تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری کبک

۱۳۹۶-۰۳-۲۶ ۱:۰۵ ب.ظ 2589 بازدید

پس از مدتها انتظار کبک سیاست خود را برای دریافت پرونده در برنامه سرمایه گذاری کبک اعلام کرد. برنامه های بیزینسی و سرمایه گذاری استان کبک در سال ۲۰۱۶ از ماه آوریل بدون محدودیت سنی و بدون نیاز به مدارک زبان و تحصیلات  آغاز خواهدشد.

اداره مهاجرت استان کبک در تاریخ ۱ آوریل ۲۰۱۶ اعلام کرد برنامه های بیزینسی مهاجرت به کانادا خود را که شامل برنامه محبوب سرمایه گذاری کبک (Quebec Investor)، برنامه کار آفرینی و برنامه خود اشتغالی را بازگشایی می کند.

موسسه اندیشه پویان با مشاوران و وکلای مجرب خود افتخار دارد که با اطمینان می تواند پرونده متقاضیان را برای ثبت در این برنامه با توجه به ظرفیت مشخصی که دارد دریافت کند. به نظر وکلای این موسسه با توجه به روند خوب برداشته شدن تحریم ها و امکان انتقال سریع وجه سرمایه گذاری و افزایش سرعت بررسی پرونده هاٰ در حال حاضر بهترین برنامه کسب اقامت بدون تعهد ماندن در یک استان برای تمام اعضای خانواده برنامه سرمایه گذاری کبک می باشد.

شرایط سرمایه گذاری در کانادا از طریق استان کبک به این صورت خواهد بود که حداکثر تعداد پرونده مورد قبول در این روش و در این بازه زمانی ۱۷۵۰ پرونده می باشد که کشور چین نیز تنها می تواند حداکثر ۱۲۰۰ پرونده به خود اختصاص دهد. پرونده ها بصورت تصادفی انتخاب می شوند و آنهایی که انتخاب نشدند برگردانده خواهد شد.

این نکته قابل توجه است که متقاضیانی که دارای مدرک زبان فرانسه ( حداقل B2) می باشند، شامل این حد نصاب نمی باشند و در هر زمان می توانند برای برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری کبک و یا کار آفرینی کبک اقدام نمایند. و در اولویت اول بررسی قرار می گیرند.

افرادی که مدرک زبان فرانسوی ندارند تا قبل از ژانویه میتوانند پرونده خود را ارسال نمایند. همچنین هزینه های قانونی افزایش پیدا کرده و به ۱۵٫۰۰۰ دلار تغییر یافته که این هزینه قانونی بررسی پرونده از ابتدا تا انتهای پروسه می باشد. لازم به ذکر است که این هزینه برای کل پرونده می باشد و دیگر همسر و فرزندان هزینه قانونی نباید بپردازند. هم چنین داشتن قرارداد با یکی از موسسات سرمایه گذاری در کانادا معرفی شده از طرف دولت کبک پیش از ارسال پرونده الزامی میباشد. هر کدام ازین موسسات دارای ظرفیت مشخصی از سوی اداره مهاجرت کبک بوده و اجازه تنظیم قرارداد بیشتر از آن ظرفیت را ندارند.

استان کبک که به عنوان ایالت زیبا توسط محلی هایش شناخته میشود بزرگترین شهر شرقی کانادا با جمعیتی بالغ بر ۷۶۰۰۰۰۰ نفر می باشد. کبک یکی از قدیمی ترین شهر های است. که با وجود تاریخ ۴۰۰ ساله اش شهریست دیدنی و پر از فضاهای پر جنب و جوش. دانشگاه لاوال که بزرگترین دانشگاه فرانسوی در آمریکای شمالی است در این شهر واقع می باشد. از نظر رتبه بندی این دانشگاه در رتبه ۱۳ دانشگاههای کانادا قرار دارد. زبان فرانسوی زبان رسمی و اداری در ایالت کبک کانادا می باشد هر چند اغلب آنها به انگلیسی نیز مسلط می باشند با این حال نسبت به زبان فرانسوی تعصب خاصی دارند.

مونترال دومین شهر بزرگ کانادا و دومین شهر بزرگ فرانسوی زبان در دنیا می باشد که در استان کبک قرار گرفته است. خانواده های مهاجر بسیاری برای زندگی به کانادا می آیند پس این امری بسیار عادیست که ساکنین کانادا مهاجرین را می پذیرند و با آنها سازگاری پیدا میکنند. احترام به آزادی و نظر مردم یک قانون اساسی در اجتماع کاناداست. قانون شماره ۱ در میان مردم کبک احترام گذاشتن به مردم و اموالشان است. فرد با داشتن ویزای اقامت دائم کار در کانادا از تمامی حقوق یک شهروند بومی به جز حق رای برخوردار است. مذاهب اکثریت مردم کبک (حدود ۸۰%) دارای آیین مسیحیت هستند که ۷۵% آنها را کاتولیک ها تشکیل میدهند. مسلمانان نیز ۳٫۲% از کل مذاهب را به خود اختصاص می دهند.

اقتصاد در کبک یک اقتصاد مدرن صنعتی و باز است که باعث ایجاد تعادل تجاری مثبت می شود. از امضای توافق نامه تجارت بین آمریکا و کانادا در سال ۱۹۸۷ صادرات کبک به خاک ایالات متحده افزایش قابل توجهی داشته است. اقتصاد کبک نیز مانند دیگر کشورهای بزرگ صنعتی عمدتا بر پایه ی بخش خدمات وهم چنین تولید میباشد. حدود ۸۵% از صادرات کانادا به آمریکا میرود. روابط اقتصادی میان فرانسه و کبک نیز حائز اهمیت می باشد.

شرایط اولیه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان کبک:

 • داشتن حداقل ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا دارایی (به تنهایی یا به همراه همسر)

• داشتن تجربه مدیریتی در یک تجارت یا کشاورزی یا صنعتی و یا همچنین کار برای نمایندگان بین المللی و یا دولت جائیکه حداقل غیر از خود متقاضی ۲ کارمند تحت نظر وی وجود داشته باشند (درصورتیکه فرد مالک بیزینس نباشد باید ۵ کارمند تحت نظر خود داشته باشد). این تجربه باید حداقل ۲ سال از ۵ سال اخیر باشد و شامل مسئولیتهای مربوط به تصمیم گیری، نیروی انسانی و منابع مالی باشد.

• تمایل به اقامت در استان کبک و سرمایه گذاری مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا توسط یک واسطه مالی مانند بانک. این مبلغ باید به مدت ۵ سال در یکی از موسسات بانکی و یا مالی کانادا سرمایه گذاری شود و پس از ۵ سال بدون سود در فاصله زمانی ۳۰ روز به فرد متقاضی بازگردانده می شود.

نکته مهم و قابل توجه :” درصورتیکه متقاضی نتواند مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار را تهیه نماید می تواند ۲۲۰٫۰۰۰ دلار به حساب یکی از موسسات مالی کبک واریز کرده و درخواست وام نماید که در اینصورت مبلغ ۲۲۰٫۰۰۰ دلار بازگردانده نخواهد شد. معمولا متقاضیان ترجیح می دهند که وام بگیرند تا اینکه مستقیما ۸۰۰٫۰۰۰ دلار سرمایه گذاری کنند.”

• علاوه بر این موارد، مهارت زبانی، سایر مهارتهای مرتبط با تجارت فرد و همچنین سن متقاضی در کل پروسه تاثیرگذار است.

شرایط ارسال پرونده سرمایه گذاری کانادا:

 • پرونده ها باید به مونترال فرستاده شوند.

• هر شخص تنها می تواند یک پرونده ارسال کند متقاضی در صورتی که بخواهد از مهارت زبان انگلیسی و فرانسوی امتیازی اخذ کند باید حتما نمره آزمون زبان فرانسوی یا انگلیسی را به همراه پرونده ارسال نماید.

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان کبک:

مرحله اول: جمع آوری و آماده سازی مدارک. برای فرستادن پرونده تمامی مدارک باید آماده و کامل باشند. پرونده های ناقص به همراه هزینه قانونی پس فرستاده خواهند شد.

مرحله دوم: دریافت نامه از طرف اداره مهاجرت: در این مرحله که تا ۳۰ روز پس از اتمام مهلت ارسال پرونده ها به طول می انجامد، متقاضی نامه ای دریافت خواهد کرد که پرونده وی باز شده است و باید بقیه مدارک و فرمها را ارسال نماید. پرونده ها می تواند بدون مصاحبه و یا با مصاحبه پیش رود.

مرحله سوم: دعوت به مصاحبه. در این مرحله نیت متقاضی از اقامت در کبک، مدارک وی، قرارداد سرمایه گذاری، داراییها و نحوه بدست آوردن آنها بررسی می شود. این مصاحبه در کشور ترکیه صورت گرفته و یک ساعت و نیم طول می کشد.

مرحله چهارم: درصورت قبولی متقاضی در بررسی پرونده CSQ را از طریق ایمیل خود دریافت می کند.

مرحله پنجم: ارسال مبلغ ۲۲۰٫۰۰۰ دلار در مهلت ۱۱۰ روز. نکته مهم این است که متقاضی باید از قبل با یکی از موسسات اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کبک برای ارسال این مبلغ قرارداد نوشته و جای خود را رزرو کرده باشد. متاسفانه در حال حاضر به دلیل محدودیت هایی که از طرف دولت کبک در خصوص انتقال مبلغ سرمایه گذاری به بانک اعمال شده انتقال این مبلغ نیاز به اخذ مجوزهای دولت فدرال را دارد. امیدواریم با توجه به روی کار آمدن دولت لیبرال جدید کانادا این سد و محدودیت ها از بین بروند. اندیشه پویان همواره در خصوص دریافت مجوز از دولت فدرال کانادا پیگیر بوده و برای متقاضیان این مجوز را دریافت کرده است.

مرحله ششم: انجام آزمایشات پزشکی و عدم سوء پیشینه و اقدام برای دریافت

مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری در استان کبک:

 • کپی برابر با اصل پاسپورت ها (داشتن اعتبار برای حداقل ۱ سال)

• پرینت حساب فرد متقاضی در ۶ ماه گذشته

• فرم دکس با امضا اصلی متقاضی و همسر (و در صورت داشتن فرزند گروه سنی ۲۲ سال و بالاتر)

• قرارداد سرمایه گذاری با متقاضی (نسخه اصلی امضا شده توسط هر دو طرف)

• هزینه ۱۵۰۰۰$ قابل پرداخت توسط چک از یک موسسه مالی کانادایی

 • ارزیابی املاک

• اسناد مالکیت

• درصورت داشتن سهام: اساسنامه شرکت، ثبت شرکت و آگهی تغییرات و صورتهای مالی شرکت

• درصورت داشتن تجربه مدیریتی در یک شرکت: گواهی کاری با داشتن موارد زیر: ۱٫ اطلاعات تماس ۲٫ وظایف و شرح شغلی ۳٫ حقوق دریافتی

• و همچنین فیش حقوقی

• لیست بیمه کارمندان تحت نظر

• سابقه کسب اموال

• چارت سازمانی

• مدارک تحصیلی و یا دیپلم های گرفته شده متقاضی اصلی

• فرمهای مربوط به سرمایه گذاری در کبک

متقاضیان مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری می توانند جهت بررسی شرایط خود و اطلاع از واجد شرایط بودن خویش در این روش مهاجرتی با مشاورین ما از طریق شماره تلفن ۰۲۱۸۸۷۵۲۳۷۶ و در تلگرام با شماره  ۰۹۳۵۹۷۴۰۰۸۲  در ارتباط باشند و یا اقدام به تکمیل فرم های ارزیابی مهاجرت سرمایه گذاری نمایند تا بهترین روش مهاجرت به کانادا توسط وکلا و مشاورین موسسه اندیشه پویان در اختیارشان قرار گیرد.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید