارکردن حداقل به مدت ۶ ماه به صورت تمام وقت در پرنس ادوارد
  • دارای مجوز کار معتبر بودن
  • مهارت زبانی حداقل CLB4
  • اثبات توانایی مالی زندگی در استان
  • نشان دادن قصد سکونت در پرنس ادوارد

طبق جدولی که در ادامه دیده میشود، حداکثر امتیاز قابل کسب، ۱۰۰ امتیاز است:

 

سن امتیاز
۱۸-۲۴ ۷
۲۵-۴۴ ۱۵
۴۵-۴۹ ۱۰
بیش از ۴۹ ۰
حداکثر امتیاز سن ۱۵
زبان امتیاز
CLB 10 ۲۰
CLB 9 ۲۰
CLB 8 ۱۷
CLB 7 ۱۵
CLB 6 ۱۰
CLB 5 ۵
CLB 4 ۰
حداکثر امتیاز زبان ۲۰
تحصیلات امتیاز
کارشناسی ارشد یا دکترا ۱۰
کارشناسی ۱۰
کاردانی ۱۰
دیپلم ۱۵
حداکثر امتیاز تحصیلات ۱۵
تجربه کاری امتیاز
بیش از ۶ سال ۲۰
۴-۶ سال ۱۵
۲-۴ سال ۱۰
کمتر از ۲ سال ۰
حداکثر امتیاز تجربه کاری ۲۰
کار امتیاز
در حال کار در یک شغل دائمی در پرنس ادوارد با داشتن مجوز کار ۵
داشتن پیشنهاد کاری در پرنس ادوارد مرتبط با تحصیل ۱۰
مدارک خارجی تایید شده توسط یک نهاد در پرنس ادوارد ۵
داشتن حداقل ۱ سال تجربه کاری تمام وقت در پرنس ادوارد ۵
حداکثر امتیاز کار ۱۵
انطباق پذیری امتیاز
داشتن اقوام نزدیک شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم که حداقل به مدت ۱۲ ماه در پرنس ادوارد زندگی کرده اند ۵
همسر و فرزندان حداقل زبان CLB 6 برای انگلیسی یا فرانسوی ۵
داشتن دارایی ثابت برای حداقل ۱۲ ماه در پرنس ادوارد ۵
فارغ التحصیل شدن از یکی از موسسات پرنس ادوارد ۵
حداقل ۳ سال تجربه کاری توسط همسر متقاضی در ۵ سال اخیر ۵
تحصیل فرزند یا فرزندان متقاضی به مدت حداقل ۶ ماه در پرنس ادوارد ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۱۵
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰

 

  • فارغ التحصیلان بین المللی

کارفرمایان در این روش اجازه دارند، فارغ التحصیلان را برای موقعیتهای شغلی خود استخدام کنند.

  • دارای محدودیت سنی بین ۲۱ تا ۵۵
  • داشتن پیشنهاد شغلی تمام وقت و مرتبط به رشته ی تحصیلی از یک کارفرما در استان برای مشاغل گروه  ۰، A و B
  • داشتن حداقل به مدت ۶ ماه تجربه کاری در پرنس ادوارد
  • دارای مجوز کار پس از فارغ التحصیلی
  • مدرک دانشگاهی حداقل ۲ ساله
  • مهارت زبان مناسب انگلیسی و یا فرانسه
  • اثبات توان مالی برای سکونت و زندگی در استان
  • نشان دادن قصد سکونت در پرنس ادوارد

حداکثر امتیاز قابل کسب برای این روش ۱۰۰ امتیاز است. متقاضیانی که بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند کاندید دریافت اقامت دائم پرنس ادوارد می شوند. جدول امتیازبندی فارغ التحصیلان بین المللی پرنس ادوارد مطابق زیر است:

 

سن امتیاز
۱۸-۲۴ ۱۰
۲۵-۴۴ ۲۵
۴۵-۴۹ ۱۵
بیش از ۴۹ ۰
حداکثر امتیاز سن ۲۵
تحصیلات امتیاز
کارشناسی ارشد یا دکترا ۳۵
کارشناسی ۲۰
کاردانی ۲۰
دیپلم ۰
حداکثر امتیاز تحصیلات ۳۵
کار امتیاز
در حال کار در یک شغل دائمی در پرنس ادوارد با داشتن مجوز کار ۵
داشتن پیشنهاد کاری در پرنس ادوارد مرتبط با تحصیل ۱۰
مدارک خارجی تأیید شده توسط یک نهاد در پرنس ادوارد ۵
داشتن حداقل ۱ سال تجربه کاری تمام وقت در پرنس ادوارد ۵
حداکثر امتیاز کار ۲۰
انطباق پذیری امتیاز
داشتن اقوام نزدیک شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم که حداقل به مدت ۱۲ ماه در پرنس ادوارد زندگی کرده اند ۵
همسر و فرزندان حداقل زبان CLB 6 برای انگلیسی یا فرانسوی ۵
داشتن دارایی ثابت برای حداقل ۱۲ ماه در پرنس ادوارد ۵
فارغ التحصیل شدن از یکی از موسسات پرنس ادوارد ۵
حداقل ۳ سال تجربه کاری توسط همسر متقاضی در ۵ سال اخیر ۵
تحصیل فرزند یا فرزندان متقاضی به مدت حداقل ۶ ماه در پرنس ادوارد ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۱۵
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان