تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

فرصت ویژه مهاجرت به کانادا با مدرک دیپلم فنی

۱۳۹۶-۰۳-۲۷ ۸:۲۰ ق.ظ 3872 بازدید

یک فرصت استثنایی برای مهاجرت به کانادا برای افراد با مدرک دیپلم فنی معتبر!

کانادا با داشتن سیستم مکانیزه در زمینه مهاجرت و با برنامه ریزی دقیق و هدفمند به دنبال جذب نیروی كار ماهر است تا تکنیک و یا مهارت های حرفه ای آنها باعث پیشرفت و رونق اقتصادی این کشور گردد.

در دنیای امروز برای جویندگان کاری که تا کنون در یکی از کشورهای جهان سوم می‌زیسته‌اند و قصد مهاجرت به کشوری پیشرفته دارند امکانات کمی وجود دارد تا بتوانند کار کنند و زندگی خوبی داشته باشند. اما تنها برخی کشور ها نظیر کانادا از طریق برنامهٔ مهاجرت سازمان یافته به طور علنی ارائه گر این امکانات هستند!
حالا وکلای موسسه اندیشه پویان با توجه به تجربه و سابقه خود در این زمینه اقدام به فراهم آوردن شرایط مهاجرتی ویژه ای برای افراد دیپلمه با مدرک معتبر فنی حرفه ای هستند نموده است.
شما به عنوان یک مهاجر در کشور کانادا می‌توانید زندگی راحت و قانونی داشته باشید.  کانادا یکی از کشور های ست که بالاترین رتبهٔ استاندارد جهانی حتی بالاتر از آمریکا و خیلی از کشور های اروپایی را دارد.

کسانی که در تلاش برای کسب اقامت کانادا هستند آگاه باشند که،کانادا به هزاران نیروی کار ماهر بخصوص در رشته های فنی در  طول ده سال آینده نیاز دارد،این به ۲ دلیل عمده می باشد:
۱- اقتصاد محکم و رو به رشد کانادا.
۲- وجود افراد بسیاری که بالای ۶۵ سال دارند و نیروی کار جوان جایگزین برایشان وجود ندارد.

متقاضیان این برنامه باید حداقل ۴ شرط زیر را داشته باشند:
۱٫ حداکثر سن ۲۹ سال
۲-پنج سال سابقه کار داشته باشد.
۳٫ گذراندن دوره یک ساله (۶۰۰ ساعته ) فنی و حرفه ای وزارت کار و دارای دانش کافی در زمینه مورد نظر
۴٫ حداقل IELTS 6 (در هر مهارت) داشته باشد

نکته قابل ذکر برای متقاضیانی که در این سطح زبان نیستند و زمان کمی نیز دارند موسسه  دوره های ویژه و فشرده ای در نظر گرفته تا در کمترین زمان ممکن به هدف آیلتس خود برسند.

متقاضیان در صورت داشتن شرایط ذکر شده می توانند بعد از تکمیل فرمهای ارزیابی مهاجرت کاری سایت جهت مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا با دفتر موسسه در تهران از طریق شماره تلفن ۲۶۴۰۹۶۳۰-۰۲۱  ارتباط برقرار نمایند.

4 دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است

  1. رضادیندارلو در تاریخ تیر ۲۳, ۱۳۹۶

    درودبرشماوقت بخیر
    من ۲۵سالمه دارای دوحرفه آشپزی وبنای ساختمان هستم درحال فراگیری زبان انگلیسی به صورت فشرده
    مدرک دیپلم
    دوسال هم بیمه اختیاری پرداخت کردم
    به نظرشماراهی برای من هست ک بتونم برم کانادایاخیر

    1. اندیشه پویان در تاریخ مرداد ۱۹, ۱۳۹۶

      با سلام
      ميتوانيد از طريق ادامه تحصيل اقدام كنيد اگر چه احتمال ريجكتي ويزا وجود دارد.
      با سپاس

  2. سعید اسفندیاری در تاریخ تیر ۲۳, ۱۳۹۶

    هزینه چقدره . با خانواده میشه رفت . چقدر طول میکشه.

    1. اندیشه پویان در تاریخ شهریور ۱۱, ۱۳۹۶

      با سلام و ادب
      با توجه به شرایط و اطلاعات تکمیلی بیشتر هزینه ها مشخص می گردد.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید