تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642
مهاجرت کاری به نوااسکوشیا

نوااسکوشیا

نوااسکوشیا یکی از چهار استان آتلانتیک کاناداست و در ساحل جنوب شرقی کانادا قرار دارد. هالیفکس که یک مرکز شهری بزرگ می باشد دارای صنایع متنوع بوده، قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب میشود. همچنین سطح خوب درآمد در این استان هزینه های زندگی برای ساکنین آن را قابل پرداخت می سازد.

برنامه ی کاندید مهاجرتی نوااسکوشیا (NSNP) برای افراد ماهر و با تجربه کافی طرح شده تا جهت بالا بردن سطح اقتصادی استان و رفع مشکلات جمعیتی وارد عمل شوند.

این برنامه به پنج روش قابل اجراست که هرکدام از این روشها به چند زیر مجموعه تقسیم میشوند:

روش اول: اکسپرس اینتری

  • مشاغل مورد نیاز نوااسکوشیا

در این روش، نوااسکوشیا از همان سیستم اکسپرس اینتری فدرال بهره میگیرد و طبق همان سیستم مهاجرین را انتخاب میکند. متقاضیانی که نیروی ماهر با مدرک تحصیلی به حساب می‌آیند، میتوانند از دو مسیر ذخیره ی اکسپرس اینتری نوااسکوشیا و یا مستقیماً از طریق اداره ی مهاجرت استان (NSOI) اقدام کنند.

برای هردو روش متقاضیان باید یک پروفایل اکسپرس اینتری داشته باشند تا بتوانند درخواست خود را برای اداره مهاجرت نوااسکوشیا ارسال نمایند. حداقل امتیاز مورد نیاز برای دریافت اقامت دائم، ۶۷ امتیاز از کل ۱۰۰ امتیاز برنامه است.

در این روش متقاضیان به دو دسته ی فرعی تقسیم میشوند که شرایطی جداگانه برای آنها ارائه شده است:

  • متقاضیانی که پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در نوا اسکوشیا دارند. (این پیشنهاد شغلی باید در یکی از مشاغل سطح ۰، A یا B طبقه بندی مشاغل (NOC) باشد.)
  • داوطلبانی که تجربه کار تمام وقت در نوا اسکوشیا به مدت حداقل ۱ سال در ۱۰ سال گذشته دارند.

شرایط متقاضیان گروه یک:

  • داشتن پیشنهاد شغلی تمام وقت و دائمی از یک کارفرما در استان
  • حداقل ۱ سال تجربه کاری مربوط به شغل پیشنهادی
  • دانش زبانی انگلیسی و فرانسه در سطح CLB7 ( آزمونهای ایلتس و CELPIP برای انگلیسی و TEF برای فرانسه مورد تایید است)
  • توانایی مالی زندگی در نوااسکوشیا
  • داشتن پروفایل اکسپرس اینتری کانادا

شرایط متقاضیان گروه دو:

  • مدرک دیپلم کانادایی یا معادل آن
  • دانش زبانی انگلیسی و فرانسه در سطح CLB7 ( آزمونهای ایلتس و CELPIP برای انگلیسی و TEF برای فرانسه مورد تایید است)
  • توانایی مالی زندگی در نوااسکوشیا
  • داشتن پروفایل اکسپرس اینتری

مشاغل مورد نیاز استان در این برنامه:

مشاغل NOC سطح مهارت
حسابرسان مالی و حسابداران ۱۱۱۱ A
سایر ماموران مالی ۱۱۱۴ A
مشاغل حرفه ای در زمینه ی تبلیغات، بازاریابی و روابط عمومی ۱۱۲۳ A
دستیاران اجرایی ۱۲۴۱ B
کارکنان حسابداری و امور مرتبط ۱۳۱۱ B
مهندسان عمران ۲۱۳۱ A
پرستاران ۳۰۱۲ A
پرستاران و بهیاران ۳۲۳۳ B
مربیان کالج و سایر مربیان حرفه ای ۴۰۲۱ A
مشاغل مربوط به دستیاران حقوق و مشاغل مرتبط ۴۲۱۱ B
کارکنان خدمات اجتماعی ۴۲۱۲ B

 

  • تجربه نوااسکوشیا

کسانی که دارای تجربه کار برای یکی شغلهای سطوح ۰، A ویا B در نوااسکوشیا هستند و از مهارت بالایی برخوردارند، از طریق این برنامه میتوانند برای اخذ اقامت دائم استان تلاش کنند.

متقاضیان میتوانند از دو مسیر ذخیره ی اکسپرس اینتری نوااسکوشیا و یا مستقیماً از طریق اداره ی مهاجرت استان (NSOI) اقدام کنند. برای هردو روش متقاضی باید یک پروفایل اکسپرس اینتری داشته باشد تا بتوانند درخواست خود را برای اداره مهاجرت نوااسکوشیا ارسال کند. حداقل امتیاز مورد نیاز برای دریافت اقامت دائم، ۶۷ امتیاز از کل ۱۰۰ امتیاز برنامه است.

 

شرایط مورد نیاز برای ثبت درخواست:

  • حداقل یک سال تجربه کاری در نوااسکوشیا در یکی از مشاغل سطح ۰، A ویا B
  • محدودیت سنی بین ۲۱ تا ۵۵ سال
  • داشتن مدرک دیپلم کانادایی یا معادل آن
  • دانش زبانی انگلیسی و فرانسه در سطح CLB7 ( آزمونهای ایلتس و CELPIP برای انگلیسی و TEF برای فرانسه مورد تایید است)
  • دارای پروفایل اکسپرس اینتری کانادا

 

  • اولویتهای بازار کار نوااسکوشیا

در این روش متخصصین خاص و اولویت بندی شده ای را برای اقامت دائم انتخاب میکنند که به طور متمرکزتری، این تخصص ها در مشاغل مربوط به کودکان است.

برای این روش نیز باید طبق جدول زیر، ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز کل را به طور حداقلی داشته باشید.

جدول امتیاز بندی برای این سه روش:

تحصیلات امتیاز
دکترا ۲۵
کارشناسی ارشد ۲۳
دو مدرک دانشگاهی(حداقل یکی از آن ها حداقل ۳ سال به طول انجامیده باشد.) ۲۲
کارشناسی ۲۱
کاردانی ۱۹
مدرک دانشگاهی ۱ ساله ۱۵
دیپلم ۵
حداکثر امتیاز تحصیلات ۲۵
۲- زبان
زبان رسمی اول Speaking Listening Reading Writing
۹ CLB یا بالاتر ۶ ۶ ۶ ۶
۸ CLB ۵ ۵ ۵ ۵
۷ CLB ۴ ۴ ۴ ۴
کمتر از ۷ CLB درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست
زبان رسمی دوم امتیاز
۵ CLB ۴
۴ CLB یا کمتر ۰
حداکثر امتیاز زبان ۲۸
تجربه کاری امتیاز
۶ سال یا بیشتر ۱۵
۵-۴ سال ۱۳
۳-۲ سال ۱۱
۱ سال ۹
حداکثر امتیاز تجربه کاری ۱۵
سن امتیاز
زیر ۱۸ سال ۰
۳۵-۱۸ ۱۲
۳۶ ۱۱
۳۷ ۱۰
۳۸ ۹
۳۹ ۸
۴۰ ۷
۴۱ ۶
۴۲ ۵
۴۳ ۴
۴۴ ۳
۴۵ ۲
۴۶ ۱
۴۷ یا بیشتر ۰
حداکثر امتیاز سن ۱۲
طبقه بندی شغل امتیاز
در حال حاضر با مجوز کار در کانادا مشغول به کار باشید ۱۰
در حال حاضر در شغلی مشغول به کار باشید که از الزامات LMIA (Labour Market Impact Assessment) تحت توافقنامه بین المللی (مانند توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی) یا توافقنامه فدرال- استانی معاف باشد. ۱۰
در حال حاضر مجوز کار نداشته باشید یا قبل از اخذ اقامت دائم قصد کار در کانادا نداشته باشید  یا در حال حاضر در کانادا مشغول به کار باشید و از یک کارفرمای دیگر پیشنهاد کار تمام وقت داشته باشید یا در حال حاضر در شغلی مشغول به کار باشید که از الزامات LMIA (Labour Market Impact Assessment) معاف است ولی تحت توافقنامه بین المللی یا فدرال- استانی نباشد. ۱۰
حداکثر امتیاز طبقه بندی شغل ۱۰
انطباق پذیری امتیاز
حداقل ۱ سال تجربه کار در نوا اسکوشیا با داشتن مجوز کار در مشاغل سطح ۰،A یا B NOC ۱۰
حداقل ۱ سال تجربه کار در نوا اسکوشیا با داشتن مجوز کار توسط همسر متقاضی ۵
حداقل ۲ سال تحصیل در نوا اسکوشیا ۵
حداقل ۲ سال تحصیل در نوا اسکوشیا توسط همسر متقاضی ۵
کسب امتیاز فاکتور ۵: طبقه بندی شغل ۵
سطح زبان همسر (فرانسوی یا انگلیسی) ۴ CLB ۵
وابستگان نزدیک ۱۸ سال به بالای شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم در نوا اسکوشیا ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۱۰
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰

 

روش دوم: نیروی کار متخصص

نوااسکوشیا در این روش به کارفرمایانی که نتوانسته اند پست شغلی خود را با شهروندان کانادا یا ساکنین دائم این کشور، پر کنند این اجازه را میدهد که پس از دریافت تاییدیه از LMIA (Labour Market ImpactAssessment) نیروی متخصص مورد نیاز خود را استخدام و کاندید دریافت اقامت دائم کند. LMIA مجوزیست که کارفرمایان کانادایی در صورت نیاز به استخدام نیروی خارجی؛ باید آن را اخذ کنند.

در روش نیروی کار متخصص نیز حداقل امتیاز مورد نیاز ۶۷ است که طبق جدول بالا بدست می‌آید.

 

روش سوم: پزشکی

استان نوااسکوشیا برای بهبود وضعیت سلامت عمومی استان، اقدام به جذب پزشکان عمومی، پزشکان خانواده و پزشکان متخصص از این روش کرده است.

در این روش نیز کمبود نیروی نوااسکوشیا که با شهروندان یا ساکنین دائمی کانادا پر نشده اند، با استخدام نیروی متخصص جبران میکنند. ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز کل برنامه نیز حداقل امتیاز مورد نیاز برای درخواست است.

 

روش چهارم: کارآفرینی

 

روش پنجم: کارآفرینی فارغ التحصیلان بین المللی

این روش مخصوص فارغ التحصیلان بین المللی (IGE) نوااسکوشیاست که میخواهند کسب و کاری راه‌اندازی و یا خریداری کنند. متقاضیان ابتدا باید ابراز تمایل (EOI) خود را برای استان ارسال کنند تا توسط معیارهایی ارزیابی می شوند. متقاضیانی که بیشترین امتیاز را کسب کرده اند دعوت به اپلای تحت برنامه مهاجرتی استان نوا اسکوشیا (NSNP) می شوند. حداکثر امتیاز قابل کسب برای این روش ۱۰۵ است

 

متقاضیان این روش، باید دارای شرایط زیر باشند:

  • تحصیلات دانشگاهی حداقل به مدت ۲ سال باید در یکی از دانشگاه ها یا کالجهای استان تکمیل شده باشد.
  • در حین تحصیل در نوااسکوشیا بوده باشد.
  • قصد سکونت دائم در استان را داشته باشد.
  • دانش زبانی انگلیسی و فرانسه در سطح CLB7 ( آزمونهای ایلتس و CELPIP برای انگلیسی و TEF برای فرانسه مورد تایید است)
  • حداقل سن ۲۱ سال است.
  • در زمان درخواست باید گواهی کار بغد از فارغ التحصیلی را داشته باشد.
  • مالکیت ۱۰۰% کسب و کار و یا حداقل یکسال تجربه مالکیت و مدیریت کسب و کاری را داشته باشد.
  • بطور حداقلی یک شغل تمام وقت برای ساکنین نوااسکوشیا یا شهروندان کانادا ایجاد کند.
  • کسب و کاری که برای خریداری در نظر گرفته شده، طی ۵ سال گذشته باید پیوسته فعال بوده باشد.

 

جدول امتیازبندی این روش:

زبـــــــــــــــــــان
زبان رسمی اول Speaking Listening Reading Writing
۷ CLB یابالاتر ۷ ۷ ۷ ۷
۶ CLB ۶ ۶ ۶ ۶
۵ CLB ۵ ۵ ۵ ۵
کمتر از ۵ CLB درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست
زبان رسمی دوم امتیاز
۵ CLB ۷
حداکثر امتیاز زبان ۳۵
تحصیل در نوا اسکوشیا امتیاز
دکترا ۲۵
کارشناسی ارشد ۲۲
گذراندن یک مدرک تخصص ورود به حرفه در نوا اسکوشیا
حرفه باید با مدرک مرتبط باشد و :
• یکی از مشاغل سطح A در لیست NOC 2011
• توسط یکی از نظام های استانی مجوز داده شده باشد.
۲۲
دو مدرک دانشگاهی(حداقل یکی از آن ها حداقل ۳ سال در نوا اسکوشیا به طول انجامیده باشد.) ۱۷
کارشناسی ۱۵
کاردانی ۱۲
نداشتن تحصیلان دانشگاهی نوا اسکوشیا واجد شرایط نیست
حداکثر امتیاز تحصیلات ۲۵
تجربه کاری امتیاز
کمتر از ۳ سال تجربه کاری در یکی از مشاغل سطح ۰، A یا B طبقه بندی مشاغل (NOC) در ۱۰ سال گذشته واجد شرایط نیست
۳ تا ۵ سال تجربه کاری در یکی از مشاغل سطح ۰، A یا B طبقه بندی مشاغل (NOC) در ۱۰ سال گذشته ۱۰
بیش از ۵ سال تجربه کاری در یکی از مشاغل سطح ۰، A یا B طبقه بندی مشاغل (NOC) در ۱۰ سال گذشته ۱۵
حداکثر امتیاز تجربه کاری ۱۵
سن امتیاز
زیر ۲۱ واجد شرایط نیست
۳۹-۲۱ ۱۰
۴۴-۴۰ ۷
۵۵-۴۵ ۵
۵۶ یا بیشتر ۰
حداکثر امتیاز سن ۱۰
۵- اولویت های اقتصادی نوا اسکوشیا امتیاز
کسب و کار صادرات محور ۵
ایجاد کسب و کار خارج از محدوده شهر هلیفکس ۵
خرید کسب و کار موجود در نوا اسکوشیا ۵
حداکثر امتیاز اولویت های اقتصادی ۱۰
انطباق پذیری امتیاز
حداقل ۱ سال تجربه کار در نوا اسکوشیا با داشتن مجوز کار توسط همسر متقاضی ۵
حداقل ۲ سال تحصیل در نوا اسکوشیا توسط همسر متقاضی ۵
سطح زبان همسر (فرانسوی یا انگلیسی) ۴ CLB ۵
وابستگان نزدیک ۱۹ سال به بالای شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم در کانادا که حداقل به مدت ۱ سال در نوا اسکوشیا باشند. ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۱۰
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان