تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

توافق موسسه اندیشه پویان با موسسات آلمانی و اتریشی در زمینه ثبت شرکت

۱۳۹۶-۰۳-۱۸ ۸:۲۳ ق.ظ 1902 بازدید

همزمان با برقراری تفاهمات بین المللی ایران با کشورهای غربی و از سرگیری و توسعه روابط فی مابین، کارشناسان موسسه انديشه پويان در کشور آلمان اقدام به برگزاری مذاكرات دوجانبه با چندي از وكلا، بازرگانان و سرمايه گذاران آلماني و اتریشی نموده و به توافقاتی در زمینه ثبت شرکت در کشورهای آلمان و اتریش دست یافته اند. از این رو برای گسترش خدمات ارائه شده به متقاضیان مهاجرت به این کشورها از روش ثبت شرکت نیز می توان از این پس با بهترین شرایط ممکن استفاده نمود. در همین ارتباط چندی از نکات و اطلاعات کلی در رابطه با مهاجرت از طریق ثبت شرکت را در سطرهای ذیل به اطلاعتان می رسانیم.

تمامی افراد حقیقی یا حقوقی که میل به‌ حضور در بازار بین‌المللی آلمان دارند می‌توانند به‌طور رسمی صاحب شرکت در آلمان شوند. از خصیصه های مهم شرکت های آلمانی این است که نیاز به سهامدار آلمانی ندارند و متقاضی می‌تواند مالکیت تمام سهام شرکت را داشته باشد.

به‌طور کلی مزایای ثبت شرکت آلمان به ترتیب ذیل است:
۱- مالکیت ۱۰۰% سهام شرکت
۲- فرصت‌های شغلی فراوان
۳- شرکت در مناقصات و مزایده‌های بین‌المللی
۴- امکان تجارت با کل دنیا بدون هیچ نوع محدودیتی
۵- امکان افتتاح حساب بانکی
۶- امکان دریافت اقامت دائم برای صاحب شرکت همراه با خانواده
۷- تولید تحت لیسانس شرکت آلمانی خود و فروش در ایران و یا دیگر کشورها مثل چین و فروش در دنیا حتی خود آلمان
۸- به دست آوردن اعتبار شغلی برای تجارت با شرکت‌های آلمانی و غیر آلمانی
۹- امکان دریافت وام‌های تجاری با کارمزد حداکثر ۴ در صد سالیانه
طبق قوانین مهاجرتی و اقامت بلند مدت کشور آلمان شما می‌توانید اقامت کشور آلمان را از طریق خود اشتغالی (پاراگراف ۲۱ قوانین اقامت) برای سهامداران و مدیر عامل شرکت به دست آورید. مدت زمان انجام کار از ابتدا تا دریافت ویزای اقامت ۶ تا ۸ ماه است. سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی شرکت نوع مسئولیت محدود ( GmbH ) و افتتاح حساب بانکی شرکتی ۲۵٫۰۰۰ یورو است و برای راه اندازی شرکت سهامی خاص ( AG ) به سرمایه ۵۰٫۰۰۰ یورویی احتیاج است.
از نظر قانونی چند شرط اساسی زیر برای تقاضای درخواست اقامت کشور آلمان از طریق خود اشتغالی (پاراگراف ۲۱ قوانین اقامت) لازم و ضروری می‌باشد:
• طرح توجیهی اقتصادی ( Business plan ) قابل قبول که مورد تائید اداره بازرگانی آلمان بوده که در آن برنامه کار ۳ سال آینده شرکت خود را توضیح داده‌اید. ( شرکت ما در آلمان با دارا بودن گروه اقتصادی خبره و مجرب می‌تواند شمارا در این راه یاری نماید.)
• ارائه زندگی نامه (مدرک تحصیلی و مدارک شغلی ) لازم به ذکر است که تنها برای ارائه به سفارت است.

یکی دیگر از مهم‌ترین بخش‌هایی که مورد توجه شرکت ماست، تعیین وکیل مجرب برای پیگیری پرونده شما و دفاع از طرح شما در اداره بازرگانی است. شرکت ما با همکاری وکلای قانونی مهاجرتی از ابتدا تا دریافت اقامت دائم شما و خانواده محترمتان شما را همراهی می نماید.

(۱) امکان اعطای مجوز اقامت به یک خارجی وجود دارد در صورتی که:
۱- یک علاقه یا منفعت اقتصادی یا یک نیاز منطقه‌ای در میان باشد.
۲- انتظار می‌رود که فعالیت شغلی مورد نظر اثرات مثبتی در اقتصاد بگذارد.
۳- تأمین مالی و فاینانس اجرای کار از محل سرمایه‌ی شخصی و یا ضمانت دریافت اعتبار بانکی باشد.
ارزیابی پیش شرط‌ها طبق بند ۱ به‌ویژه بر این اساس است که احتمال موفقیت ایده و هدف تجاری که مبنای کار قرار می‌گیرد چقدر است، شخص خارجی تا چه میزان در امور تجاری و اداره‌ی شرکت‌ها تجربه دارد.، میزان سرمایه‌ی آورده چقدر است.، تأثیرات کار بر موقعیت تحصیلی آموزشی و نقش آن در ابداعات و ابتکارات و تحقیقات تا چه حدی است. در این بررسی‌ها شرکت‌های تخصصی که در محل مورد نظر فعالیت دارند، مقامات مسئول کاری و تجاری، نمایندگان حقوقی امور عمومی برای مشاغل و مقامات مسئول صدور مجوز شغل شرکت خواهند داشت.

(۲) امکان اعطای مجوز اقامت همچنین در این صورت هم وجود دارد که تسهیلات و نکات مثبتی مربوط به حقوق انسان‌ها بر اساس روابط متقابل کشورها در میان باشد.

(۲ الف) چنانچه یک شخص خارجی تحصیلاتش را در یک دانشگاه دولتی و یا یک دانشگاه که از سوی مراجع دولتی به رسمیت شناخته شده به پایان برساند و یا به‌عنوان محقق، پژوهشگر و دانشمند مطابق با ماده‌ی ۱۸ و یا ۲۰ دارای مجوز اقامت است می‌توان به وی برای انجام فعالیت خود اشتغالی جدا از مقررات بند ۱مجوز اقامت اعطا کرد.فعالیت خود اشتغالی مورد نظر باید با رشته‌ی تحصیلی و دانش کسب شده بر اساس آن در طول تحصیلات دانشگاهی و یا انجام پژوهش‌های علمی مرتبط باشد.

(۳) به خارجیان بالای ۴۵ سال فقط در صورتی مجوز اقامت داده می‌شود که از منابع تأمین دوران پس از اتمام فعالیت شغلی‌شان به میزان مناسب برخوردار باشند.

(۴) مدت اعتبار مجوز اقامت حداکثر ۳ سال است، چنانچه فعالیت شغلی شخص خارجی با موفقیت همراه باشد پس از گذشت ۳ سال می‌توان جدای از ماده‌ی ۹ تبصره‌ی ۳ به وی مجوز اقامت دائم داد، مشروط به آنکه زندگی خود و افرادی که با وی رابطه‌ی خانوادگی دارند و او سرپرستشان محسوب می‌شود از نظر اقتصادی مناسب باشد و درآمد کافی و مطمئنی داشته باشد.

(۵) جدای از مقررات بند ۱ می‌توان جهت انجام فعالیت‌های شغلی آزاد به افراد خارجی مجوز اقامت اعطا کرد. فرد باید مجوز مورد نیاز برای انجام شغل آزاد را داشته باشد و یا به وی تضمین داده باشند که این مجوز را دریافت خواهد کرد. بند ۱ ردیف ۴ در اینجا ملاک خواهد بود، بند ۴ در این مورد اجرا نمی‌شود.

(۶) چنانچه یک خارجی به‌منظور هدف دیگری مجوز اقامت دریافت کرده باشد می‌تواند با همان مجوز به فعالیت شغلی آزاد و مستقل بپردازد مشروط به آنکه طبق دیگر مقررات مورد نیاز مجوزهای لازم را دریافت کرده باشد و یا به وی تضمین داده باشند که این مجوزها را دریافت خواهد کرد.

متقاضیانی که قصد اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت را دارند میتوانند جهت بررسی شرایط خود و دریافت مشاوره از وکلای مجرب اندیشه پویان،فرم های ارزیابی رایگان سایت را تکمیل نمایند.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید