تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

سرمایه گذاری آنتاریو

آنتاریو

مقدمه ای بر استان انتاریو

آنتاریو (Ontario) مشهورترین مقصد برای مهاجرت به کانادا ، پرجمعیت ترین استان و محل سکونت بیش از ۱۲ میلیون شهروند کانادا به شمار می رود. همچنین این استان دومین استانی است که بیشترین مساحت خشکی را دارا است و در مرکز کانادا واقع شده است. مرکز استان انتاریو شهر تورنتو (Toronto) است، که جمعیت ۵٫۳ میلیونی آن، این شهر را تبدیل به بزرگترین شهر کانادا کرده است. همچنین این شهر مرکز مالی و محل معاملات بورس در کشور می باشد. تقریبا نیمی از افراد ساکن در تورنتو متولد کشورهای دیگر میباشند، و این شهر از این لحاظ که بیشترین فرهنگها را در خود جای داده رتبه اول در دنیا را به خود اختصاص داده است. از دیگر شهر های انتاریو شهر اتاوا (Ottawa) است که مرکز ادارات دولتی و پایتخت کشور کانادا به شمار می آید و در جنوب شرقی استان واقع شده است. با وجود آنکه انتاریو مرکز اقتصادی کشور به حساب می آید در عین حال این استان از لحاظ تنوع منابع طبیعی نیز شهره است ، این منابع شامل جنگلهای وسیع ، پارک های زیبای حفاظت شده ، ۴ دریاچه از ۵ دریاچه بزرگ کشور و آبشار نیاگارا است که البته شهرت جهانی دارد . تکمیل کننده این تنوع طبیعی ، تنوع فرهنگی است ،که محصول مهاجرت گسترده به جامعه ایست که همزیستی و تحمل بین فرهنگها را در خود پرورده است . شهر های انتاریو بسیاری از هنرمندان ، گردشگران و نخبه گان را از سراسر جهان بسوی خود جلب کرده و موجبات تولید ثروت و علم را در این سرزمین فراهم آورده اند . به دلیل دارا بودن جمعیت بالای افراد خارجی در تورنتو، احساس جهان متمرکز شده در یک منطقه، در این شهر ملموس است.

اشتغال و اقتصاد در انتاریو

به دلیل آنکه استان انتاریو قطب اقتصادی کانادا محسوب می شود ، در نتیجه انواع صنایع در این استان بخصوص در تورنتو و دیگر مناطق شهری یافت می شوند . این استان محلی برای ارائه خدمات مدرن و اطلاعات اقتصادی در کنار بسترهای لازم برای تولید است . اتاوا که مرکز ادارات دولتی و اکثر وزارتخانه های فدرال است میتواند به جذب مشاغل گوناگون و همچنین سازمانهای بین المللی غیر تجاری کمک شایانی نماید .

صنعت اتومبیل بخش اصلی تولیدات صنعتی انتاریو را شامل میشود که شرکتهای کانادایی جزو شرکتهای پیشرو جهان در این صنعت می باشند (بسیاری از خودرو های آمریکایی در کانادا تولید می شوند). همچنین پس از یک دوره رکود در صنعت ، در سه سال گذشته شاهد سرمایه گذاری های کلان توسط صنایع پیشرو در طرح ها و فن آوری های جدید بوده ایم .

همچنین این استان دارای منابع طبیعی غنی مورد نیاز صنایع میباشد. یک شرکت معدنی قدیمی دارای معادن نیکل و آهن نمونه ای از این منابع میباشد. جنگلهای وسیع این استان میتواند منابع خوبی برای صنایع چوب بری ، تهیه خمیر چوب و کاغذ با شیوه های نوین باشد. بعلاوه با افزایش تمایل مردم به سرگرمی های گوناگون وجدید ،طبیعت انتاریو این فرصت را در اختیار علاقه مندان به گردشگری قرار میدهد .
آمار بیکاری در استان کمی کمتر از میانگین آمار بیکاری در کشور و در حدود ۶٫۶ درصد میباشد. موقعیتهای شغلی در این استان با توجه به اقتصاد و صنایع گوناگون موجود در آن از تنوع بسیاری برخوردار است تا جایی که از کشاورزی تا فن آوری اطلاعات در آن می توان یافت. سطح ایجاد اشتغال در انتاریو در سالهای اخیر بسیار خوب بوده و پیش بینی می شود که به همین صورت ادامه یابد.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در برنامه کارآفرینی استان انتاریو (OINP)

برنامه مهاجرتی استان انتاریو از طریق کارآفرینی برای افرادی از خارج از کانادا طراحی شده که در پی پیاده سازی یک ایده تجاری جدید یا خرید یک کسب و کار موجود در انتاریو هستند. در صورت راه اندازی موفقیت آمیز کسب و کار در انتاریو، این برنامه به کارآفرینان فرصت می دهد نامزد اخذ اقامت دائم کانادا شوند.

برای شرکت در برنامه کارآفرینی استان انتاریو مراحل زیر لازم هستند:

  • ثبت نام در فرم آنلاین اظهار تمایل (EOI: Expression of Interest)
  • ثبت نام شما وارد استخر گزینش شده و با امتیازی که به دست می آورد رتبه بندی می شود. مقامات مهاجرتی در فواصل معین، ثبت نام کنندگان را از استخر گزینش انتخاب و از آنان دعوت می کنند تا برایمهاجرت به کانادااز طریق برنامه کارآفرینی استان انتاریو اقدام نمایند.
  • در این صورت متقاضی باید یک درخواست کامل و هزینه درخواست را برای برنامه ارسال کند.
  • ارزیابی درخواست: تمام اطلاعاتی که در درخواست آنلاین ارائه می شوند باید جهت اطمینان از دقت و صحت تائید گردند. بعنوان بخشی از بررسی درخواست، متقاضی برای شرکت در یک مصاجبه اجباری دعوت خواهد شد.
  • در صورت پذیرفته شدن درخواست، متقاضی باید یک توافق عملکرد امضا کند که تعهداتی را تعیین می کند که متقاضی در فرم اظهار تمایل، برای سرمایه گذاری و ایجاد شغل در انتاریو تقبل نموده است.
  • سپس یک نامه پشتیبانی مجوز کار موقت جهت اقدام برای اخذ مجوز کار موقت از اداره مهاجرت کانادا، پناهندگی و تابعیت کانادا(IRCC) به منظور ایجاد کسب و کار در انتاریو صادر می‌شود.
  • پس از ورود به انتاریو ، متقاضی ۲۰ ماه فرصت خواهد داشت تا کسب و کار خود را تاسیس نموده و بیزنس پلانرا پیاده سازی نماید. شغل های تمام وقت دائمی که قرار است بر طبق پیشنهاد کاری متقاضی ایجاد شوند، باید ظرف ۱۰ ماه از تاریخ ورود به کانادا ایجاد شوند و بطور مداوم به مدت حداقل ۱۰ ماه توسط کارمندان اشغال شده باشند، تا زمانی که متقاضی گزارش نهایی خود را ارسال نماید.
  • متقاضی موظف است ظرف ۱۸ الی ۲۰ ماه پس از ورود به انتاریو با مجوز کار موقت، یک گزارش نهایی همراه با مدارک پشتیبانی به مسئولین برنامه ارسال نماید.
  • چنانچه متقاضی به تعهدات توافقنامه عملکرد عمل نماید، ممکن است واجد شرایط نامزدی توسط برنامه مهاجرتی استان انتاریوجهت اخذ اقامت دائم کانادا گردد.
  • متقاضیان موفق باید ظرف شش ماه از زمان نامزد شدن در برنامه، برای اخذ اقامت دائم کانادابه IRCC (سازمان مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا) درخواست دهند. به مدت ۳۶ ماه پس از اخذ اقامت دائم، نظارت بر مرحله بعد از نامزدی همچنان ادامه خواهد داشت.

 

 

چه کسانی واجد شرایط این برنامه هستند؟

در صورت داشتن فعالیت تجاری قابل رشد که منافع اقتصادی قابل توجهی برای انتاریو به ارمغان آورد، ممکن است واجد شرایط قبولی در این برنامه باشید. در صورت پذیرفته شدن در برنامه، شما و شریک تجاری تان (در صورت وجود) می توانید جهت تاسیس کسب و کار خود در انتاریو، درخواست مجوز کار موقت دهید. پس از تاسیس موفق آمیز کسب و کارتان، ممکن است واجد شرایط نامزدی در برنامه کارآفرینی استان انتاریوشوید و باید هر پنج شرط زیر را برآورده سازید:

  1. تجربه کاری
  • حداقل ۳۶ ماه تجربه تجاری تمام وقت در ۶۰ ماه گذشته.
  • این تجربه باید به عنوان مالک یک کسب و کار یا یک مدیر ارشد (مدیریت تجاری) باشد.
  1. میزان دارایی خالص
  • چنانچه مکان کسب و کار پیشنهادی شما در Greater Toronto Areaباشد (GTA شامل شهر تورنتو، مناطق دورهام، هالتون،یورک و پیل)، میزان دارایی خالص شما باید حداقل یک میلیون و پانصد هزار دلار کاناداباشد.
  • در صورتیکه مکان آن خارج از این ناحیه باشد، میزان دارایی خالص شما باید حداقل ۸۰۰ هزار دلار کانادا باشد.
  • اگر کسب و کار پیشنهادی شما در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات/ارتباطات دیجیتال باشد (صرفنظر از مکان پیشنهادی شما)، میزان دارایی خالص شما باید حداقل ۸۰۰ هزار دلار کاناداباشد.
  1. مبلغ سرمایه گذاری شخصی
  • چنانچه مکان کسب و کار پیشنهادی شما در Greater Toronto Areaباشد، باید حداقل مبلغ یک میلیون دلار کانادا سرمایه گذاری کنید و مالکیت حداقل ۳۳٫۳ درصد سهام آن را داشته باشید.
  • در صورتیکه مکان آن خارج از این ناحیه باشد، باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار دلار کاناداسرمایه گذاری کنید و مالکیت حداقل ۳۳٫۳ درصد سهام آن را داشته باشید.
  • اگر کسب و کار پیشنهادی شما در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات/ارتباطات دیجیتال باشد (صرفنظر از مکان پیشنهادی شما)، باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار دلار کاناداسرمایه گذاری کنید و مالکیت حداقل ۳۳٫۳ درصد سهام آن را داشته باشید.
  1. ایجاد شغل
  • باید حداقل دو شغل دائمی تمام وقت برای شهروندان یا مقیمان دائم کاناداایجاد نمایید.
  1. سفر اکتشافی
  • درصورتیکه تصمیم به خرید یک کسب و کار از پیش موجود دارید، باید ظرف ۱۲ ماه پیش از زمان ارسال درخواست خود برای برنامه، حداقل یک سفر تجاری به انتاریوانجام دهید.

شما باید حداقل شرایط تمام این فاکتورها را برآورده سازید تا واجد شرایط ارسال درخواست به این برنامه مهاجرتی باشید. اگر می خواهید به همراه یک شریک تجاری برای این برنامه اقدام نمایید، شریک شما نیز موظف است حداقل شرایط برای هر فاکتور را برآورده سازد.

بر اساس امتیاز کسب شده در ثبت نام فرم اظهار تمایل، ممکن است از شما دعوت شود برای این برنامه اپلای کنید. البته ضمانتی برای این امر وجود ندارد.

الزامات نامزد شدن در برنامه

پس از تاسیس کسب و کار و تحقق شرایط توافقنامه عملکرد، باید شرایط زیر را جهت نامزد شدن در برنامه برآورده سازید.

شرط زبان

مهارت رسمی زبان در سطح CLB5 یا معادل آن (Canadian Language Benchmark)

شرط اقامت

باید ۷۵ درصد زمانی را که در انتاریو مشغول تاسیس کسب و کارتان هستید (۹ ماه از سال)، به صورت فیزیکی در انتاریو اقامت داشته باشید.

مدیریت فعالانه

باید به صورت فعال درگیر فعالیتهای مدیریتی روزانه کسب و کار خود باشید.

امتیاز دهی مرحله اظهار تمایل

امتیازات شامل سه دسته هستند: تجربه کاری، سرمایه گذاری و سرمایه انسانی. حداکثر امتیاز موجود ۱۶۰ امتیاز است.

 

دسته بندی امتیاز
فاکتورهای تجربه کاری ۵۰
فاکتورهای سرمایه گذاری ۹۰
فاکتورهای سرمایه انسانی ۲۰
مجموع امتیاز موجود ۱۶۰

 

 

فاکتورهای تجربه کاری

حداکثر امتیاز این قسمت ۵۰ است. امتیازات شما به تجربه تان در مالکیت کسب و کار در گذشته یا سابقه مدیریت ارشد در ۶۰ ماه گذشته بستگی دارد. اگر هر دوی این سوابق را در ۳۶ ماه از ۶۰ ماه گذشته در پرونده خود دارید، فقط باید یکی از آنها را در زمان پر کردن فرم اظهار تمایل قید نمایید. حداقل میزان قابل قبول در این برنامه ۳۶ ماه است.

مالک کسب و کار

حداکثر امتیاز آن ۲۵ است و باید مالک حداقل ۳۳.۳ درصد از کسب و کار خود باشید.

مدیر ارشد (مدیریت تجاری)

حداکثر امتیاز ۲۵ است.

 

سابقه مدت زمان امتیاز
مالک کسب و کار کمتر از ۳۶ ماه واجد شرایط نیست
۳۶ لی ۴۷ ماه ۱۳
۴۸ الی ۵۹ ماه ۱۹
۶۰ ماه ۲۵
یا
مدیر ارشد (مدیریت تجاری) کمتر از ۳۶ ماه واجد شرایط نیست
۳۶ لی ۴۷ ماه ۸
۴۸ الی ۵۹ ماه ۱۴
۶۰ ماه ۲۰
مجموع امتیاز موجود ۲۵

 

تجربه کاری ویژه

شما می توانید بر اساس تجربه کاری ویژه خود در گذشته در کسب و کاری با رشد بسیار بالا و یا یک کسب و کار صادراتی نیز امتیاز کسب کنید. مورد اول شامل کسب و کاری است که شاهد حداقل ۲۰ درصد افزایش سود در طی دو سال متوالی باشد. مورد دوم شامل تجربه کاری در یک کسب و کار صادراتی است که حداقل ۲۰ درصد کل کالاها یا خدمات خود را به یک بازار خارجی صادر کند. حداکثر امتیاز این قسمت ۲۵ است و جزء فاکتورهای اجباری برنامه نیست.

 

 

سابقه کاری ویژه در گذشته امتیاز
خیر ۰
بله: ۱ سابقه کاری ویژه در گذشته ۱۵
بله: ۲ سابقه کاری ویژه در گذشته ۲۵
مجموع امتیاز موجود ۲۵

 

فاکتورهای سرمایه گذاری

حداکثر امتیاز موجود برای فاکتورهای سرمایه گذاری ۹۰ امتیاز است.

ارزش دارایی خالص

حداکثر امتیاز موجودی که بر اساس ارزش دارایی خالص به متقاضی داده می شود ۱۵ امتیاز است.

دارایی خالص شخصی شما باید بصورت قانونی کسب شده و قابل اثبات باشد. این دارایی شامل تمام مایملک شما و همسر یا پارتنر شما منهای بدهی هایتان است و موارد ذیل را در بر می گیرد:

  • وجه نقد
  • دارایی موجود در حساب های بانکی
  • سپرده های ثابت
  • املاک
  • سرمایه گذاری در اوراق قرضه، سهام و صندوق های سرمایه گذاری مشترک
  • سرمایه گذاری در یک یا چند کسب و کار
  • مستمری و دارایی های دیگر

حداقل میزان دارایی شما باید به شرح ذیل باشد تا واجد شرایط برنامه کارآفرینی استان انتاریو باشید:

  • چنانچه مکان کسب و کار پیشنهادی شما در Greater Toronto Areaباشد، حداقل میزان دارایی شما باید یک میلیون و پانصد هزار دلار کانادا باشد.
  • در صورتیکه مکان آن خارج از این ناحیه باشد، حداقل میزان دارایی شما باید ۸۰۰ هزار دلار کانادا باشد.
  • اگر کسب و کار پیشنهادی شما در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات/ارتباطات دیجیتال باشد (صرفنظر از مکان پیشنهادی شما)، حداقل میزان دارایی شما باید ۸۰۰ هزار دلار کانادا باشد.

 

 

 

 

ارزش دارایی خالص شخصی امتیاز
اگر مکان کسب و کار پیشنهادی شما در Greater Toronto Area باشد کمتر از ۱۵۰۰۰۰۰ دلار کانادا واجد شرایط نیست
۱۵۰۰۰۰۰ الی ۱۹۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۲
۲۰۰۰۰۰۰ الی ۲۴۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۵
۲۵۰۰۰۰۰ الی ۲۹۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۸
۳۰۰۰۰۰۰ الی ۳۴۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۱۱
بیش از ۳۵۰۰۰۰۰ دلارکانادا ۱۵
یا
اگر مکان کسب و کار پیشنهادی شما خارج از Greater Toronto Area باشد
یا
اگر کسب و کار پیشنهادی شما در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات/ارتباطات دیجیتال باشد (صرفنظر از مکان پیشنهادی شما)
کمتر از ۸۰۰۰۰۰ دلار کانادا واجد شرایط نیست
۸۰۰۰۰۰ الی ۱۲۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۲
۱۳۰۰۰۰۰ الی ۱۷۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۵
۱۸۰۰۰۰۰ الی ۲۲۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۸
۲۳۰۰۰۰۰ الی ۲۷۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۱۱
بیش از ۲۸۰۰۰۰۰ دلارکانادا ۱۵
حداکثر امتیاز موجود

 

۱۵

 

میزان سرمایه گذاری

حداقل میزان سرمایه گذاری قابل قبول در این برنامه بر اساس میزان دارایی شخصی شما تعیین می شود. حداکثر امتیاز موجود در این بخش ۲۵ امتیاز است.

حداقل میزان سرمایه گذاری شما باید به شرح زیر باشد تا واجد شرایط این برنامه سرمایه گذاری باشید:

  • چنانچه مکان کسب و کار پیشنهادی شما در Greater Toronto Areaباشد، حداقل میزان سرمایه گذاری باید یک میلیون دلار کانادا باشد.
  • در صورتیکه مکان آن خارج از این ناحیه باشد، حداقل میزان سرمایه گذاری باید ۵۰۰ هزار دلار کاناداباشد.
  • اگر کسب و کار پیشنهادی شما در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد (صرفنظر از مکان پیشنهادی شما)، حداقل میزان سرمایه گذاری باید ۵۰۰ هزار دلار کاناداباشد.

بعلاوه شما باید مالک حداقل ۳۳٫۳ درصد این کسب و کار باشید. در صورت داشتن شریک تجاری، او نیز باید مالک حداقل ۳۳٫۳ درصد کسب و کار باشد.

 

میزان سرمایه گذاری امتیاز
اگر مکان کسب و کار پیشنهادی شما در Greater Toronto Areaباشد کمتر از ۱۰۰۰۰۰۰ دلار کانادا واجد شرایط نیست
۱۰۰۰۰۰۰ الی ۱۴۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۲
۱۵۰۰۰۰۰ الی ۱۹۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۶
۲۰۰۰۰۰۰ الی ۲۴۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۱۰
۲۵۰۰۰۰۰ الی ۲۹۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۱۴
بیش از ۳۰۰۰۰۰۰ دلار کانادا ۲۰
یا
اگر مکان کسب و کار پیشنهادی شما خارج از Greater Toronto Area باشد
یا
اگر کسب و کار پیشنهادی شما در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات/ارتباطات دیجیتال باشد (صرفنظر از مکان پیشنهادی شما)
کمتر از ۵۰۰۰۰۰ دلار کانادا واجد شرایط نیست
۵۰۰۰۰۰ الی ۹۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۳
۱۰۰۰۰۰۰ الی ۱۴۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۸
۱۵۰۰۰۰۰ الی ۱۹۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۱۳
۲۰۰۰۰۰۰ الی ۲۴۹۹۹۹۹ دلار کانادا ۱۸
بیش از ۲۵۰۰۰۰۰ دلار کانادا ۲۵
حداکثر امتیاز موجود ۲۵

 

ایجاد شغل

شما بر اساس تعداد شغل های تمام وقت دائمی که برای شهروندان یا مقیمان دائم کانادا ایجاد می کنید، امتیاز کسب خواهید کرد. حداکثر امتیاز این بخش ۲۰ است.

ایجاد حداقل ۲ شغل تمام وقت دائمی برای شهروندان یا مقیمان دائم کانادا باید در طرح تجاری پیشنهادی شما ذکر شده باشد تا واجد شرایط این برنامه باشید. میزان حقوق این شغل ها باید بر اساس نرخ میانگین باشد.

شغل تمام وقت دائمی به معنای حداقل ۱۵۶۰ ساعت استخدام دارای حقوق ظرف مدت زمان ۱۲ ماه است.

 

ایجاد شغل امتیاز
کمتر از ۲ شغل واجد شرایط نیست
۲ شغل ۵
۳ – ۴ شغل ۱۲
۵ – ۶ شغل ۱۹
بیش از ۷ شغل ۲۰
مجموع امتیاز موجود ۲۰

 

سفرهای اکتشافی

چنانچه ظرف یک سال پیش از زمان ثبت نام اظهار تمایل (EOI)، سفرهای تجاری به استان انتاریو انجام داده باشید، امتیاز کسب خواهید کرد. انجام چنین سفرهایی برای متقاضیان اجباری نیست مگر اینکه قصد خرید یک کسب و کار از پیش موجود را داشته باشید. حداکثر امتیاز موجود ۵ است.

 

سفرهای اکتشافی به انتاریو

 

امتیاز
خیر ۰
بله: ۱ سفر در سال گذشته ۲
بله: ۲ سفر یا بیشتر در سال گذشته ۵
مجموع امتیاز موجود ۵

 

بخش های کلیدی هدف

چنانچه کسب و کار شما در زمره بخش های کلیدی هدف باشد که توسط دولت انتاریو تعیین شده اند، به شما امتیاز تعلق می گیرد. حداکثر امتیاز آن ۱۰ است.

بخش های کلیدی زیر بعنوان اولویت های اقتصادی انتاریو تعریف شده اند:

  • هوافضا
  • خودرو
  • خدمات مالی
  • تولید غذا و نوشیدنی
  • فناوری اطلاعات و ارتباطات / ارتباطات دیجیتال
  • علوم زیستی
  • معدن
  • سرمایه گذاری در گردشگری
  • فناوری آب

 

بخش های کلیدی هدف امتیاز
خیر ۰
بله ۱۰
مجموع امتیاز موجود ۱۰

 

 

طبقه بندی مشاغل ملی: NOC 0 یا A یا B

اگر مشاغلی که بر طبق طرح تجاری پیشنهادی ایجاد خواهید کرد جزء طبقه بندی مشاغل NOC 0، NOC A یا NOC B باشند، امتیاز کسب می کنید که حداکثر آن ۱۵ امتیاز است.

 

ایجاد مشاغل NOC 0، NOC A یا NOC B امتیاز
بله: مشاغل NOC 0 یا NOC A ۱۵
بله: مشاغل NOC B ۱۰
خیر: فقط مشاغل NOC C و/یا NOC D ۰
مجموع امتیاز موجود ۱۵

 

طبقه بندی مشاغل ملی، مهارت NOC 0

مشاغل مدیریتی مانند مدیران صنعت کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مدیران مالی، مدیران مهندسی و غیره

طبقه بندی مشاغل ملی، مهارت NOC A

مشاغل حرفه ای که نیازمند مدرک دانشگاهی هستند مانند پزشکان، دندانپزشکان، معمارها و غیره.

طبقه بندی مشاغل ملی، مهارت NOC B

مشاغل فنی یا مهارتی که نیازمند دیپلم کالج یا آموزش بعنوان کارآموز هستند مانند سرآشپزها، برق کارها، لوله کش ها و غیره.

طبقه بندی مشاغل ملی، مهارت NOC C

مشاغل رده متوسط مانند رانندگان کامیون مسافت طولانی، قصاب ها، پیشخدمت ها و غیره.

طبقه بندی مشاغل ملی، مهارت NOC D

مشاغل کارگری که معمولا همراه با آموزش در حین شغل هستند مانند نظافتچی ها، کارگران میادین نفتی، میوه چین ها و غیره.

فاکتورهای سرمایه انسانی

حداکثر امتیاز این قسمت ۲۰ است.

سطح تحصیلات

شما بر اساس بالاترین سطح تحصیلات خود امتیاز اخذ خواهید کرد که حداکثر آن ۵ امتیاز است.

منظور از تحصیلات دانشگاهی، تحصیلات تمام وقتی است که منجر به اخذ گواهی نامه ای می شود که معادل یک مدرک، دیپلم یا گواهینامه کانادایی باشد. دو سال تحصیلات شامل وقفه هایی مانند وقفه های زمستانی و تابستانی و تعطیلات می شود.

آموزش زبان مانند دوره های ESL بعنوان تحصیلات دانشگاهی قلمداد نمی گردند.

 

سطح تحصیلات امتیاز
فقدان تحصیلات دانشگاهی ۰
۶ ماه الی ۲ سال تحصیلات دانشگاهی ۲
بیش از ۲ سال تحصیلات دانشگاهی ۵
مجموع امتیاز موجود ۵

 

مهارت رسمی زبان

مهارت زبان انگلیسی یا فرانسه برای شما امتیاز کسب خواهد کرد. در هنگام ثبت نام اظهار تمایل (EOI)، نیازی به ارائه مهارت زبان نیست اما در هنگام نامزدی توسط برنامه کارآفرینی استان انتاریو (پس از تحقق شرایط موجود در توافقنامه عملکرد)، مهارت زبان معادل CLB 5 (Canadian Language Benchmark) ضروری است. حداکثر امتیاز این قسمت ۱۵ است.

مدارک زبان قابل قبول عبارتند از:

  • General IELTS
  • CELPIP
  • TEF

 

مهارت رسمی زبان

 

امتیاز
هیچ یا حداقل (CLB 3 یا پایین تر) ۳
درک اولیه (CLB 4) ۱۰
متوسط یا پیشرفته (CLB 5 یا بالاتر) ۱۵
مجموع امتیاز موجود

 

۱۵

 

 

در صورت تمايل به مهاجرت از طريق اين استان و أخذ اطلاعات بيشتر و امتيازبندى توسط تيم مجرب و كارشناسان أمور مهاجرتى با ما در ارتباط باشيد. وکلای ما در موسسه آرتا اندیشه پویان با توجه به برنامه مهاجرتی استان آنتاریو شرایط شما را مورد بررسی قرار داده و تا انتهای مسیر در کنار شما خواهند.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان