تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت
ساسکاچوان

اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی ساسکاچوان

۱۳۹۶-۱۱-۲۴ ۳:۰۹ ب.ظ 2888 بازدید

هریک از استان های کانادا دارای برنامه های مهاجرتی مختص به خود هستند، یکی از برنامه های جذب مهاجر و دریافت اقامت  توسط استان های کانادا، سرمایه گذاری و کارآفرینی است که ساسکاچوان نیز از این قاعده مستثنا نیست. این روش یکی از سریعترین و مطمئن ترین انواع مهاجرت می باشد که جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است و به متقاضیان و خانواده های آنان این فرصت را می دهد تا از طریق ایجاد کسب و کار و یا خرید کسب و کار موجود در استان ساسکاچوان اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند.

استان ساسکاچوان تنها استان بدون مرز طبیعی کاناداست که با اقتصاد قوی و رو به رشد خود، برای پيشرفت تازه واردان فرصت هاي فراواني را فراهم ساخته است. از ویژگیهای بارز این استان میتوان به کیفیت بالا و رایگان خدمات درمانی عمومی و هزینه های پایین زندگی حتی در شهرهاي بزرگ است. مرکز این استان شهر رجاینا و پرجمعیت ترین شهر این استان ساسکتون میباشد. این استان از شمال با قلمرو شمال غربی، از غرب با آلبرتا، از شرق با مانیتوبا و از جنوب نیز با ایالات مونتانا و داکاتای شمالی کشور آمریکا هم مرز است.

اقتصاد این استان بر پايه ي فعاليت هاي کارآفرینان خلاق ساخته شده است که بستر مناسبی را جهت ايجاد و رشد ایده هاي کسب و کار شما در زمينه هاي مختلف از جمله كشاورزي، فعاليت هاي هنري ، معاملات خرده فروشی، خدمات مهمان داري و غیره را مهيا مي سازد.

بنا به گفته وکلای با تجربه موسسه اندیشه پویان ذکر این نکته مهم است که متقاضیان موفق در برنامه استانی ساسکاچوان، گواهی منتخب استانی که منجر به کاهش زمان فرآیند تقاضا ویزای کانادا (اقامت دائم) می‌شود، دریافت می‌کنند.

مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان یکی از سریعترین و مطمئن ترین انواع مهاجرت می باشد. از مزایای روش کارآفرینی استان ساسکاچوان عدم نیاز به سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده می باشد که این امر موجب تسریع کار می شود.

برای گزینش از طریق برنامه کارآفرینی ساسکاچوان متقاضی باید ۳ شرط اولیه زیر را دارا باشد:

  • داشتن ۵۰۰ هزار دلار سرمایه شخصی که از راه قانونی به دست آمده باشد. (Net Business and Personal Assets )
  • داشتن حداقل ۳ سال سابقه درزمینه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار (در ده سال گذشته)
  • سرمایه گذاری حداقل به میزان ۳۰۰ هزار دلار در شهر رجینا و یا ۲۰۰ هزار دلار در شهرهای اطراف

 

حداقل شرایط گرفتن دعوتنامه استانی

پس از گزینش توسط استان ساسکاچوان برای دریافت دعوتنامه برای اقامت دائم کانادا متقاضی باید شرایط زیر را برآورده سازد:

  • سرمایه گذاری به مبلغ حداقل ۳۰۰ هزار دلار کانادا در ۲ شهر رجینا یا ساسکاتون(Regina or Saskatoon ) و یا حداقل ۲۰۰ هزار دلار کانادا در سایر نقاط استان ساسکاچوان
  • مالکیت حداقل ۳۳ درصد کسب و کار در ساسکاچوان یا سرمایه گذاری بالای ۱ میلیون دلار کانادا
  • داشتن نقش مدیریتی فعال در کسب و کار به صورت روزانه و مستمر
  • ایجاد حداقل ۲ فرصت شغلی برای شهروند یا مقیم استان ساسکاچوان در صورتی که کسب و کار جدید ایجاد شده باشد.

 

پروسه دریافت دعوتنامه استانی ساسکاچوان

  1. فرستادن درخواست علاقه مندی به ثبت نام در برنامه مهاجرتی( EOI) :

در این مرحله متقاضیان برای سکونت در ساسکاچوان و احداث کسب و کار ابراز علاقه مندی می کنند.متقاضیان باید مدارکی از قبیل سابقه کاری، دارایی ها، طرح توجیهی کسب و کار خود را ارائه دهند.

  • متقاضیاتی که حداقل شرایط لازم را آورده باشند وارد مجمع متقاضیان می شوند.
  • بعد از فرستادن پرونده متقاضیان داخل مجمع بر حسب امتیاز رتبه بندی می شوند.
  • دعوت به تشکیل پرونده مهاجرتی

در این مرحله از متقاضیان با امتیاز بالاتر برای تشکیل پرونده دعوت به عمل می آید.

  • متقاضیانی که تایید شده باشند از استان ساسکاچوان نامه قبولی دریافت می کنند که از این طریق می توانند از اداره مهاجرت کانادا درخواست ویزای کاری موقت ۲ ساله نمایند.
  • یزای کاری به متقاضی و خانواده آنها امکان اقامت و احداث کسب و کار در ساسکاچوان را می دهد.
  • دعوتنامه برای دریافت اقامت دائم

در این مرحله متقاضیانی که شرایط قرارداد برنامه کسب و کار را اجرا نموده اند توسط استان ساسکاچوان برای گرفتن اقامت دائم به اداره مهاجرت کانادا معرفی می گردند.

 

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.