تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

مهاجرت به کبک از طریق نیروی متخصص (skilled worker)

۱۳۹۶-۰۳-۲۷ ۸:۴۱ ق.ظ 3450 بازدید

کانادا و بویژه کبک با توجه به شرایط اقتصادی مطلوب،  بازار اشتغال، سطح رفاه در زندگی و … یکی از مطلوب ترین مقصد های مهاجرتی برای افرادی است که سعی دارند از طریق مهاجرت شرایط زندگی خود را ارتقاء دهند.

از آنجایی که اقتصاد در کبک یک اقتصاد مدرن صنعتی و باز است که باعث ایجاد تعادل تجاری مثبت می شود و بعد از امضای توافق نامه تجارت بین آمریکا و کانادا در سال ۱۹۸۷ صادرات کبک به خاک ایالات متحده افزایش قابل توجهی داشته است، اقتصاد کبک نیز مانند دیگر کشورهای بزرگ صنعتی عمدتاً بر پایه ی بخش خدمات و هم چنین تولید میباشد. حدود ۸۵% از صادرات کانادا به آمریکا میرود. روابط اقتصادی میان فرانسه و کبک نیز حائز اهمیت می باشد. مشاغل زیادی به علت نبود متقاضی،نیازمند نیروی متخصص می باشد بر همین اساس برای جذب افراد متخصص از کشورهای دیگر برنامه ی منظمی از طرف مسئولین واداره ی مهاجرت کبک  تدوین شده است که ویزای skilled worker مهمترین و اساسی ترین طرح در این برنامه می باشد.

 ویزای skilled worker چیست و به چه کسانی تعلق می گیرد ؟
ویزای Skilled worker از ویزاهای مهم مهاجرت به کانادا است این ویزا مبتنی بر تخصص و مهارت متقاضیان است  از مهمترین مزایای ویزای skilled worker  میتوان به این مورد اشاره کرد که در صورتیکه پرونده شما برای زندگی و  کار در استان کبک مناسب باشد و شما شرایط مورد نیاز را داشته باشید، می توانید برای اخذ ویزای اقامت اقدام کنید. این سیستم مهاجر پذیری هر ساله تغییرات و محدودیت های جدیدی را تجربه می کند. سیستم مهاجرت اسکیل ورکر به کبک در طی سالهای اخیر فراز ونشیب های زیادی داشته و هم چنان سالیانه تغییرات زیادی در این سیستم را شاهد هستیم.

از تاریخ ۸ مارس ۲۰۱۷ تغییراتی در سیستم امتیاز دهی مهاجرت اسکیل ورکر کبک رخ داده است که موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا بنا بر وظیفه و مسئولیتی که در مقابل موکلین  خود احساس میکند و بر این عقیده است که کار یک مشاور مهاجرت فراتر از پر کردن یک سری فرم و ارسال آنها به اداره مهاجرت است و در حقیقت یک مشاور مهاجرت مجرب کسی است که برای موکلین خود دل می سوزاند و نهایت تلاش خود را به عمل می آورد که تقاضای آنها به نتیجه مطلوب برسد. بدیهی است که تصمیم گیرنده نهایی در امر مهاجرت اداره مهاجرت کاناداست ولی به هر حال مشاورین مهاجرت دلسوز تلاش می کنند با اطلاع رسانی به موقع به موکلین خود و همین طور دفاع از حقوق ایشان جلوی اشتباهات را تا حد ممکن بگیرند و احتمال موفقیت را بیشتر کنندٰ اقدام به اطلاع رسانی در این زمینه نموده است:

این تغییرات برای تمامی پرونده هایی که از ۸ مارس ۲۰۱۷ به اداره مهاجرت میرسند و هم چنین برای تمامی پرونده های قبلی که هنوز بررسی اولیه آنها انجام نشده اعمال خواهند شد.

فرآیند مهاجرت به کبک شامل دو قسمت مجزا می باشد:

مرحله اول در سیستم مهاجرت به کبک
گزینش Sélection
اداره مهاجرت کبک مدارک ارسالی متقاضی را طبق مقررات ایالت کبک بررسی می کند و پس از قبولی گواهی CSQ (Cetificat de Sélection du Québec را صادر می نماید.

مرحله دوم در سیستم مهاجرت به کبک
پذیرش Admission
قبولی در مرحله گزینش به معنی اخذ اقامت نمی باشد و می بایست سایر مراحل که شامل انجام آزمایشات پزشکی و چک امنیتی است نیز انجام گیرد(توسط دولت فدرال) تا پس از آن ویزای کانادا برای شما صادر گردد.


برای واجد شرایط بودن مهاجرت از این طریق شما باید:
• قصد اقامت و کار در یکی از استان های ایالت کبک را داشته باشید.
• دارای مدرک تحصیلی مورد تایید و واجد شرایط نیاز استان کبک باشید. (در صورتی که رشته تحصیلی شما در یکی از رشته های مورد نیاز قراردارد شما میتوانید شرایط دیگر این نوع از مهاجرت را بررسی نمائید و در صورتیکه رشته شما جزء رشته های مورد نیاز نباشد درصورت به حد نصاب رسیدن امتیازات می توانید اقدام نمایید ولی پرونده شما در اولویت نخواهد بود.
• دارای سابقه کاری باشید که بتوانید در کبک وارد بازار کار شوید. (حداقل ۶ ماه)
• در صورتی که بیش از ۵ سال از تاریخ اخذ مدرک تحصیلی گذشته باشد، داشتن یک سال سابقه کار مرتبط در پنج سال اخیر الزامی می باشد.
• در صورتیکه نیاز به کسب امتیاز از بخش زبان دارید باید حداقل نمره B2 در یکی از آزمون های معتبر زبان فرانسوی داشته باشید.
• توانایی شما جهت ترکیب با جامعه کبک از جهت اجتماعی و مالی به نحوی که بتوانید در رشته مورد نظر کار کنید وجود داشته باشد.

نکته: دانش زبان فرانسه در این روش بسیار با اهمیت است. زبان فرانسه مجرای اصلی مراودات و ارتباطات مورد نیاز در جامعه کبک است. همچنین این زبان نشانه تعلق به این جامعه و فرهنگ خاص می باشد. دولت کبک به منظور تسهیل یادگیری این زبان در بین مهاجرین و برای گذراندن دوره های آموزش زبان فرانسه، هم در داخل وهم در خارج کبک امکاناتی را فراهم نموده است.


برای کسب امتیاز در این بخش، متقاضی باید در یکی از رشته هایی که نیازمندی های بازار کار کبک را دارند تحصیل کرده باشد.

گروه A  رشته های ۱۲ امتیازی برای متقاضی اصلی و ۴ امتیازی برای همسر
گروه B رشته های ۹ امتیازی برای متقاضی اصلی و ۳ امتیازی برای همراه

گروه C رشته های ۶ امنتیازی برای متقاضی اصلی و ۲ امتیازی برای همسر

گروه D رشته های ۲ امنتیازی برای متقاضی اصلی و ۱ امتیازی بای همسر

گروه E,F,G رشته های ۰ امنتیازی برای متقاضی اصلی و ۰ امتیازی برای همسر

امتیاز بندی رشته های مورد نیاز مهاجرت اسکیل ورکر کبک


جدول امتیاز بندی

نکته: جهت دریافت امتیازات زبان انگلیسی و فرانسوی داشتن کارنامه معتبر در آزمون های معرفی شده توسط اداره مهاجرت الزامی است. درغیراینصورت از این موارد امتیازی دریافت نخواهید کرد.

آزمون های مورد قبول زبان فرانسوی:
TEF/TCF/TEF AQ/TCFQ/DELF/DALF

آزمون مورد قبول زبان انگلیسی:
IELTS


مدارک : لطفا دقت فرمایید که نوع ترجمه و تایید مدارک برای اداره مهاجرت کبک بسیار مهم بوده و این موضوع بسیار بسیار حساس است. پیش از گرفتن تاییدات مدارک حتما با مشاور خود در مورد نحوه اخذ تاییدات مشورت نمایید.

مدارک خانوادگی (مشترک بین متقاضی اصلی – همسر و فرزندان)

  1. کپی صفحه اول پاسپورت
  2. شناسنامه
  3. سند ازدواج/طلاق
  4. عکس ۱ قطعه (۴٫۵*۳٫۵) (از چانه تا بالای مو بایستی بین ۳ تا سانت باشد) لطفاً پشت عکس ها رو امضا فرموده و تاریخ گرفتن عکس را به میلادی بنویسید. عکس باید در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.
  5. کد پستی، آدرس و تلفن محل های زندگی در ۱۰ سال گذشته
  6. در صورت داشتن فامیل درجه یک در کبک اسکن پشت و روی کارت پی آر و کارت مدیکال و شناسنامه فامیل متقاضی
  7. در صورت داشتن پیشنهاد شغلی معتبر مدارک لازم را سوال فرمایید.
  8. اگر اقامت قبلی در کبک داشته اید با مشاور خود مطرح فرمایید.

مدارک تحصیلی (مشترک بین متقاضی اصلی – همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال)

  1. مدارک دانشگاهی و ریز نمرات آنها
  2. مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
  3. مدرک دیپلم
  4. مدارک نشان دهنده دانستنی های شما در زبانهای مهاجرتی (فرانسه – انگلیسی) طبق نظر مشاور

 

مدارک کاری (مشترک بین متقاضی و در صورت اشتغال به کار برای همسر و فرزندان)

  • گواهی کارها (متناسب با نظر مشاور)
  • لطفاً سوابق شغلی خود را با ذکر نام و نشانی و تلفن محل کار و هم چنین خلاصه ای از شرح وظایف انجام شده در آن شرکت را برای هر کدام از کارها برای مشاور پرونده تان ارسال فرمایید. info@andishepuyan.de
  • هر کدام از سابقه کارها توسط مشاورین برای شما ارسال خواهد شد. سپس نامه ارسال شده را به صورت تایید شده در سربرگ هر یک از شرکت ها چاپ کرده و برای ترجمه اقدام فرمایید.
  • سابقه بیمه – جهت اخذ سابقه بیمه پس از دریافت نامه تقاضا از دارالترجمه به اداره بیمه مراجعه فرمایید.

اگر شرایط خاصی دارید با مشاور خود در تماس باشید.

هزینه های اداره مهاجرت کبک:

۷۷۹ دلار هزینه قانونی شروع پروسه کبک  برای فرد اصلی پرونده

۱۶۷ دلار هزینه قانونی شروع پروسه کبک برای همسر

۱۶۷ دلار هزینه قانونی شروع پروسه کبک برای هر یک از فرزندان

 

پس از قبولی مصاحبه:

۵۵۰ دلار برای متقاضی اصلی و ۱۵۰ دلار برای هر همراه هزینه قانونی فدرال (پس از قبولی در مصاحبه کبک و دریافت CSQ)
۴۹۰ هزینه لندینگ برای هر متقاضی به جز فرزندان

 

مدارک لازم برای تشکیل پرونده فدرال پس از قبولی در مصاحبه کبک 

رزومه انگلیسی یا فرانسوی برای متقاضی اصلی و همسر
پرداخت هزینه 
پاسپورت ها و ویزا های قبلی
کپی مدارک زبان
csqها
شناسنامه ها و سند ازدواج
سو پیشینه ها
۲ قطعه عکس. ۵ تا از عکس ها رو نام و نام خانودادگی و تاریخ تولد و تاریخ گرفته شدن عکس ( باید در ۶ ماه اخیر باشد) بزنید و عکس ششم رو خالی بگذارید و از عکاس بخواهید که این اطلاعات رو پشت عکس ششم بنویسد.  ( اسم و فامیلی خودش و تاریخی که عکس رو گرفته و اسم عکلاسی و ادرس عکاسی رو) . بعضی عکاسی ها مهر اماده دارن و پشت عکس میزنند و بعضی ها هم دستی مینویسند که هر دو مورد قبول هست.
خلاصه مشخصات عکس برای فدرال این هست که سایز عکس ۵ در ۷ سانتی متر باشه و ارتفاع صورت ۳.۱ تا ۳.۶ سانتی متر. عکس واضح باشد و پشت زمینه سفید

توجه به نکات زیر ضروری می باشد:

  • هزینه های دریافت شده توسط اداره مهاجرت گاهی تغییر می کند و موسسه در قبال این تغییرات مسئولیتی نمی پذیرد.)
  • امکان پرداخت این هزینه ها با چک کانادایی و یا کارت اعتباری وجود دارد (در صورت پرداخت با کارت اعتباری، معمولا درصدی بابت مالیات از حساب کسر می‌شود، بنابراین موسسه این مبلغ را از موکلین دریافت خواهد کرد)
  • لازم به ذکر است که در طول پروسه و مطابق با نیازهای جاری ممکن است مشاور پیشنهاد حذف یا اضافه مدارکی را ارائه نماید که در این زمینه از طرف موکل الزامی می باشد.
  • ترجمه کلیه مدارک می بایست به همراه تأیید مترجم و دفتر اسناد رسمی باشد. برای گرفتن اطلاعات مترجم مورد تایید موسسه با ما در ارتباط باشید.

 

سایر مدارک
این مدارک توسط وکیل مهاجرت شما آماده خواهد شد و در صورت نیاز در مورد کسب اطلاعات در مورد این مدارک با شما تماس گرفته خواهد شد.

متقاضیان در صورت داشتن شرایط ذکر شده می توانند بعد از تکمیل فرمهای ارزیابی مهاجرت کاری سایت جهت مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا با دفتر موسسه در تهران از طریق شماره تلفن ۲۶۴۰۹۶۳۰-۰۲۱  ارتباط برقرار نمایند.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید