تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

نیوبرانزویک

استان نیوبرانزویک در شرق کانادا واقع در خلیج سنت‌لورنس (ST. Lawrence) یکی از زیباترین ایالات کانادا بوده که این زیبایی را مدیون وجود کوه‌ها و رودهای فراوان همچون رودهای سنت‌کرویکس (St. Croix) و سنت‌جان (St. John) و کوه‌های سرسبزی همچون آپالاچیان (Appalachian) در شمال و نیز رشته کوه نوتردام در غرب این ایالت می‌باشد.

مساحت این استان زیبا ۷۲۹۰۸ کیلومتر بوده که ۸۰% وسعت این ایالت پوشیده از جنگل‌های سرسبز و انبوه می‌باشد. این ایالت تنها جزیره کانادا است که مردم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی تکلم می‌کنند. ۸۰% مردم به زبان انگلیسی و ۲۰% به زبان فرانسوی صحبت می‌نمایند. این ایالت از اول جولای ۱۸۶۷ به کنفدراسیون کانادا پیوست. در سال ۲۰۱۱ جمعیت این استان به ۷۵۱۱۷۱ نفر رسیده است.

صنایع مدرن در این منطقه عبارتند از‌: صنایع بهداشتي، آموزشي، خرده‌فروشی و بیمه. این بخش‌هــا بطور منطقه‌ای و در هر ۳ منطقه اصلی شهر توزیع شده‌اند. مراکز شهری عمده سه‌گانه، در بخش‌های جنوبی این استان یافت می‌شوند.
صنایع عمده روستایی مهم در اين استان عبارتند از: جنگل‌داری، معدن‌، کشت و زراعت و ماهیگیری. همچنین یکی از کانون‌های عمده ذخایر پتاسیم جهان در اين استان قرار گرفته است. از دیگر ذخایر طبیعی، می‌توان ذخایر گاز و نفت طبیعی که در منطقه ساسکس در حال گسترش است را نام برد.

 

برنامه ی مهاجرتی سرمایه گذاری و تجاری نیوبرانزویک برای متقاضیانی است که می توانند با مدیریت سرمایه ی خود به طور فعال، به رشد و توسعه ی اقتصادی استان نیوبرانزویک کمک نمایند.

شرایط مورد نیاز برای شرکت در برنامه ی بیزینسی و تجاری استان نیوبرانزویک :

  • متقاضی می بایست بین ۲۲ تا ۵۵ سال سن داشته باشند.
  • دارا بودن حداقل مدرک معادل دیپلم
  • داشتن مهارت های زبانی انگلیسی و/یا فرانسه
  • متقاضی باید تمایل و تصمیم داشته باشد تا در استان نیو برانزویک اقامت و اشتغال داشته باشد.
  • شخص سرمایه گذار می بایست نقش فعال در بیزینس مورد نظر داشته باشد.
  • دارا بودن تجربه ی مدیریتی و مرتبط طی حداقل سه سال از پنج سال گذشته
  • تهیه یک طرح تجاری business plan معتبر و مورد پذیرش دولت نیوبرانزویک
  • داشتن سرمایه ی شخصی معادل ۶۰۰ هزار دلار کانادا که ۳۰۰ هزار دلار آن باید در حساب بانکی باشد
  • پرداخت ۱۰۰ هزار دلار پیش از اخذ تاییدیه ی استانی که این مبلغ به شکل مشروط قابل بازگشت می باشد.
  • داشتن یک سفر تجاری به نیوبرانزویک و بررسی محیط کاری این استان

 

فاکتورهای انتخاب

در صورت دارا بودن تمامی شرایط مورد نیازی که در بالا به آنها اشاره شد، متقاضیان از طریق پنج فاکتور مهم ارزیابی می شوند.

۱- سن

هنگامیکه درخواست اقامت دائم شما توسط اداره مهاجرت استان نیوبرانزویک دریافت شود، شما باید بین ۲۲ و ۵۵ سال سن داشته باشید.

 

سن ۲۲-۲۴ ۲۵-۵۵
امتیاز ۵ ۱۰
حداکثر امتیاز ۱۰

۲- زبان

امتیازدهی بر اساس توانایی شما در صحبت کردن، خواندن و نوشتن انگلیسی و/یا فرانسوی است. اگر قادر به این کار در سطح ابتدایی نباشید، درخواست شما رد خواهد شد.

مهارت توانایی صحبت انگلیسی فرانسوی
پیشرفته سطح پیشرفته زبان که صرفا با اشتباهات کم همراه باشد ۹ ۹
متوسط سطح متوسط زبان، علیرغم برخی اشتباهات و سوء تفاهمات ۷ ۷
مقدماتی توانایی جزئی در موقعیت های آشنا ۴ ۴
حداکثر امتیاز ۱۵

 

۳- تحصیلات

سطح ملزومات امتیاز
تحصیلات دبیرستان دیپلم دبیرستان ۱۰
تحصیلات کالج یا لیسانس یا فنی حرفه ای مدرک آکادمیک از کالج یا دانشگاه برای کسانی که دوره لیسانس را ظرف حداقل سه سال تمام وقت به اتمام رسانده اند

اخذ دیپلم در یک حرفه خاص ظرف حداقل دو سال مطالعه تمام وقت

۱۵
تحصیلات عالیه دانشگاهی مدرک فوق لیسانس از کالج یا دانشگاه پس از اتمام دوره لیسانس

مدرک دکترا بر اساس حداقل سه سال تحصیل و یک پایان نامه پس از اتمام دوره فوق لیسانس

۱۸
حداکثر امتیاز ۱۸

 

۴- سازگاری

شما باید قصد واقعی خود برای ماندن در نیوبرانزویک را نشان دهید.

داشتن خانواده ای که در نیوبرانزویک زندگی کنند متقاضی، یا همسر/ پسر، دختر، برادر، خواهر، مادر، پدر، کودک، پدربزرگ یا مادربزرگ، عمه یا خاله، خواهرزاده یا برادرزاده ای باشد که در نیوبرانزویک بعنوان شهروند کانادا یا با اقامت دائم زندگی کند. ۱۰
تحصیلات در نیوبرانزویک متقاضی حداقل یک سال تحصیلات دبیرستانی را در نیوبرانزویک به اتمام رسانده است ۵
متقاضی حداقل دو سال تحصیلات دبیرستانی را در نیوبرانزویک به اتمام رسانده است ۱۰
اشتغال در نیوبرانزویک متقاضی حداقل یک سال از پنج سال گذشته در نیوبرانزویک کار کرده است ۵
متقاضی حداقل دو سال از پنج سال گذشته در نیوبرانزویک کار کرده است ۱۰
همسر متقاضی حداقل شش ماه در سال گذشته در نیوبرانزویک کار کرده است ۵
دانش تجارت در نیوبرانزویک متقاضی باید دانش خود در زمینه تجارت را در مصاحبه، بیزنس پلان و سایر مدارک نشان دهد ۱ تا ۱۰
حداکثر امتیاز ۲۵

 

۵- سابقه مدیریتی

تعداد سال سابقه شما بر اساس تعداد سال هایی که مالک یک بیزنس بوده اید یا بعنوان مدیر ارشد در یک کسب و کار ظرف ۵ سال گذشته کار کرده اید، ارزیابی خواهید شد
اگر سابقه شما مستقیما با بیزنس پلان شما در نیوبرانزویک مرتبط نباشد، فقط نصف امتیازات را کسب خواهید کرد سال ۲ سال ۳ سال ۴ سال
امتیاز ۴ ۸ ۱۰
سابقه مدیریتی شما بر اساس سابقه مدیریتی در ۵ سال گذشته ارزیابی خواهید شد
حوزه های کلیدی مسئولیت مالی

فروش وبازاریابی

منابع انسانی

عملیات

۲

۲

۲

۲

تعداد کارمندان تمام وقت تحت مسئولیت ۱۰ یا بیشتر

۹ یا کمتر

۴

۲

قدرت تصمیم گیری مالک کسب و کار

مدیر ارشد

۶

۴

حداکثر امتیاز ۲۵

 

روش پذیرش سرمایه گذاران در این استان:

پس از انطباق شرایط متقاضی سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک با فاکتور های بالا توسط وکلای موسسه اندیشه پویان که براساس سیستم امتیاز بندی است افراد می توانند پس از کسب حداقل ۵۰ امتیاز متقاضی سرمایه گذاری در این استان باشند. بعنوان اولین قدم در این برنامه،متقاضی موظف است پیش از ارسال درخواست مهاجرت، حداقل یک سفر اکتشافی به نیوبرانزویک داشته باشید که هدف آن بدست آوردن اطلاعات درباره محیط تجاری نیوبرانزویک است. متقاضی موظف است ظرف یک سال از تاریخ ابلاغ مصاحبه، سفر تجاری و مصاحبه خود را انجام دهد.

یک سپرده قابل استرداد مشروط به مبلغ ۷۵۰۰۰ دلار کانادا بعنوان تضمینی برای نشان دادن قصد شما در اداره یک کسب و کار در نیوبرانزویک ضروری است. در صورت تحقق شرایطی ، این سپرده به شما بازگردانده خواهد شد. (که این شرایط توسط وکلای موسسه اندیشه پویان برای شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت.)؟؟؟

 

اگر مایل به بررسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به کشور کانادا می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا و یا تماس با دفتر تهران از واجد شرایط بودن خود مطلع شوید. مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی منوط به داشتن دانش کافی از تمامی قوانین و جدیدترین اطلاعات در این زمینه بوده و وکلای ما در موسسه آرتا اندیشه پویان با سالها تجربه و زیر نظر وکلای عضو انجمن مشاورین رسمی کانادا (ICCRC) آماده پذیرفتن پرونده های متقاضیان سرمایه گذاری و همراهی آنان تا رسیدن به این کشور هستند.

 

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان