تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

تحصیل پرستاران در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش

۱۳۹۶-۰۳-۲۶ ۷:۱۶ ب.ظ 4041 بازدید

امروزه اتریش به لحاظ امتیازات و ویژگیهای شاخصی که دارد مقصد تحصیل بسیاری از دانشجویان در سراسر دنیا قرار گرفته است. کشور اتریش با داشتن دولتی که سعی کرده اقتصاد آلمان را سرلوحه اقتصاد جامع خود و آسایش و رفاه کشورهایی نظیر سوئیس را الگوی خویش قرار دهد، از جهتی می تواند مقصدی مناسب برای افراد متقاضی ادامه تحصیل در اروپا و از طرفی دیگر اقامتگاه مناسبی جهت بنا نهادن شرایط ایده آل ادامه زندگی برای همیهنان عزیز باشد.

پرستاری دارای اهداف مهمی چون پیشگیری از بیماری، پیشبرد بهبودی، حفظ سلامتی و … است و دارای نقش‌های آموزشی، مشاوره‌ای، پژوهشی وحمایتی نیز می‌باشد در این راستا موسسه اندیشه پویان با فراهم آوردن شرایط ویژه به لطف داشتن وکلای حقوقی و مجرب در امر مهاجرت به اتریش با توجه به سابقه ی طولانی و درخشان خویش آماده ارائه هرگونه مشاوره و خدمات به پرستاران عزیزی که بدنبال تحصیل در مقطع فوق لیسانس هستند  می باشد. تا براحتی بتوانید شانس خود را در اخذ پذیرش تحصیلی اتریش، ویزای تحصیلی اتریش و دریافت اقامت دائم اروپا بررسی نمایند.

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های اتریش مستلزم این می باشد که فرد متقاضی، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی از دانشگاههای سراسری داخل کشور باشد. چنانچه فرد، فارغ التحصیل دانشگاه هایی چون آزاد ، پیام نور ،غیر انتفاعی و علمی کاربردی باشد بسته به نظر دانشگاه مربوطه و تصمیمی که دانشگاه در جهت اعطای پذیرش و یا رد کردن آن اتخاذ می کند، بایستی دروسی را به عنوان پیش نیاز بگذراند.

توجه داشته باشید این مطلب بدان معنا نیست که فارغ التحصیلان دانشگاههای غیر سراسری شانسی جهت دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های اتریش ندارند بلکه مدارک این افراد حتما مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و نسبت به رزومه تحصیلی به فرد پذیرش اعطا می شود. طول دورهmaster  در کشور اتریش دو سال می باشد.

شرایط ورود به مقطع کارشناسی ارشد در اتریش بستگی به دانشگاههای اتریش دارد زیرا سطح تحصیل در اتریش به نسبت ایران یک سال جلوتر است و ممکن است بعضی از واحدهای کارشناسی پذیرفته شود و داوطلب یک سال پایین تر بنشیند و بعد بصورت پیوسته وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند . در اکثر مواقع فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد باید پیش نیاز بگذرانند و سپس میتوانند وارد دوره کارشناسی ارشد شوند ولی برای فارغ التحصیلان دانشگاه سراسری امکان ورود مستقیم به مقطع کارشناسی ارشد بالا می باشد )اگر کمتر  از ۳۰ ECTS پیش نیاز به آنها بخورد .(

البته بطور کلی باید مدارک تحصیلی به اتریش فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ریز نمرات متقاضی تعیین کند که شخص از چه ترمی در اتریش می تواند شروع به ادامه تحصیل نماید.

سال تحصيلي در دانشگاههای اتریش در تاريخ اول اكتبر شروع و در تاريخ ۳۰ سپتامبر پايان مي‌يابد. ترم زمستانه در تاريخ اول اكتبر و ترم تابستاني (ترم بهاره) در تاريخ اول مارس شروع مي‌شود. هركدام از دانشگاهها مي‌توانند در تاريخ ديگري شروع ترم دوم را اعلام كنند. با شروع ترم تحصيلي كلاسهاي درس نيز شروع مي‌شوند. ترم زمستاني و ترم تابستاني هر يك حداقل ۱۴هفتة آموزشي و در مجموع ۳۰ هفتة آموزشي را شامل مي‌شوند. تعطيلات تابستاني بطور معمول ۳ماه به طول مي‌انجامد (جولاي‌،‌ آگوست‌، سپتامبر) در تعطيلات بجز دوره‌هاي آموزشي تابستاني، گردشهاي علمي دانشگاهي و دوره‌هاي كارآموزي هيچ كلاس ديگري تشكيل نمي‌شود.

از مزایای تحصیل در اتریش فرصت شش ماهه ای می باشد که بعد از پایان تحصیلات به فرد داده می شود تا کار مناسب مرتبط با رشته تحصیلی خود را بیابد و جهت اخذ اقامت دائم کشور اتریش اقدام کند.

 افراد حین تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد اجازه ۲۰ ساعت در هفته یا سالی ۳ ماه یعنی سالی ۹۰روز  کار در هفته را دارند

شهریه دوره های کارشناسی ارشد در اتریش بین ۳۸۰ تا ۷۴۴ یورو می باشد

هزینه های زندگی در کشور اتریش برای دانشجویان ماهی ۵۰۰ تا ۷۰۰یورو در ماه می باشد که این مبلغ هزینه های مسکن، خوراک، پوشاک ،بیمه و رفت و آمد را پوشش می دهد.

در کشور اتریش علاوه بر تحصیل به زبان آلمانی شرایط تحصیل به زبان انگلیسی را نیز برای دانشجویان مهیا می باشد.

نکته : براي اخذ پذيرش بري دانشجويان خارجي نياز به مدرک زبان آلماني نمي باشد و دانشجو مي تواند پس از اخذ پذيرش در کشور مربوطه دوره هاي زبان را طي کند.

هدف بسیاری از افراد از تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه های اتریش ورود به مقاطع دکترا و اخذ مدرک دانشگاهی از بهترین دانشگاه اروپا است. به این تربیت که فرد می تواند با هزینه های رایگان تحصیل کرده و شانس خود را برای گرفتن بورسیه تحصیل در این کشور در مقطع دکترا افزایش دهد.

  • شرايط جديد تحصیل در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های دولتی اتریش:

۱-  دانشجوی ارشد یا فارغ التحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه های مورد تائید ایران

۲-  احتیاج به ارائه نمره زبان آلمانی  جهت پذیرش  نیست  .

۳-  پذیرش در همان رشته  یا زیر شاخه های آن  خواهد بود که متقاضی در ایران دانشجوی آن رشته یا فارغ التحصیل آن  بوده است . امکان تغییر گرایش می باشد .

تبصره: تنها در صورت داشتن  اقامت والدین یا همسر بیش از ۵ سال میتواند رشته خود را عوض نماید.

۴-  زبان تدریس در اغلب رشته ها به زبان آلمانی می باشد . رشته های به زبان انگلیسی  احتیاج به داشتن نمره ۶ به بالای آیلتس دارند.

۵-  نحوه گذراندن دوره های آلمانی جهت متقاضیانی که نمره زبان آلمانی ارائه نداده اند ، بدین صورت می باشد که داوطلب  تا دو سال دوره زبان را در دانشگاه می گذراند  و تا سه بار فرصت دارد در آزمون EDP  یا ÖSD  را جهت  ورود به دوره های آکادمی  شرکت نموده و  پذیرفته شود .

تبصره : شهریه دوره های زبان در دانشگاه های دولتی اتریش حدود ۸۵۵ یورو درهرسه ماه می باشد .

۶-  شهریه در دانشگاه های اتریش به زبان آلمانی یا انگلیسی  بین ۳۸۵تا ۷۵۰ یورو در هر ترم می باشد .

۷- مدت زمان اخذ پذیرش : معمولا بین یک تا سه ماه

  • مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ پذیرش در دوره کارشناسی ارشد در اتریش عبارتند از:

کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی

ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی

ترجمه رسمی مدارک در دو نسخه ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ) بايد فقط به زبان آلمانی باشد.

  • خدمات ارائه شده توسط موسسه در این پکیچ کامل:
    ۱٫ پذیرش دانشگاهی + وقت سفارت اتریش
    ۲٫ خوابگاه
    ۳٫ پیگیری ویزای دانشجویی
    ۴٫ ما دراتریش افتخار داریم تا بهترین سرویسها را به شرح ذیل جهت رفاه و اطمینان بیشتر هموطنان ارائه نماییم که شامل :
    ترانسفر فرودگاه / پیگیری خوابگاه و تحویل خوابگاه / سیم کارت / ثبت نام پلیس / باز کردن حساب بانکی / ثبت نام دانشگاه و معرفی / ثبت نام کلاس زبان و معرفی /بیمه دانشجویی
    کارت اقامت یکساله
  • نکته : پرداخت هزینه ها به صورت مرحله ای بوده که به نسبت پیشرفت کار پرداخت می شود.

ما در موسسه اندیشه پویان به شما متقاضی مهاجرت که قصد عزیمت به اروپا به واسطه ی ویزای تحصیلی را گرفته اید و تصمیم به ادامه تحصیل در خارج از کشور رادارید ، همچنین جهت اخذ مدارک زبان نگران هستید و به دنبال راه سهل تر ی می باشید که به همان دستاوردهای مطرح شده در کشور اتریش دست یابید، تحصیل در کشور اتریش و پذیرش از دانشگاه های اتریش را به شما پیشنهاد میدهیم جهت بررسی شرایط خود توسط وکلای موسسه فرم ارزیابی مهاجرت تحصیلی سایت را تکمیل کنید.

برای ارزیابی شرایط خود با آدمین موسسه در تلگرام با آی دی infoandishepuyan@ ( شماره ۰۹۳۵۹۷۴۰۰۸۲ ) در ارتباط باشید، و یا از طریق شماره های ۸۸۷۵۲۳۷۶ – ۰۲۱ , ۲۶۴۰۹۶۳۰ – ۰۲۱ با دفتر تهران تماس حاصل بفرمایید.

2 دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است

  1. Nilufar در تاریخ مرداد ۲۵, ۱۳۹۶

    ميانگين نمرات بايد به چه صورت باشد؟

    1. اندیشه پویان در تاریخ شهریور ۱۱, ۱۳۹۶

      با سلام و عرض ادب
      معمولا در کشور های عضو اتحادیه اروپا معدل بالای ۱۵ در نظر گرفته میشود.
      ولی تا به الان برای کشور اتریش شرط معدل مطرح نبوده و با هر معدلی امکان اقدام وجود دارد.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید