تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

سرمایه گذاری در ساسکاچوان کانادا

ساسکاچوان

درباره ساسکاچوان

ساسکاچوان سرزمین آسمان های زنده، ایالتی مسطح، حاصلخیز و بسیار زیباست که به دلیل داشتن مزارع بزرگ، قطب اصلی کشاورزی کانادا محسوب می شود. زمین ارزان، آب فراوان، تجهیزات مدرن، بهترین شرایط را برای تولید محصولات کشاورزی همراه با تجربه زندگی در نهایت امنیت و آسایش فراهم نموده است. شعار معروف این ایالت “From Many People Strength” است که نشان از روحیه مهمان نوازی و پذیرش مهاجرین جدید درمیان ساکنین این ایالت دارد.
ساسکاچوان دارای مساحتی برابر با ۶۵۱۹۰۰ کیلومتر مربع بوده و از شمال با قلمرو شمال غربی، از غرب با آلبرتا، از شرق با مانیتوبا و از جنوب نیز با ایالات مونتانا و داکاتای شمالی کشور آمریکا هم مرز است. پایتخت این استان، شهر رجینا بوده و از شهرهای بزرگ آن می توان به ساسکاتون سیتی اشاره کرد.
شهر رجینا مرکز اصلی فرهنگی و تجاری استان محسوب می شود. نژاد آلمانی، بزرگترین ترکیب قوم و قبیله ای این استان را تشکیل می دهد، براحتی در این منطقه نمی توان فردی را کانادایی محض محسوب کرد.

برنامه کارآفرینی ساسکاچوان

این برنامه ویژه متقاضیانی است که می خواهند استعداد مدیریتی و سرمایه خود را صرف کسب و کار در استان ساسکاچوان کنند.

شرایط سرمایه گذاری در ساسکاچوان

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در ساسکاچوان باید حداقل شرایط زیر را داشته باشند:

  • مدرک آیلتس حداقل معادل CLB4
  • سن متقاضی بین ۲۱تا ۵۴ سال
  • توانایی انجام سفر اکتشافی به استان
  • حداقل مدرک دیپلم ۱۲ ساله و بالاتر
  • حداقل دارایی به ارزش پانصد هزار دلار
  • حداقل ۴ سال سابقه مدیریت ارشد و یا مالکیت کسب و کار(حداقل سهام ۵۰% به بالا)
  • اثبات کسب درآمد بیزینس فعلی حداقل سالی پنجاه هزار دلار
  • تعهد به کارآفرینی حداقل مبلغ دویست هزار دلار کانادا ظرف مدت دوسال بعد از ورود
  • تعهد به کارآفرینی در زمینه کشاورزی حداقل مبلغ صد و پنجاه هزار دلار کانادا ظرف مدت دوسال بعد از ورود

 درصورت انجام بیزینس کشاورزی توانایی پرداخت ودیعه به دولت مبلغ ۷۵ هزار دلار

جدول امتیازبندی

متقاضی پرونده قبل از هر اقدامی باید امتیازات خود را با توجه به جدول امتیازبندی محاسبه نماید.

کسب حداقل امتیاز بر اساس آخرین امتیاز انتخاب شده در دوره قبل الزامی است.

سن متقاضی

فاکتور توضیحات امتیازات حداکثر امتیاز
سن ۲۰ یا کمتر ۰ ۱۵
۲۱-۲۹ ۱۰
۳۰-۳۹ ۱۵
۴۰-۵۴ ۱۰
بالاتر از ۵۵ ۰

سطح زبان

فاکتور توضیحات امتیاز حداکثر امتیاز
مهارت در زبان رسمی (انگلیسی یا فرانسه) بدون تست زبان ۰ ۱۵
CLB 4 ۵
CLB 5 ۱۰
CLB 6 به بالا ۱۵

تحصیلات

فاکتور توضیحات امتیاز حداکثر امتیاز
مدارک/ تحصیلات دیپلم ۱۲ ساله ۱۰ ۱۵
کارشناسی یا بالاتر ۱۵

مدرک تحصیلی برای معادل سازی به استان ارسال خواهد شد

 

دارایی متقاضی

فاکتور توضیحات امتیاز حداکثر امتیاز
دارایی خالص شخصی و کسب و کار ۵۰۰,۰۰۰ تا۵۴۹,۹۹۹ دلار ۰ ۱۵
۵۵۰,۰۰۰ تا۷۴۹,۹۹۹ دلار ۵
۷۵۰,۰۰۰ تا۹۹۹,۹۹۹ دلار ۱۰
۱,۰۰۰,۰۰۰ دلار به بالا ۱۵

اگر فرد متاهل باشد دارایی های همسر میتواند زیر مجموعه قرارگیرد.

رهن منزل و ماشین جزء دارایی قرارنخواهند گرفت

سابقه مدیریتی

فاکتور توضیحات امتیاز حداکثر امتیاز
سابقه ی کارآفرینی ۴ تا ۷ سال سابقه کارآفرینی ۱۰ ۱۵
سابقه ی کارآفرینی ۸ سال به بالا ۵۱
۴ تا ۷ سال سابقه ی کارآفرینی همراه با مالکیت ۵۰% در کسب و کار ۱۵
سابقه ی کارآفرینی ۸ سال به بالا با مالکیت ۵۰% در کسب و کار ۲۰

حداکثر امتیاز قابل کسب ۲۰ امتیاز میباشد

اثبات کسب درآمد بیزینس

فاکتور توضیحات امتیاز حداکثر امتیاز
سابقه ی کارآفرینی ۵۰,۰۰۰ تا۹۹,۹۹۹ دلار ۵ ۱۵
۱۰۰,۰۰۰ تا۲۴۹,۹۹۹ دلار ۱۰
۲۵۰,۰۰۰ تا۴۹۹,۹۹۹ دلار ۱۵
بالاتر از ۵۰۰,۰۰۰ دلار ۲۰

فرد متقاضی باید اثبات کند بیزینسی که تحت مدیریت داشته سالانه چه مقدار کسب درآمد کرده است

 

تجربه مدیریت قبلی در یکی از مشاغل زیر

فاکتور توضیحات امتیاز حداکثر امتیاز
نوآوری

داشتن تجارب قابل اثبات قبلی

حرفه ی صادرات ۱۰ ۱۵
ثبت اختراعات ۱۰
یک بیزینس با رشد مالی سالانه حداقل ۲۰% ۱۰

حداکثر امتیاز قابل کسب ۱۰ امتیاز میباشد

 

مبلغ سرمایه گذاری در استان

فاکتور توضیحات امتیازات حداکثر امتیاز
مبلغ سرمایه گذاری

(سرمایه کل برای خرید و گسترش یک کسب و کار واجد شرایط در ساسکاچوان)

۲۰۰,۰۰۰- ۳۴۹,۹۹۹ دلار ۰ ۲۰
۳۵۰,۰۰۰- ۴۹۹,۹۹۹ دلار ۵
۵۰۰,۰۰۰- ۷۴۹,۹۹۹ دلار ۱۰
۷۵۰,۰۰۰- ۹۹۹,۹۹۹ دلار ۱۵
بالاتر از ۱,۰۰۰,۰۰۰ دلار ۲۰

 

راه اندازی بیزینس در یکی از مشاغل زیر:

فاکتور توضیحات امتیازات حداکثر امتیاز
سرمایه گذاری در حوزه های اقتصادی مهم علوم و فناوری ۱۵ ۱۵
ساخت و تولید ۱۵
صادرات ۱۵
جانشینی کسب و کارهای روستایی ۱۵
توسعه ی کسب و کارهای روستایی ۱۵

حداکثر امتیاز قابل کسب ۱۵ امتیاز میباشد

فرایند پذیرش

مرحله ۱:

ارسال آنلاین نامه ابراز تمایل برای مشارکت (EOI)

مرحله ۲:

متقاضیانی که بیشترین امتیاز را کسب کنند برای ارسال درخواست به برنامه SINP در کنار طرح ایجاد کسب و کار دعوت می شوند

مرحله ۳:

ارزیابی ارزش خالص و نحوه جمع آوری دارایی خالص متقاضی توسط یک سرویس دهنده مالی شخص ثالث مورد تائید

مرحله ۴:

برای متقاضیانی که در مرحله تاییدیه قبول شوند نامه قبولی صادر می شود. این نامه به معنای پشتیبانی از درخواست متقاضی برای یک مجوز کاری موقت فدرال دو ساله است.

مرحله ۵:

درخواست برای مجوز کاری در دفتر ویزای کشور مبدا متقاضی

مرحله ۶:

توسعه کسب و کار. وقتی متقاضی وارد ساسک چوان می شود، او باید بر طبق توضیحات ارائه شده در طرح ایجاد کسب و کار، یک کسب و کار ایجاد کند.

مرحله ۷:

صدور گواهی مهاجرت با پیشرفت قابل توجه در توسعه کار در پایان دو سال یا حتی قبل از آن

مرحله ۸:

ارسال یک درخواست مجزا برای دولت کانادا جهت اخذ ویزای اقامت دائم

مرحله ۹:

بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائمی

پرسشنامه رایگان ما را تکمیل نمائید، ما شرایط شما را با توجه به کلیه برنامه ی مهاجرتی کانادا بررسی می کنیم و نتیجه را به شما اطلاع خواهیم داد. مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی منوط به داشتن دانش کافی از تمامی قوانین و جدیدترین اطلاعات در این زمینه بوده و وکلای ما در موسسه آرتا اندیشه پویان با سالها تجربه و زیر نظر وکلای عضو انجمن مشاورین رسمی کانادا (ICCRC) آماده پذیرفتن پرونده های متقاضیان سرمایه گذاری و همراهی آنان تا رسیدن به این کشور هستند

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان