تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

| | مشاوره : 02188784642

کار آفرینی در کبک

مهاجرت از طریق کارآفرینی در کبک نیز یکی از روشهای پرطرفدار جهت هاجرت به کانادا است. در این روش، متقاضیان به دو گروه تقسیم می‌شوند.

گروه اول برای متقاضیانیست که با حمایت یک اسپانسر یا یکی از مراکز دانشگاهی کارآفرینی قصد ایجاد کسب و کار خود در کبک را دارند.

شرایط برای این گروه به صورت زیر است:

  • حداقل مدرک دیپلم داشته باشند.
  • مدرک تمکن مالی ارائه دهد.
  • پیشنهادی از یک اسپانسر و یا مرکز کارآفرینی دانشگاه داشته باشند که موفقیت آمیز بودن کسب و کار را نشان دهد.

گروه دوم شامل متقاضیانی می‌شود که درصدد راه اندازی کسب و کار خود به تنهایی هستند.

در این گروه نیز شرایطی وجود دارد:

  • حداقل مدرک دیپلم داشته باشند.
  • مدرک تمکن مالی ارائه دهد.
  • موفقیت آمیز بودن کسب و کار خود را نشان دهند.
  • سپرده گذاری به ارزش ۳۰۰,۰۰۰ دلار اگر قصد راه اندازی کسب و کار در مونترال را داشته باشید و ۲۰۰,۰۰۰ دلار اگر کسب و کار خارج از آن باشد.
  • داشتن حداقل ۲۵% از سهام شرکت توسط متقاضی و همسر او
  • متقاضی و همسر او در صورتی که کسب و کار را راه اندازی کرده باشند باید حداقل ۲۵% از سهام شرکت و در صورتی که آن را خریده باشند باید ۵۱% از سهام را داشته باشند.
  • حداقل دارایی به ارزش ۹۰۰,۰۰۰ دلار داشته باشند.

 

جدول امتیاز بندی در روش کارآفرینی کبک:

 

تحصیلات امتیاز امتیاز همسر
دیپلم دبیرستان عمومی ۲ ۱
دیپلم دبیرستان حرفه‌ای ۶ ۲
گواهینامه پس از دبیرستان عمومی ۲ ساله ۴ ۱
گواهینامه پس از دبیرستان حرفه‌ای ۱ یا ۲ ساله ۶ ۲
گواهینامه پس دبیرستان حرفه ای ۳ ساله ۸ ۳
تحصیلات دانشگاهی ۱ ساله (کاردانی) ۴ ۱
تحصیلات دانشگاهی ۲ ساله (کاردانی) ۶ ۲
تحصیلات دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر (کارشناسی) ۱۰ ۳
کارشناسی ارشد ۱۲ ۴
دکترا ۱۴ ۴
حداکثر امتیاز ۱۴ ۴

 

رشته تحصیلی امتیاز امتیاز همسر
رشته های گروه A ۱۲ ۴
رشته های گروه B ۹ ۳
رشته های گروهC ۶ ۲
رشته های گروهD ۲ ۱
رشته های گروه های E، F و G ۰ ۰
حداکثر امتیاز ۱۲ ۴

 

پیشنهاد کاری امتیاز
پیشنهاد کاری از کارفرما در مونترال ۸
پیشنهاد کاری از کارفرمای خارج از مونترال
Abitibi-Témiscamingue ۱۳
Bas-Saint-Laurent ۱۲
Capitale-Nationale ۱۴
Centre-du-Québec ۱۳
Chaudière-Appalaches ۱۴
Côte-Nord ۱۲
Estrie ۱۳
Gaspésie ۱۰
Lanaudière ۱۳
Laurentides ۱۲
Mauricie ۱۲
Montérégie ۱۴
Nord-du-Québec ۱۲
Outaouais ۱۳
Saguenay–Lac-Saint-Jean ۱۲
حداکثر امتیاز ۱۴

 

تجربه کاری امتیاز
کمتر از ۶ ماه ۰
۶_۱۱ ماه ۴
۱۲_۲۳ ماه ۴
۲۴_۳۵ ماه ۶
۳۶_۴۷ ماه ۶
۴۸ ماه یا بیشتر ۸
حداکثر امتیاز ۸

 

سن فرزند یا فرزندان امتیاز
برای هر فرزند ۱۲ ساله یا کمتر ۴
برای هر فرزند ۲۱-۱۳ ساله ۲
حداکثر امتیاز ۸

 

زبان امتیاز
زبان فرانسه
سطح B2 ۱۲
سطح C1 ۱۴
سطح C2 ۱۶
حداکثر امتیاز ۱۶
زبان انگلیسی
CLB5-8 ۴
CLB9-12 ۶
حداکثر امتیاز ۶

 

*همسر متقاضی با داشتن مدرک زبان فرانسوی در سطح CLB7-8 میتواند از ۴ امتیاز و همچنین با مدرک سطح CLB9-12 از ۶ امتیاز برخوردار شود.

 

داشتن اقامت در کبک امتیاز
حضور در کبک و اشتغال به تحصیل که منجر به دریافت مدرک DEP یا ACE به مدت ۱۸۰۰-۹۰۰ ساعت به طول انجامیده باشد به همراه سابقه کار تمام وقت ۶ ماهه مرتبط با رشته تحصیلی ۵
حضور در کبک و اشتغال به تحصیل که منجر به دریافت مدرک DEP یا ACE به مدت بیش از ۱۸۰۰ساعت به طول انجامیده باشد، یا مدرک DEC یا مدرک دانشگاهی لیسانس، فوق لیسانس یا دکترا ۵
حضور در کبک با مجوز کار حداقل ۱ ساله و تجربه کار تمام وقت ۶ ماهه یا بیشتر ۵
انواع دیگر اقامت بیش از ۳ ماه ۱
انواع دیگر اقامت به مدت ۲ هفته تا ۳ ماه ۲
حداکثر امتیاز ۵

 

بستگان در کبک امتیاز
همسر ۳
فرزند، پدر یا مادر، برادر یا خواهر ۳
پدربزرگ یا مادر بزرگ ۳
عمو یا دایی، عمه یا خاله، برادرزاده یا خواهرزاده، پسر عمو یا دختر عمو، پسر دایی یا دختر دایی ۰
حداکثر امتیاز ۳

 

تمکن مالی امتیاز
ارائه مدرک تمکن مالی ۱
حداکثر امتیاز ۱

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر یا کسب مشاوره با شماره های ۸۸۷۵۲۳۷۶_۰۲۱ و ۸۸۷۸۴۶۴۲_۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان