تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی

۱۳۹۶-۰۳-۲۶ ۱۲:۱۰ ب.ظ 3860 بازدید

یکی از روش های مهاجرت به کانادا، گروه خوداشتغال (خویش فرما)  Self-employed Persons است. برنامه مهاجرت خوداشتغالی در سطح فدرال (کل کانادا) اجرا می شود و برای کسانی است که قصد مهاجرت به هر نقطه ای از کانادا بجز استان کبک را دارند. در این راستا موسسه اندیشه پویان همراه با وکلا و مشاوران مجرب که همواره در تلاش برای خدمت رسانی بهتر و ایجاد فرصت های جدید برای زندگی ایده آل در هر نقطه از جهان برای مردم سرافراز ایرانی است  این خدمت را به متقاضیان خود با توجه به شرایط زیر ارائه میکند:

برای اقدام از این روش مهاجرتی، نیازی به ارایه مدرک زبان نیست. از دیگر مزایای این روش مدت کوتاه پروسه پرونده ها می باشد. (کلیه پرونده های ارسالی در ابتدای سال ۲۰۱۵ در مدت ۱۰ تا ۱۲ ماه نامه مدیکال خود را دریافت کرده اند)

به طور کلی سه گروه از مهاجران می توانند در قالب خوداشتغالی Self-employment برای مهاجرت به کانادا در سطح فدرال اقدام کنند:

  • ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی (مربیان، داوران مسابقات، مدیران برنامه های ورزشی و …)
  • هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری و فرهنگی (نویسندگان، موسیقی دانان، فیلم سازان، فیلمنامه نویسان، نقاشان، خوانندگان و …)
  • کشاورزان و دست اندرکاران امور کشاورزی و دامی (دامداران، کشت کاران، زنبورداران، باغ داران، پرورش دهندگان طیور و …)

شرایط:

  • داشتن حداقل دو سال سابقه کار خود-اشتغالی در زمینه گروه های کاری مرتبط (ورزشکاران، هنرمندان، کشاورزان و دامداران)
  • دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس
  • داشتن حداکثر سن ۴۹ سال
  • شما باید قصد و توان این را داشته باشید که پس از مهاجرت به کانادا به عنوان فرد خود-اشتغال در گروه کاری مشخص شده مشغول به کار شوید.
  • کسب حداقل ۳۵ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز
  • توانایی مالی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده خود در کانادا به مدت یک سال

معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی:

شما باید حداقل ۳۵  امتیاز بر طبق  ۵  فاكتور در سیستم امتیاز بندی کسب کرده باشید . ۵  فاكتور عبارتند از :

معیار گزینش

امتیازات

تحصیلات

حداکثر ۲۵ امتیاز

تجربه مدیریتی

حداکثر ۳۵ امتیاز

سن

حداکثر ۱۰ امتیاز

دانش زبان انگلیسی و/یا فرانسه

حداکثر ۲۴ امتیاز

قابلیت انطباق

حداکثر ۶ امتیاز

مجموع

حداکثر ۱۰۰ امتیاز

امتیاز قبولی

۳۵ امتیاز

درخواست كنندگان و خانواده شان همچنین باید آزمایشات سلامت پزشكی و امنیتی را به عنوان بخشی از پروسه درخواست مهاجرت كانادا از سر بگذرانند.

مزایای این برنامه مهاجرتی:

  • در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید اعضای وابسته خانواده شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا شریک قانونی زندگی و فرزندان وابسته شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.
  • دانستن زبان و ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه الزامی نیست.
  • متقاضی هیچگونه تعهد مالی نسبت به دولت کانادا ندارد و اقامت دائم نامشروط دریافت خواهد کرد.

متقاضیان مهاجرت به کانادا از روش خود اشتغالی، میتوانند برای بررسی شرایط خود  و اطلاع از واجد شرایط بودن خویش در این روش مهاجرتی اقدام به تکمیل فرم های ارزیابی رایگان نمایند.

2 دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است

  1. seyed mehdi sharifi در تاریخ تیر ۲۷, ۱۳۹۶

    از کجا باید اقدام کنم

    1. اندیشه پویان در تاریخ شهریور ۱۱, ۱۳۹۶

      با سلام
      شما میتوانید جهت مشاوره، رزومه کامل خود را از طریق تکمیل فرم های ارزیابی رایگان سایت برای بررسی توسط وکلای موسسه ارسال نمایید.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید