تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است.

قوانین ورود و خروج با ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود. بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.

متقاضیانی که دارای ویزای مولتیپل توریستی کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت. در هر بار ورود به کشور کانادا شما میتوانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید. امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع کننده وجود خواهد داشت. در صورتی که دلیل قانع کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی میتوانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا ( منظور از خاک مرز میباشد) مجدد وارد کانادا شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه میباشد. ولی برای تعداد روزهایی که، در هر سال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.

مدارک ویزای توریستی کانادا

متقاضیان و همراهان عزیز مؤسسه اندیشه پویان، با ورود شما به مؤسسه، همکاران مشاور ما با توجه به ارزیابی شرایط شما متقاضیان محترم، اقدام به جمع آوری مدارک از متقاضی می نمایند و پرونده در پروسه دریافت ویزا قرار خواهد گرفت و در گام بعدی وکلای کاردان مؤسسه به صورت کاملا تضمینی ویزای مورد نظر شما را اخذ نموده و با احترام به شما تحویل می دهند. اگر تحت هر شرایطی که البته کم سابقه بوده است، اخذ ویزا با مشکل مواجه شود، کل مبلغ دریافتی شما برگشت داده خواهد شد.

 

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا  زیر نظر وکیل رسمی در موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا

۱- تکمیل فرم ارزیابی توریستی، اخذ مشاوره، شروع پروسه اجرایی با موسسه اندیشه پویان.

۲- ترجمه و تائید مدارک طبق دستورالعمل، ارسال مدارک به موسسه اندیشه پویان

۳- اقدام برای اخذ ویزا و انجام انگشت نگاری(بیومتریک).

۴- دریافت نتیجه ویزا در حدود سه ماه بعد

در پایان مجدداً لازم به ذکر است که کارشناسان مجرب موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا با تجربه فراوان، به راحتی و در کمترین زمان شما را کمک و راهنمایی می‌نماید تا مدارک و شرایط لازم را جهت روادید توریستی کانادا  فراهم کنید و برای سفر به کانادا آماده شوید.  جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.

 

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان