تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642
مهاجرت کاری به نیوبرانزویک

نیوبرانزویک

نیوبرانزویک یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا با مرکزیت فردریکتون است که بخش زیادی از آن را مناطق جنگلی پوشانده و از این رو منابع طبیعی یکی از قطب‌های اقتصادی آن را تشکیل می‌دهند. این استان یکی از اولین مناطقی به شمار می‌رود که اروپایی‌ها حدود ۵۰۰ سال قبل وارد آن شدند. با توجه به مساحت زیاد جنگل ها، محصولات چوبی از صادرات اصلی این استان می باشد. امروزه این استان دارای اقتصاد مدرن خدماتی از جمله خدمات مالی و بیمه ای می باشد.

در این استان به دو زبان فرانسوی و انگلیسی صحبت میشود که حدود یک سوم جمعیتش فرانسوی و بقیه انگلیسی را برای صحبت انتخاب کرده اند.

برنامه ی کاندید مهاجرتی استان نیوبرانزویک (NB PNP)، برای علاقه مندان مهاجرت به این استان طراحی شده است تا با استفاده از مهارت ها و یا تجربه ی خود بتوانند اقامت دائم این استان را کسب کنند.

این برنامه به چهار روش قابل اجرا برای متقاضیان است:

روش اول: اکسپرس اینتری نیروی کار

این استان با بهره گیری از سیستم اکسپرس اینتری فدرال نیازهای بازار کار خود را با استفاده از مهاجرت نیروی کار (EELMS) تامین میکند. متقاضی مهاجرت به نیوبرانزویک ابتدا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را به نیوبرانزویک ارسال کند. متقاضی لازم است که ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کند. دراینصورت می‌تواند برای اکسپرس اینتری فدرال اقدام کند و تحت این سیستم نیز ارزیابی شود.

شرایط لازم برای مهاجرت به روش اکسپرس اینتری:

  • محدودیت سنی بین ۲۲ تا ۵۵
  • مهارت زبانی CLB7 یا بیشتر
  • مدرک دیپلم کانادایی یا معادل تایید شده آن توسط گواهی ارزیابی مدرک (ECA)
  • طی ۳ سال گذشته دارای تجربه کاری ۱۲ ماهه در نیوبرانزویک باشد
  • متعهد به کار و سکونت در استان شده باشد
  • بنابر تعداد اعضای خانواده ی خود توانایی مالی زندگی در استان را دارا باشد

 

تعداد اعضای خانواده دارایی مورد نیاز (دلار کانادا)
۱ ۱۱,۹۳۱
۲ ۱۴,۸۵۳
۳ ۱۸,۲۶۰
۴ ۲۲,۱۷۰
۵ ۲۵,۱۴۵
۶ ۲۸,۳۵۹
۷ یا بیشتر ۳۱,۵۷۴

 

در ابتدا ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز کل جدول زیر باید کسب شود:

تحصیلات امتیاز
دکترا ۲۵
کارشناسی ارشد ۲۳
دو مدرک دانشگاهی(حداقل یکی از آن ها حداقل ۳ سال به طول انجامیده باشد.) ۲۲
کارشناسی ۲۱
کاردانی ۱۹
مدرک دانشگاهی ۱ ساله ۱۵
دیپلم ۵
حداکثر امتیاز تحصیلات ۲۵
زبان
زبان رسمی اول Speaking Listening Reading Writing
۹ CLB یا بالاتر ۶ ۶ ۶ ۶
۸ CLB ۵ ۵ ۵ ۵
۷ CLB ۴ ۴ ۴ ۴
کمتر از ۷ CLB درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست درخواست مورد پذیرش نیست
زبان رسمی دوم امتیاز
۵ CLB ۴
۴ CLB یا کمتر ۲
حداکثر امتیاز زبان ۲۸
تجربه کاری امتیاز
۶ سال یا بیشتر ۱۵
۵-۴ سال ۱۳
۳-۲ سال ۱۱
۱ سال ۹
حداکثر امتیاز تجربه کاری ۱۵
سن امتیاز
زیر ۲۲ سال ۰
۳۵-۲۲ ۱۲
۳۶ ۱۱
۳۷ ۱۰
۳۸ ۹
۳۹ ۸
۴۰ ۷
۴۱ ۶
۴۲ ۵
۴۳ ۴
۴۴ ۳
۴۵ ۲
۴۶ ۱
۴۷ یا بیشتر ۰
حداکثر امتیاز سن ۱۲
طبقه بندی شغل امتیاز
در حال حاضر با مجوز کار در کانادا در یکی از مشاغل سطح ۰،A یا B NOC مشغول به کار باشید ۱۰
حداکثر امتیاز طبقه بندی شغل ۱۰
انطباق پذیری امتیاز
حداقل ۱ سال تجربه کار در نیو برانزویک با داشتن مجوز کار در مشاغل سطح ۰،A یا B NOC ۱۰
حداقل ۱ سال تجربه کار در نیو برانزویک با داشتن مجوز کار توسط همسر متقاضی ۵
حداقل ۲ سال تحصیل در نیو برانزویک ۵
حداقل ۲ سال تحصیل در نیو برانزویک توسط همسر متقاضی ۵
کسب امتیاز فاکتور ۵: طبقه بندی شغل ۵
سطح زبان همسر (فرانسوی یا انگلیسی) ۴ CLB ۵
وابستگان نزدیک ۱۸ سال به بالای شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم در نیو برانزویک ۵
حداکثر امتیاز انطباق پذیری ۱۰
حداکثر امتیاز کل ۱۰۰

 

روش دوم: نیروی کار متخصص با حمایت خانواده

این روش کمی متفاوت تر از روشهای قبلیست به صورتی که نیاز است متقاضی و همسر وی برای مهاجرت به این استان، آشنایانی در نیوبرانزویک داشته باشند که برای استان کار کرده باشند.

متقاضی این روش باید یکی از روابط زیر را با خانواده ی حمایت کننده داشته باشد:

  • فرزند مستقل
  • برادر یا خواهر
  • خواهرزاده یا برادرزاده
  • نوه

متقاضی این روش باید تحت شرایط زیر باشد:

  • دارای سن ۵۰-۲۲ سال باشد.
  • مهارت زبان کافی برای زندگی و کار در نیو برانزویک را داشته باشد.
  • حداقل مدرک کاردانی داشته باشد.
  • حداقل ۲ سال سابقه کار در شغل مورد نظر خود جهت مهاجرت به نیوبرانزویک در ۵ سال گذشته داشته باشد.
  • شغلی در یکی از سطوح سیستم طبقه بندی ملی مشاغل (NOC) زیر داشته باشد:
  • سطح ۰، A یا B
  • سطح C گروه ۱، ۳، ۷، ۸، ۹
  • سطح D گروه ۱، ۳، ۷، ۸، ۹
  • قصد کار و زندگی کردن در نیوبرانزویک را داشته باشد و برنامه سکونت (Settlement Plan) خود را که توسط افیسر اداره مهاجرت ارزیابی شده، ارسال کند.
  • حداقل ۱۰,۰۰۰ دلار کانادا دارایی و به ازای هر یک از اعضای خانواده ۲,۰۰۰ دلار اضافه بر آن باید داشته باشد.

کسی که بعنوان حامی در این روش وجود دارد، باید شرایط زیر را دارا باشد:

  • شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم کانادا و ساکن نیوبرانزویک
  • حداقل به مدت ۱۲ ماه مشغول کار در نیوبرانزویک برای یکی از مشاغل سطح ۰، A یا B و یا سطح C گروه ۱، ۳، ۷، ۸، ۹ باشد
  • در مصاحبه با آفیسر Population Growth Division شرکت کند
  • به متقاضی در آماده کردن برنامه سکونت کمک کند

روش سوم: نیروی کار متخصص با حمایت کارفرما

نیروی کار متخصص در این روش نیاز به پیشنهاد کاری تمام وقت از یک کارفرما در استان دارند تا بتوانند از طریق مهاجرت کاری به نیوبرانزویک، اقامت دائم را بدست آوردند.

متقاضیان این روش باید شرایط زیر را دارا باشند:

  • محدودیت سنی بین ۲۲ تا ۵۵
  • دانش کافی زبان بنابر شغل پیشنهادی، جهت مهاجرت به نیوبرانزویک (در صورتیکه شغل پیشنهادی جزو مشاغل سطح C و یا D  در NOC باشد ارائه مدرک زبان الزامی است.)
  • حداقل مدرک تحصیلی دیپلم را داشته باشد
  • از طرف یک کارفرما در نیوبرانزویک پیشنهاد شغلی تمام وقت داشته باشد
  • کار پیشنهادی باید حداقل طی یک سال فعال باشد(شغل پیشنهادی باید جزو یکی از این سطوح در سیستم NOC باشد: سطح ۰، A یا B، سطح C گروه ۱، ۳، ۷، ۸، ۹ و سطح D گروه ۱، ۳، ۷، ۸، ۹)
  • اگر پیشنهاد شغلی در ارتباط با یکی از مشاغل سطح C و یا D در NOC است باید متقاضی حداقل به مدت ۱ سال برای آن کارفرما کار کرده باشد
  • خواهان سکونت و اشتغال در استان باشد
  • و طبق جدول زیر ۵۰ امتیاز را بدست آورده باشد

 

سن امتیاز
۲۲-۲۴ ۵
۲۵-۵۵ ۱۰
زبان
سطح مهارت انگلیسی فرانسوی
پیشرفته ۹ ۹
متوسط ۷ ۷
مبتدی ۴ ۴
تحصیلات امتیاز
دکترا ۱۸
کارشناسی ارشد
کارشناسی ۱۵
کاردانی
دیپلم ۱۰
تجربه کاری امتیاز
۵ سال ۱۰
۴ سال ۸
۳ سال ۶
۲ سال ۴
۱ سال ۲
انطباق پذیری امتیاز
داشتن نزدیکان در نیو برانزویک ۱۰
تحصیل در نیو برانزویک به مدت ۱ سال ۵
تحصیل در نیو برانزویک به مدت ۲ سال ۱۰
کار کردن در نیو برانزویک به مدت ۱ سال در ۵ سال گذشته ۱۰
کار کردن در نیو برانزویک به مدت ۲ سال در ۵ سال گذشته ۱۵
کار کردن همسر متقاضی در نیو برانزویک به مدت حداقل ۶ ماه در ۱ سال گذشته ۵
داشتن Labour Market Impact Assessment (LMIA) از دپارتمان منابع انسانی و توسعه مهارت کانادا
یا کارفرما در نیوبرانزویک نشان دهد که نیروی مورد نظر را نتوانسه است از بین شهروندان کانادا یا ساکنین دارای اقامت دائم پیدا کند و خواهان استخدام متقاضی از طریق برنامه NB PNP هستند.
۱۰
استخدام متقاضی در شغل دوم ۵

 

روش چهارم: کسب و کار در نیوبرانزویک

افراد با تجربه در موقعیتهای مدیریتی و دارای کسب و کار که توانایی کمک به چرخه ی اقتصادی نیوبرانزویک را دارند، در این روش میتوانند درخواست دهند.

مهاجرت از این روش برای متقاضی این امر، شرایط زیر را میطلبد:

  • دارای سن بین ۲۲ تا ۵۵ سال
  • دانش زبانی کافی برای اشتغال و زندگی در استان
  • دارای حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
  • خواهان سکونت و کار در نیوبرانزویک
  • دارای ۳ سال تجربه کاری قابل اثبات طی ۵ سال گذشته
  • داشتن پلن توجیهی تایید شده از سوی اداره مهاجرت استان نیوبرانزویک
  • داشتن حداقل دارایی به ارزش ۳۰۰ هزار دلار کانادا
  • دارای قرارداد سپرده گذاری و مبلغ ۷۵ هزار دلار سپرده قابل برگشت در کانادا
  • سرمایه گذاری به ارزش ۱۲۵ هزار دلار کانادا
  • سفر تحقیقاتی به استان و کسب ۵۰ امتیاز طبق جدول زیر:

 

سن امتیاز
۲۲-۲۴ ۵
۲۵-۵۵ ۱۰
زبان
سطح مهارت انگلیسی فرانسوی
پیشرفته ۹ ۹
متوسط ۷ ۷
مبتدی ۴ ۴
تحصیلات امتیاز
دکترا ۱۸
کارشناسی ارشد
کارشناسی ۱۵
کاردانی
دیپلم ۱۰
تجربه کاری امتیاز
۴ سال ۱۰
۳ سال ۸
۲ سال ۴
تجربه مدیریتی امتیاز
حوزه کاری مالی ۲
بازاریابی و فروش ۲
منابع انسانی ۲
عملیاتی ۲
کار نظارت شده ۱۰ سال یا بیشتر ۴
۹ سال یا کمتر ۲
اختیار تصمیم گیری مالک کسب و کار ۶
مدیر ارشد ۴
انطباق پذیری امتیاز
داشتن نزدیکان در نیو برانزویک ۱۰
تحصیل در نیو برانزویک به مدت ۱ سال ۵
تحصیل در نیو برانزویک به مدت ۲ سال ۱۰
کار کردن در نیو برانزویک به مدت ۱ سال در ۵ سال گذشته ۵
کار کردن در نیو برانزویک به مدت ۲ سال در ۵ سال گذشته ۱۰
کار کردن همسر متقاضی در نیو برانزویک به مدت حداقل ۶ ماه در ۱ سال گذشته ۵
نشان دادن دانش لازم برای کسب و کار در حین مصاحبه یا طرح توجیهی ۱-۱۰

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان

دوره های تحصیلی در کانادا

۱۳۹۸-۰۵-۳۱ در ۷:۲۳ ق.ظ

سرگذشت زبان آلمانی

۱۳۹۸-۰۵-۰۷ در ۷:۱۹ ق.ظ

ثبت شرکت در عمان

۱۳۹۸-۰۳-۱۳ در ۱۰:۳۹ ق.ظ

مهاجرت به عمان

۱۳۹۸-۰۲-۱۴ در ۹:۴۴ ق.ظ