تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

سرمایه گذاری در اتریش

کشور اتریش به عنوان یکی از ۲۸ کشور حوزه اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن در مقایسه با سایر کشورهای اتحادیه یا دیگر کشورهای مطرح جهان، از اقتصادی بسیار غنی و پیشرفته برخوردار است. تمامی کشورهای عضو در اتحادیه اروپا از واحد پول یورو استفاده می کنند و از لحاظ اقتصادی نیز در ارتباط تنگاتنگ با یکدیگر هستند اما فرصت های رشد اقتصادی در کنار سیستم بهداشتی و درمانی پیشرفته ی کشور اتریش و سیستم آموزش و پرورش غنی و امنیت و آرامشی که در این کشور وجود دارد باعث گردیده تا بیش از ۳۰۰ شرکت بین المللی از اتریش به عنوان مقر اصلی دفاتر مرکزی خود استفاده کنند. امروزه اتریش به عنوان یک کشور صنعتی پیشرفته، دارای تجارت خارجی پویا و متنوعی است که شرکت های فعال در این کشور دارای شبکه های بین المللی بوده و خدمات و محصولات آنها در سراسر جهان با موفقیت مورد استقبال قرار گرفته اند.

تعداد زیادی از کشورهای دنیا برای رشد اقتصاد خود در برابر سرمایه گذاری به متقاضیان کشورهای دیگر، ویزای تابعیت و یا اقامت می دهند. برنامه های اخذ ویزا در برابر اهداء سرمایه هم اکنون در کشور اتریش وجود دارد. اخذ ویزای سرمایه گذاری در اتریش بر پایه مصوبات پارلمان کشور اتریش و قانون اساسی این کشور تعریف شده و کاملا قانونی است.

بر اساس قانون مصوب مجلس اتریش، برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری باید با پرداخت وجه سرمایه به اقتصاد این کشور کمک نمود. شیوه ی سرمایه گذاری برای اخذ ویزا ، پرداخت نقدی برای مصرف در پروژه های دولت تعیین شده است و به هیچ وجه امکان پرداخت غیر نقدی وجود نخواهد داشت . باید منبع پولی که برای سرمایه ای که برای اخذ پاسپورت استفاده می شود میبایست دارای منبع مشخص و قانونی باشد، به عنوان مثال فروش ملک، ارث، پس انداز، تجارت و غیره لذا دولت اتریش به سرمایه هایی که از راه های غیرقانونی حاصل شده اند، پاسخ منفی خواهد داد.

حداقل مبلغ اهدای سرمایه برای اخذ ویزا سه میلیون یورو می باشد و  شایان ذکر است که مخارجی چون هزینه های قانونی، هزینه های کارشناسی، ترجمه، پست، تمبر و غیره وجود دارند که قابل برگشت نیست. لذا در صورت مردود شدن درخواست اخذ ویزا از جانب دولت، تنها همان سه میلیون یورو قابل بازگشت خواهد بود. گروه مشاوران اندیشه پویان آماده ی راهنمایی هموطنان عزیز برای سنجش شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری در اروپا و ارائه بهترین پیشنهادهای ممکن به شما هستند.

درباره اتریش :

کشور اتریش در اروپا واقع‌شده و عضو اتحادیه اروپا است،  مساحت این کشور ۸۳٬۸۷۱ کیلومتر مترمربع و جمعیتی حدود ۸٬۱۸۹٬۰۰۰ نفر را دارا است .کشور اتریش دارای ۹ ایالت می‌باشد که  وین پایتخت این کشور جزء این ایالت‌هاست . هم‌چنین هرکدام از ایالت‌ها توسط یک حکومت ایالتی اداره می‌شوند و نیز در رأس همه‌ی آن‌ها شخص رئیس‌جمهور فدرال قرار دارد که مدت هر دوره ریاست جمهوری در کشور اتریش شش سال است. از سال ۱۹۹۵ این کشور عضو اتحادیه اروپا (EU) گردید. در این کشور مردم با زبان  آلمانی با یکدیگر صحبت می‌کنند.  اتریش واقع در اروپای مرکزی و محصور در خشکی است و رشته‌کوه‌های آلپ که از شرق به غرب در این کشور امتداد دارند، بیش از 75 درصد خاک این سرزمین را به خود اختصاص داده‌اند. این کشور در صادرات محصولات صنایع سنگین، به‌ویژه، فولاد- آهن - وسایل نقلیه و صنایع شیمیایی  توانایی لازم را دارا است. بیش از 70 درصد نیازهای انرژی مردم از نیروگاه‌های آبی تأمین می‌شود. در اقتصاد کشور اتریش توریسم و جنگلداری نقش مهمی را ایفا می‌کنند . واحد پول کشور اتریش یورو است و نیز حکومت این کشور جمهوری فدرال است. مردم این کشور مسیحی هستند. سیستم حقوقی و قانونی : در اتریش سیستم حقوقی بر طبق قوانین رم است و بر اساس سلسله‌مراتب برنامه‌ریزی‌شده است. یکی از کهن‌ترین کتاب‌های قوانین، کتاب قوانین مدنی ABGB است.
گردشگری: در همه‌ی روزهای سال وین پذیرای بسیاری از جهانگردان است و حدود ۷ میلیون توریست در سال از وین بازدید می‌نمایند که بر اساس آمار، در سال ۲۰۰۴ این جمعیت چیزی در حدود ۵/۳ میلیون نفر بوده است.  موزه ملکه سی‌سی یکی از معروف‌ترین موزه‌های وین است .
موسیقی: شهر و زادگاه بیشتر آهنگسازان و بزرگان موسیقی در وین است و نیز پایتخت جهانی موسیقی نیز وین  می‌باشد. همچنین در وین مدرسه، هنرستان و کنسرواتوار هستند که به تدریس هنرجویان و علاقه‌مندان به تحصیل در رشته‌های گوناگون مرتبط با موسیقی مشغول هستند. ازجمله این مراکز می‌توان به هنرستان عالی موسیقی وین، کنسرواتوار شوبرت و مدارس موسیقی اشاره کرد که کار تدریس موسیقی را انجام  می‌دهند. معروف‌ترین ارکستر دنیا، ارکستر فیلارمونیک وین است .
شهرهای معروف اتریش لینتس، گراتس، زالتسبورگ، اینسبروک، ولس ،  لاگن فورت، ویلاش، سانکت پولتن و وین است. این کشور دارای آب‌وهوای کوهستانی است ونیز کشور اتریش کشوری پربرف است و به همین دلیل برای کوه‌نوردی و اسکی ایدآل است همچنین کوه‌های کشور اتریش برای افراد علاقه‌مند به کوه و طبیعت بسیار مناسب است.  مکان خوبی که به افراد برای مسافرت، استراحت و پناه بردن به طبیعت از زندگی ماشینی پیشنهاد می‌شود مناطق کوهستانی این کشور است و باید به این نکته توجه کرد در کنار طبیعت زیبا نیز باید شرایط ایمنی را رعایت کنید.
همچنین اگر در اروپا زندگی می‌کنید و کشور محل اقامت شما مثل هلند، بلژیک، آلمان و کشورهای اسکاندیناوی است که فاقد طبیعت و هوای مطلوبی می‌باشد، می‌توانید کشور اتریش را برای سپری کردن تعطیلات زمستانی و تابستانی انتخاب نمایید.  در کشور اتریش ورزش اسکی علاقه‌مندان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد و نیز این کشور به بهشت اسکی‌بازان معروف است.
در این کشور خیابان‌های خوب و همه‌جا آسفالت شده است. هم‌چنین تمامی تابلوها و علائم راهنمایی همه‌جا به‌خوبی نصب گردید است و نیز بزرگراه‌ها در این کشور پولی هستند و برای ورود  با اتومبیل به بزرگراه‌ها می‌بایست کارت مخصوصی( بنام فیق نت ) خریداری کنید و اگر این کارت را خریداری نکنید جریمه بسیار سنگینی می‌شوید و برای جلوگیری از جریمه می‌بایست سر مرز قبل از ورود  و یا بلافاصله بعد از ورود این کارت را تهیه نمایید و روی شیشه جلوی سمت راست ماشین بچسبانید و همچنین  برای عبور از  چند تونل در مناطق کوهستانی می‌بایست جداگانه مبلغی را پرداخت نمایید ونیز این امکان وجود داردکه  از راه‌های محلی بدون پرداخت هزینه‌ای عبور کنید. در مناطق کوهستانی جاده‌های محلی بسیار زیبا و پر از گیاهان متنوع و مناظر  دیدنی می‌باشند. به این نکته توجه نمایید که چیدن گل و گیاهان در کوهستان ممنوع است.

کشور اتریش ازلحاظ كيفيت محیط‌زیست و فرهنگ غني، جاذبه‌های بسیاری را براي عرضه دارد. کشور اتریش از امنيت تضمین‌شده، مراكز و امكانات خريد و گذران اوقات فراغت، استاندارد بالاي زندگي و هزينه زندگي مناسب، از كيفيت بالاي برای زندگي برخوردار است.
به دلیل دارا بودن فرهنگي غني، کشور اتريش به يكي از بهترين و نه گران‌ترین كشورها برای زندگي کردن تبدیل‌شده است. با توجه به مطالعه انجام‌یافته در سراسر دنیا در زمینه هزینه‌های زندگی در سال 2012، هزینه زندگی در وین مقرون‌به‌صرفه است. در بررسی‌هایی که در زمینه‌ی هزینه‌های زندگی ازجمله اجاره مسکن، حمل‌ونقل عمومی، فعالیت‌های اوقات فراغت و خوراک و پوشاک در 214 کلان‌شهر در خارج از کشور، صورت گرفت وین رتبه خوب 48 را به خود اختصاص داد و نیز بر اساس این بررسی‌ها گران‌ترین پایتخت جهان برای مهاجران توکیو می‌باشد و لوآندا (آنگولا) که در سال‌های گذشته رتبه یک را به خود اختصاص داد، در حال حاضر در جایگاه دوم قرار دارد. کشور اتریش دارای مناسب‌ترین قیمت‌ها برای اجاره دفتر يا خريد منزل يا سوئیت‌های كوچك در اروپا می‌باشد.
كيفيت زندگي
جاذبه‌های بسیاری در کشور اتریش وجود دارد که این کشور می‌تواند آن‌ها را در معرض نمایش بگذارد ( از میراث فرهنگی غنی خود گرفته تا مناظر و مردمش) . کشور اتریش در رده‌بندی اتحادیه اروپا در کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی بالاترین میزان امنیت، طیف گسترده امکانات خرید و تفریح با استاندارد بالای زندگی را به خود اختصاص داده است.
ارزش‌گذاری باارزش استراحت: کارکنان و کارمندان زماني می‌توانند بهترين خدمات را ارائه دهند که در محيط زندگي خود از آرامش و رفاه خوبی برخوردار باشند. به دلیل شرایط مناسب که در این کشور وجود دارد اتريش می‌تواند تمامي خواسته‌ها را برآورده سازد: طبيعت بكر و مناظر بی‌نظیر، منابع طبيعي، چشم اندازهاي فرهنگي، چراگاه‌ها و مراتع سرسبز، چشمه‌های زلال، كيفيت خوب هوا و بسياري چيزهاي ديگر. با اين گنج‌های طبيعت در كنار فرهنگ غني و متنوع، سطح زندگي بالا و امنيت فوق‌العاده نيز وجود مشكلات زیست‌محیطی در كمترين حد ممكن، اتريش را به كشوري تبدیل کرده است كه هر فردي علاقه‌مند به زندگي در آن می‌باشد.
زندگي و مالكيت تضمین‌شده: در به دلیل  نرخ پایین جرم و جنایت و سطح بالای امنیت اجتماعی و امکانات جذاب خرید و زیرساخت‌های تفریحی اتریش دارای کیفیت بالای زندگی می‌باشد.
سیستم مراقبت های بهداشتی  : اتریش یکی از بهترین‌ها در سیستم مراقبت‌های بهداشتی در جهان است. در این کشور خدمات بهداشتی و درمانی عالی توسط متخصصان و مؤسسات برتر پزشکی همراه با شبکه متراکمی از بیمارستان‌های دولتی و خصوصی ارائه می‌شود.

برای یافتن آپارتمان به‌سادگی می‌توان به پایگاه‌های اینترنتی املاک مراجعه نمایید. در بازار مسکن کشور اتریش، اجاره‌بها معمولاً به‌صورت«اجاره خالص» ارائه می‌شود. اجاره خالص فقط شامل هزینه‌هایی می‌شود که به استفاده و بهره‌برداری از فضای مسکونی مربوط است. مبلغ اصلی که مستأجر باید به موجر بپردازد، اجاره ناخالص است. اجاره ناخالص، برخلاف اجاره خالص، هزینه‌های نگهداری (که گاه هزینه‌های جنبی هم نامیده می‌شود) را نیز دربر دارد. با این بخش از اجاره، هزینه‌هایی دیگر برای نمونه آب، جمع‌آوری زباله و دیگر هزینه‌هایی که به نگهداری ساختمان مربوط می‌شود، پرداخت می‌گردد. احتیاط کنید در بیشتر موارد، هزینه برق همراه با هزینه‌های اداره منزل احتساب نمی‌شود. ازاین‌رو بهتر است همواره پیشاپیش این نکته روشن گردد که چه هزینه‌هایی در مبلغ کلی اجاره است.
قرارداد اجاره : قرارداد اجاره شامل حقوق و وظایف موجر و مستأجر به شکل شفاهی یا کتبی است. در قرارداد اجاره باید نام موجر و مستأجر آورده شده و همچنین از فضاهای جنبی که اجاره شامل آن‌ها می‌گردد (گاراژ، انبار و...) و موارد اجاره داده‌شده، نام‌برده شده باشد. همچنین باید میزان اجاره (اجاره خالص و هزینه‌ای جنبی) و در صورت اجاره محدود، طول مدت اجاره ذکرشده باشد. ازآنجاکه در صورت عقد قرارداد محدود، فقط در مواردی اندک، امکان قانونیِ فسخ قرارداد وجود دارد، توصیه می‌شود که شروط لغو قرارداد در قرارداد اجاره ذکر گردد.
فسخ قرارداد اجاره: در اتریش هم مستأجر و هم موجر مجاز به فسخ قرارداد هستند ونیز هر دو طرف موظف به رعایت مهلت‌های از پیش تعیین‌شده و قانونی می‌باشند که در صورت فسخ قرارداد آپارتمان لازم‌الاجرا است. به شکل معمول، می‌توان قرارداد اجاره نامحدود را در عرض مهلت قانونیِ یک‌ماهه برای فسخ قرارداد لغو کرد همچنین در قراردادهای اجاره محدود باید موعد نهایی را که در قرارداد ذکرشده است، رعایت کرد.
ثبت‌نام در دفتر ثبت : هر فردی که در اتریش به آپارتمانی اسباب‌کشی می‌کند، موظف است، نشانی محل سکونت خود را به دایره ثبت شهرداری اطلاع‌رسانی کند. فرد می‌تواند به شکل حضوری یا از طریق پست، این اداره را در جریان بگذارد و نیز والدین موظف به ثبت نشانی فرزندان زیر سن قانونی خود هستند. به‌منظور ثبت نشانی، باید فرم ثبت نشانی را پر کرد. این فرم به شکل اینترنتی قابل بارگذاری و چاپ است، در اداره‌های مربوطه یافت می‌شود و حتی از کیوسک‌ها هم می‌توان آن را تهیه کرد.

مهاجرت سرمایه گذاری :

بسیاری از کشورهای کوچک و بزرگ دنیا برای شکوفایی اقتصاد کشورشان در برابر اهداء سرمایه یا سرمایه‌گذاری به درخواست‌کنندگان کشورهای دیگر، تابعیت(شهروندی) و یا اقامت می‌دهند ونیز برنامه‌های اعطای پاسپورت در برابر اهداء سرمایه در حال حاضر در کشور اتریش وجود دارد و برنامه گرفتن تابعیت اتریش بر اساس مصوبه مجلس کشور اتریش و قانون اساسی این کشور برپا گردیده است، و کاملاً قانونی است. همچنین بر اساس قانون مصوب مجلس این کشور، برای گرفتن تابعیت می‌بایست به اقتصاد این کشور از راه اهداء سرمایه کمک شود. نوع سرمایه‌گذاری توسط دولت، پرداخت نقدی برای مصرف در پروژه‌های دولت تعیین گردیده و به‌هیچ‌عنوان امکان پرداخت غیر نقدی وجود ندارد . همچنین می‌بایست منبع پولی که برای سرمایه‌گذاری برای دریافت پاسپورت استفاده می‌شود، مشخص و قانونی باشد، به‌عنوان‌مثال فروش ملک، ارث، پس‌انداز، تجارت و غیره. دولت اتریش به سرمایه‌هایی که از طرق غیرقانونی کسب می‌گردد، پاسخ منفی خواهد داد.
حداقل مبلغ اهدای سرمایه در این کشور سه میلیون یورو است و لازم به ذکر است که مخارجی همچون هزینه‌های قانونی، هزینه‌های کارشناسی، ترجمه، پست، تمبر و غیره نیز وجود دارند که طبیعتاً قابل‌برگشت نیست. همچنین باید بدانید که در صورت رد شدن درخواست تابعیت از جانب دولت، تنها همان سه میلیون یورو قابل‌برگشت خواهد بود.
حساب تضمین‌شده دولت، برای استفاده در پروژه‌های دولت اتریش ایجاد گردیده و پول واریزی متقاضی در آن حساب به نام فرد مسدود می‌شود و هیچ‌کس حق برداشت از آن را نخواهد داشت تا زمانی که پرونده به نتیجه برسد و نیز هنگام تابعیت و دریافت گذرنامه، مبلغ مذکور برای استفاده در پروژه‌های دولت بازمی‌گردد و در صورت رد شدن پرونده، این پول برای برداشت توسط خود متقاضی آزادشده و قابل‌برداشت است. همچنین زمان انجام این پروسه رابطه مستقیمی دارد با ارسال مستندات در زمان‌های تعیین‌شده و پیگیری موارد خواسته‌شده از سوی متقاضی اما پیش‌بینی می‌شود که در شرایط عادی 4 الی 12 ماه طول بکشد. قابل‌ذکر است که با داشتن تابعیت اتریش، اجباری به زندگی در آن کشور نیست و نیز چه برای اقدام به گرفتن پاسپورت و چه پس از گرفتن گذرنامه و حق شهروندی  به‌هیچ‌وجه مجبور به اقامت وزندگی در اتریش نیستید ولی پس از دریافت پاسپورت جدید، به‌عنوان یک شهروند اتریشی، اجازه زندگی در اتریش را برای همیشه دارید. با داشتن تابعیت اتریش، ازآنجایی‌که فرد یک شهروند قانونی اتریش می‌شود، حق تحصیل، حق کار و هر نوع فعالیت تجاری دیگر را نیز دارد و به‌عنوان یک شهروند خریدوفروش ملک و متعلقات قانونی دیگر، کاملاً برایش آزاد و قانونی است.
در چنین شرایطی،متقاضی می‌تواند هم با گذرنامه ایرانی و هم با پاسپورت اتریشی به ایران سفر کند. در صورت سفر با پاسپورت اتریشی به ایران، فرد می‌بایست به‌عنوان یک خارجی، ویزای ایرانی بگیرد که اخذ این ویزا، یک روز طول می‌کشد و در چنین شرایطی فرد تحت حمایت دولت اتریش است. در صورت مسافرت با پاسپورت ایرانی به ایران، به ویزا نیازی نیست و به‌عنوان یک ایرانی، تحت قوانین دولت جمهوری اسلامی ایران است .

 

بعضی از متقاضیان از بین راه‌هایی که برای مهاجرت وجود دارد راه ثبت شرکت را برای اقامت انتخاب می‌نمایند و همچنین معمول‌ترین نوع ثبت شرکت در کشور اتریشGMBH  شرکت با مسئولیت محدود است.
تشکیلات سرمایه‌گذاری عبارت‌اند از :
1.شرکت با مسئولیت محدود
2.شرکت سهامی خاص
3.تشکیلات شرکتی مطابق با قوانین اتحادیه اروپا
تشکیلات شخصی عبارت‌اند از :
1.شرکت با تشکیلات باز
2.تشکیلات شرکتی متشکل از افراد حقیقی و حقوقی
3.تشکیلات شرکتی با مشارکت در سرمایه‌گذاری
4.تشکیلات شرکتی با مشارکت افراد حقیقی یا حقوقی که موظف به اجرای مفاد قرارداد بسته‌شده فی‌مابین می‌باشند.
مالیات شرکت‌ها: درآمد شرکت‌های مقیم اتریش به‌ویژه شرکت‌های با مسئولیت محدود و شرکت‌های سهامی خاص مشمول قوانین مالیاتی کشورها هستند و بر طبق این قوانین سود شرکت‌ها  با نرخ مالیاتی 25 درصد به‌طور یکسان مشمول پرداخت مالیات هستند. همچنین به دلیل کاهش نرخ مالیات شرکت‌ها از 34 درصد به 25 درصد در سال 2005 این کشور را  بیشتر موردتوجه سرمایه‌گذاران خارجی قرار داده است و در قلمرو اتحادیه اروپا کشور اتریش جزو کشورهای اروپای شرقی قرارگرفته است. از سال 2005 قوانین مالیاتی اتریش با کشور اسلوونی و سایر کشورهای اروپای شرقی که دارای کمترین میزان مالیات می‌باشند مانند مجارستان، اسلواکی،لهستان یکسان گردیده و میزان مالیات در این کشور را نیز کاهش داده است.
مالیات گروهی امتیاز مثبت برای دفاتر مرکزی: بنا به نظر صاحب‌نظران مالیاتی در امور اقتصادی شرکت‌ها معمولاً بیش از همه از روش‌های مالیات‌بندی جدید گروهی که قسمتی از رفرم مالیاتی 2005 است بهره‌مند می‌گردد . این رفرم مالیاتی برای تشکیلات بین‌المللی و همچنین شرکت‌های کوچک خارجی و شرکت‌های تابع آن‌ها بسیار سودمند است تا فعالیت تجاری خود را به اتریش انتقال دهند.

پاسپورت معتبر: شهروندان اتحاديه اروپا و برخي از كشورهاي ديگر برای مهاجرت همراه داشتن يك كارت شناسايي معتبر دولتي كافي است و نيز در موارد نادری گذرنامه كه به مدت پنج سال اعتبار داشته باشد، نیاز است. برای كودكانی که همراه هستند يا باید خود کودک گذرنامه داشته باشد و يا در گذرنامه‌ی يكي از والدين به‌عنوان همراه ذکرشده باشد و در اين صورت کودک می‌بایست همراه صاحب گذرنامه مسافرت كند.
ويزا: این افراد به كسب رواديد احتياجی ندارند: شهروندان كشورهاي همسايه اتريش، شهروندان كشورهاي عضو اتحاديه اروپا و بسياري از كشورهاي ديگر. طبق توافق‌نامه‌ی شنگن بیشتر شهروندان كشورهاي جهان سوم كه برای مهاجرت به اتريش به كسب رواديد احتياج دارند، می‌توانند با گرفتن ويزاي شنگن از هر يك از كشورهاي شنگن به اتريش مهاجرت کنند و نیازی به گرفتن ويزا از سفارت اتريش نیست، درصورتی‌که ويزاي صادرشده محدودیت‌هایی برای سفر به كشورهاي شنگن داشته باشد می‌بایست برای سفر به اتریش به سفارت این کشور مراجعه شود.
كنترل پاسپورت: در مرزهاي داخلي بين كشورهاي شنگن آلمان و ايتاليا كنترل گذرنامه صورت نمی‌گیرد که این‌یک نوع قانون است ونیز در مورد رفت‌وآمدهای هوايي در فرودگاه‌های اتريش برای پرواز به ساير كشورهاي شنگن نيز صدق می‌کند. به دلیل اینکه گاهي کنترل‌های موردي و نادر صورت می‌گیرد به مسافران توصیه می‌شود تا اسناد سفر مانند گذرنامه را همراه خود داشته باشند.كشورهاي عضو پيمان شنگن عبارت‌اند از بلژيك، دانمارك، آلمان، فنلاند، فرانسه، يونان، هلند، ايتاليا، لوگزامبورگ، اتريش، پرتغال، سوئد و اسپانيا .
به همراه داشتن حيوانات اهلي به هنگام سفر : درصورتی‌که حيوانات خانگي مانند سگ و گربه به همراه مسافران باشد از دوازده هفتگي به بعد داشتن ارائه گواهي واكسيناسيون به زبان آلماني يا گواهي ترجمه‌شده رسمي الزامي است. این نکته قابل‌ذکر است که واكسيناسيون باید حداقل 30 روز قبل از عبور از مرز صورت گرفته باشد و از زمان واكسيناسيون بيش از یک سال نگذشته باشد. هم‌چنین هر حيوان باید به‌وسیله يك خال‌کوبی که واضح و مشخص هست و يا يك ميكرو چيپ قابل‌شناسایی باشد.
براي حیواناتی مانند سگ‌ها، گربه‌ها و موش‌ها كه در محدوده مرزهاي اتحاديه اروپا نقل‌وانتقال می‌شوند ارائه گذرنامه حيوانات ضروری است و نیز  براي تمامی حيوانات ارائه كارت شناسايي كه توسط دامپزشك تأییدشده باشد و  از طرف مراجع صادرشده و نشان‌دهنده سلامت حيوان و تزريق كليه واکسن‌های مربوطه است، ضروری است.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان