تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

مهاجرت هنرمندان و ورزشکاران به کانادا

۱۳۹۶-۰۶-۰۱ ۳:۳۸ ب.ظ 2099 بازدید

این برنامه از جمله بهترین برنامه‌های مهاجرتی کانادا است که درسطح فدرال (کل کانادا) اجرا می شود و مدت کوتاه پروسه پرونده یکی از مزایای این روش است و مخصوص افرادیست که تجربه، قصد و توانایی کافی را دارند که بتوانند کار خود را در کانادا ایجاد کنند.

مطابق تعریف سازمان مهاجرت کانادا خود اشتغال، فردی است که بر اساس تجربه کاری مرتبط به صورت مستقل و برای خود به کانادا وارد می‌شود و قادر است به صورت خود اشتغال در شاخه ی هنر، ورزش یا … مشغول به کار شود  این روش مهاجرت به مراتب آسانتر و کم هزینه تر از روش کارآفرینی می باشد و شامل مراحل سخت و دشوار رفع شرط بیزینس همانند کارآفرینی نمی باشد.

افراد متقاضی (هنرمند  و ورزشکار خوداشتغال)  که در یکی از رشته های ورزشی و یا هنری، در مدت پنج سال گذشته تا قبل از زمان رسیدن فرم های مهاجرتی به دست اداره مهاجرت، دارای حداقل ۲ سال سابقه کار در داخل کشور باشند و نیز حداکثر سن ۴۵ سال، داشته باشند می توانند از طریق برنامه مهاجرتی خوداشتغالی جهت اقامت در کانادا اقدام نمایند.

نکته مهم: روش خوداشتغالی مخصوص کسانی است که ثابت کنند خوداشتغال بوده اند (در زمینه های هنری، ورزشی) و همچنین بعد از ورود به کانادا می خواهند و می توانند (از نظر اقتصادی، سطح زبان انگلیسی و تجربه کاری) در فعالیت های خوداشتغالی شرکت کنند و به پیشرفت هنر، ورزشی کانادا کمک کنند. این روش برای دور زدن نظام مهاجرتی نیست و نه تنها پرونده افرادی که سعی بر مدرک سازی کنند یا شرایط لازم را نداشته باشند رد می شود، بلکه ممکن است به مدت ۵ سال به کانادا ممنوع الورود شوند. هنگام اقدام برای این روش به این نکته مهم دقت داشته باشید.

معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی:

سیستم امتیازی این برنامه بسیار سهل الوصول میباشد و معمولا افراد برای کسب امتیاز لازم مشکلی ندارند. در این روش کسب امتیاز از زبان اجباری نیست و اگر مجموع امتیازات بدون امتیاز زبان به حد نصاب برسد نیازی به ارائه مدرک زبان نمی باشد. حداکثر امتیازی که میتوان کسب کرد ۱۰۰ و امتیاز قبولی فقط ۳۵  میباشد بعبارتی شما باید حداقل ۳۵  امتیاز بر طبق  ۵  فاكتور در سیستم امتیاز بندی کسب کرده باشید که این ۵  فاكتور عبارتند از :

معیار گزینش

     امتیازات

  تحصیلات

  حداکثر ۲۵ امتیاز

  تجربه مدیریتی

  حداکثر ۳۵ امتیاز

  سن

  حداکثر ۱۰ امتیاز

دانش زبان انگلیسی و/یا فرانسه

  حداکثر ۲۴ امتیاز

  قابلیت انطباق

   حداکثر ۶ امتیاز

  مجموع

  حداکثر ۱۰۰ امتیاز

امتیاز قبولی

۳۵ امتیاز

درخواست كنندگان و خانواده شان همچنین باید آزمایشات سلامت پزشكی و امنیتی را به عنوان بخشی از پروسه درخواست مهاجرت كانادا از سر بگذرانند.

مزایای این برنامه مهاجرتی:

  • در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید اعضای وابسته خانواده شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا شریک قانونی زندگی و فرزندان وابسته شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.
  • دانستن زبان و ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه الزامی نیست.
  • متقاضی هیچگونه تعهد مالی نسبت به دولت کانادا ندارد و اقامت دائم نامشروط دریافت خواهد کرد.

متقاضیان مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی، میتوانند برای بررسی شرایط خود  و اطلاع از واجد شرایط بودن خویش در این روش مهاجرتی اقدام به تکمیل فرم های ارزیابی رایگان نمایند.

2 دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است

  1. فاطمه محمودی در تاریخ شهریور ۱۲, ۱۳۹۶

    آپاز کسانی مهاجرت کردن میخواستم بپرسم ایا واقعا راضی هستن یا این که میشه سریع با شرایط زندگی کانادا و با محیط وقف پیدا کرد؟از لحاظ امنیتی چطور؟

    1. اندیشه پویان در تاریخ شهریور ۲۷, ۱۳۹۶

      با سلام و عرض ادب
      طبیعتاً اگر شخصی استاندارها قوانین و فرهنگ کشور مقصد را بپذیرد و رعایت کند بدون شک خیلی راحت تر و سریعتر با شرایط جدید وقف پیدا خواهد کرد.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید