تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

سیستم اکسپرس اینتری یا ورود سریع کانادا چیست؟

۱۳۹۷-۱۰-۲۹ ۷:۰۷ ق.ظ 2003 بازدید

متقاضیانی که قصد مهاجرت به کانادا واقامت دائم را دارند، حتما نام Express Entry به گوششان آشناست اما از ماهیت و شرایط این سیستم آگاهی چندانی ندارند. این سیستم از سوی دولت کانادا در سال ۲۰۱۵  جهت رسیدگی به پرونده مهاجران و در چهار دسته‌ی نیروی متخصص فدرال، تجربه فدرال، تجربه کانادایی و بخشی از برنامه‌های پذیرش استانی؛ راه اندازی و ارائه شد و در تاریخ فروردین ۱۳۹۶ برابر مارس ۲۰۱۷، اداره مهاجرت و شهروندی کانادا تغییراتی را در شرایط ایجاد کرد که این تغییرات از تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ برابر  ۶ ژوئن ۲۰۱۷ به اجرا درآمد، این تغییرات در ادامه آمده است:

  1. بر طبق این تغییرات به افرادی که دانش زبان فرانسه بالایی دارند، امتیاز خاصی تعلق می‌گیرد.
  2. وجود اقوام درجه یک بصورت سیتیزن یا دائمی در کانادا امتیاز محسوب می‌شود.
  3. ثبت نام در بانک مشاغل نیز اختیاری خواهد بود.

بانک کار کانادا یا Job Bank سیستمی برای ثبت‌نام و نگهداری پروفایل افرادی است که از کارفرمای کانادایی یا برنامه استانی دعوت‌نامه ندارند. این افراد با ثبت رایگان رزومه خود در این سیستم، فرصت پیشنهاد کاری از کارفرماهای کانادایی را پیدا می‌‌کنند.

 

سیستم امتیاز بندی در اکسپرس اینتری یا به اختصار EE:

سیستم امتیازبندی در Express Entry به نسبت پیچیده است که متقاضیان به دو دسته مجرد و متاهل تقسیم می شوند. هر فرد می تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز در این سیستم کسب کند.

امتیازبندی برای هر متقاضی با سه فاکتور تعریف شده است:

  1. سرمایه‌ی انسانی اولیه (Core Human Capital Factors) شامل سن فرد که برای افراد مجرد دارای ۱۰۵ امتیاز و برای افراد غیر مجرد ۱۰۰ امتیاز است، سطح تحصیلات که افراد مجرد ۱۵۰ و غیر مجرد ۱۴۰ امتیاز دارند، سطح زبان افراد مجرد ۲۴+۱۳۶ و افراد غیر مجرد ۲۲+۱۲۸ امتیاز برای آنها در پی دارد و میزان سابقه‌ی کار کانادایی که ۸۰ امتیاز برای فرد مجرد و ۷۰ امتیاز برای فرد متاهل بنابرآن در نظر گرفته می‌شود.

*تمامی این امتیازات حداکثری هستند.

  1. قابل انتقال بودن مهارت (Skill Transferability Factors) داوطلب می‌تواند از این فاکتور ۱۰۰ امتیاز کسب کند. در این فاکتور پنج ترکیب وجود دارد که امتیازات نسبت به این ۵ ترکیب محاسبه می‌شود:
  • ترکیب اول: سطح زبان و تحصیلات
  • ترکیب دوم: تجربه کاری در کانادا وتحصیلات
  • ترکیب سوم: تجربه کاری غیر کانادایی و سطح زبان پایه
  • ترکیب چهارم: تجربه غیر کانادایی وکانادایی
  • و ترکیب پنجم: گواهی و مدرک سطح زبان وتوانایی در یک مهارت
  1. داشتن گواهی PNP یکی از استانهای کانادا و یا دارا بودن یه پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای معتبر متقاضی را به ۶۰۰ امتیاز می‌رساند.

به دلیل رقابتی بودن این سیستم امتیاز پایه برای قبولی در این آزمون همواره تغییر می‌کند ولی طبق بررسی‌های انجام شده طی چند دوره‌ی اخیر این سیستم، امتیازقبولی متقاضی باید زیر ۵۰۰ باشد.

این سیستم برای برخی از استان‌های کانادا اجرا می‌شود مثلا در استان کبک این طرح کاربردی ندارد.

مشاورین گروه آرتا اندیشه پویان سپنتا زیر نظر وکلای عضو انجمن مشاورین رسمی کانادا (ICCRC) با داشتن سال‌ها سابقه‌ی درخشان ارائه‌ی خدمات مهاجرتی طبق آخرین تغییرات این سیستم از متقاضیان واجد شرایط استقبال می‌کند.

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.