تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642

پرنس ادوارد

سرمایه گذاری در استان پرنس ادوارد به روش اثر کسب وکار

استان های کانادا، در برنامه های مهاجرت استانی خود، انواعی از گروه های کارآفرینی را ارائه می دهند. مهاجران از طریق یکی از این گروه ها با توجه به دارایی خاص، توانایی و تمایلشان برای سرمایه گذاری، مهارتهای مدیریتی و فراست در کسب و کار، یکی از استانهای کانادا را جهت سرمایه گذاری انتخاب کنند.

روش مهاجرتی اثر کسب و کار استان پرنس ادوارد برای جذب مدیران کسب و کار با تجربه کافی و مهارت رهبری بالا ایجاد شده است. متقاضیانی که قصد راه اندازی بیزنسی در پرنس ادوارد را دارند می توانند برای این برنامه اقدام کنند و کاندید دریافت اقامت دائم پرنس ادوارد شوند. این روش شامل ۳ زیر گروه مالکیت ۱۰۰% کسب و کار، مالکیت جزئی کسب و کار و مجوز کار است که هر یک شرایط خاص خود را دارند. حداکثر امتیاز قابل کسب برای روش اثر کسب و کار جهت مهاجرت به پرنس ادوارد ۲۰۰ است.

جزیره پرنس ادوارد یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا می باشد که به نام ” Garden Province ” معروف است. این استان کوچکترین و کم جمعیت ترین استان کانادا با جمعیتی در حدود ۱۴۰,۰۰۰ نفر می باشد. بزرگترین شهر و مرکز این استان، Charlottetown  با جمعیتی در حدود ۴۰,۰۰۰ نفر است. این استان به داشتن مناطق زیبای طبیعی و ۸۰۰ کیلومتر خط ساحلی معروف می باشد.

برای درخواست از این طریق و مهاجرت به پرنس ادوارد داشتن شرایط زیر الزامیست:

  • بین ۲۱ تا ۵۹ سال داشته باشد.
  • دارای حداقل دارایی خالص ۶۰۰ هزار دلار باشد که از راه های قانونی بدست آمده باشد.
  • دارای حداقل مدرک دیپلم باشد.
  • دارای مهارت های مدیریتی قابل انتقال و سابقه ی اشتغال قبلی باشد.
  • دارای حداقل مهارت زبان در سطح CLB 4 یا معادل آن باشد.
  • یک طرح کسب و کار توجیه‌ی برای مالکیت ۱۰۰% کسب و کار ارائه نماید.
  • کسب و کار را از خود PEI به صورت فعال و مستمر مدیریت کند.
  • امضای قرارداد سپرده گذاری شامل ۲۰۰ هزار دلار ( این مبلغ به عنوان سپرده نزد استان نگه داشته می شود تا زمانی که معیارهای توافقنامه عملکرد محقق شود.)
  • حداقل ۱۵۰ هزار دلار در یکی از کسب و کارهای جدید یا موجود تحت مالکیت و مدیریت PEI سرمایه گذاری نماید.
  • برای اخذ تاییدیه مجوز کار برای مدیریت کسب و کار PEI به IRCC درخواست دارند.

 

جدول امتیاز بندی ها در این روش به صورت زیر است:

 

سن امتیاز
۲۱_۲۴ ۷
۲۵_۲۹ ۲۰
۳۰_۴۴ ۲۰
۴۵_۴۹ ۱۵
۵۰_۵۴ ۷
بیش از ۵۴ ۰
حداکثر امتیاز این بخش ۲۰ است

 

تحصیلات امتیاز
دیپلم ۰
کاردانی ۱۲
کارشناسی ۱۷
کارشناسی ارشد یا دکترا ۲۰
حداکثر امتیاز این بخش ۲۰ است

 

سطح زبان امتیاز
CLB9_10 ۴۰
CLB8 ۳۵
CLB7 ۳۰
CLB6 ۲۰
CLB5 ۱۰
CLB4 ۰
حداکثر امتیاز این بخش ۴۰ است

 

تاییدیه منطقه امتیاز
تاییدیه نوشته شده توسط منطقه روستایی ۳۵
تاییدیه نوشته شده توسط مرکز شهر ۱۰
حداکثر امتیاز این بخش  ۳۵ است

 

تجربه کاری
تجربه مالکیت کسب و کار سال تجربه کاری امتیاز
 

 

مالکیت بیش از ۵۰% کسب و کار

حداقل ۵ سال در ۷ سال گذشته ۵۰
حداقل ۳ سال در ۵ سال گذشته ۴۰
حداقل ۵ سال در ۷ سال گذشته ۳۵
حداقل ۳ سال در ۵ سال گذشته ۲۵
تجربه مدیریت ارشد کسب و کار تعداد سال تجربه کاری امتیاز
مدیر ارشد حداقل ۳ کارمند و داشتن مالکیت کمتر از ۲۰% کسب و کار حداقل ۵ سال در ۷ سال گذشته ۳۰
حداقل ۳ سال در ۵ سال گذشته ۲۰
حداکثر امتیاز این بخش ۵۰ است

 

انطباق پذیری امتیاز
تحصیل فرزند یا فرزندان متقاضی به مدت حداقل ۶ ماه در پرنس ادوارد ۱۰
فارغ التحصیل شدن همسر متقاضی از یکی از موسسات پرنس ادوارد ۵
مهارت زبان CLB 6 یا بالاتر در زبان فرانسه یا انگلیسی توسط همسر یا فرزندان متقاضی ۱۰
حداقل ۳ سال تجربه کاری در ۵ سال گذشته توسط همسر متقاضی ۵
داشتن اقوام نزدیک شهروند کانادا یا دارای اقامت دائم که حداقل به مدت ۱۲ ماه در پرنس ادوارد زندگی کرده اند ۱۰
تجربه کشاورزی، مهارت کشاورزی قابل انتقال یا قصد راه اندازی یک مزرعه در پرنس ادوارد ۱۰
حداکثر امتیاز این بخش ۳۵ است

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان