تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

 اخبار مهاجرت

شرایط استثنایی برای مهاجرت تحصیلی

۱۳۹۶-۰۳-۲۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ 3118 بازدید

نحوه ی ثبت نام ترم های بهار و تابستان (برای افرادی که دارای حداقل مدرک پیش دانشگاهی و قبولی دانشگاه هستند  )

موسسه اندیشه پویان برای جلب رضایت مشتریان خود طی قراردادی که با دانشگاه های شهرهای دورتموند-هانوفر- برلین -ینا -رور بوخوم – کلاوستال -بیفلد-بیبراخ-هاگن- که منعقد نموده ضمانت پذیرش ۱۰۰% را برای شرایط ویژه و زمان محدود متقاضیان خود خواهد داد. این دوره های تحصیلی نیمه رایگان و به زبان آلمانی ( متقاضیانی که مسلط به زبان آلمانی نیستند می توانند به صورت فشرده دوره زبان را شروع نمایند) خواهد بود. درمقطع تحصیلی کارشناسی در آلمان متقاضی می بایست دارای مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی باشید ، بدین معنی که ۱۲ سال تحصیلی را اتمام کرده باشید و حتما درکنکور سراسری قبول شده باشد تا بتواند در دانشگاه های آلمان اقدام به تحصیل نماید .همچنین کسانی که درکنکور سراسری قبول نشده اند می توانند مدرک لیسانس دانشگاه آزاد را ارائه نمایند بدین صورت که متقاضی می بایست دوره لیسانس را به پایان برساند و مدرک قبولی لیسانس را به جای قبولی کنکور سراسری مقطع لیسانس ارائه نمایند .

همچنین موسسه اندیشه پویان با دارا بودن نمایندگی های رسمی از دانشگاه های دولتی آلمان و موسسات معتبر زبان توانسته اند متقاضیانی که دارای مدرک قبولی دانشگاه آزاد می باشند و یا مدرک کاردانی دانشگاه آزاد را دارند بدون مدرک زبان اقدام به اخذ پذیرش از دانشگاه های آلمان نمایند .روش کار موسسه  بدین صورت است که متقاضیربا داشتن قبولی دانشگاه آزاد یا اشتغال به تحصیل در مقطع ایسانس جهت دوره لیسانس مجددا اقدام نماید و نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی جهت پذیرش نیست ولی بعد از دریافت پذیرش برای دادن درخواست ویزا به سفارت متقاضی نیاز به رائه مدرکی دال برداشتن ۵۰۰ساعت زبان آلمانی دارید .

متقاضی می بایست در مدتی که در حال دریافت پذیرش از دانشگاه های آلمان است زبان آلمانی را به صورت فشرده یاد بگیرد تا وقتی پذیرش صادر شد  در حد ۵۰۰ ساعت زبان آلمانی را بلد باشد و نیز پس از گرفتن ویزا جهت گذراندن مابقی دوره زبان به دانشگاهی که در ان پذیرش شده اید می روید و مابقی زبان خود را در انجا تکمیل می نمایید و وارد دانشگاه می شوید.

در رشته های  زیر:

 ریاضیات کاربردی (کارشناسی)

ریاضیات کاربردی (کارشناسی ارشد)

مهندسی اتوماسیون (کارشناسی ارشد)

مدیریت کسب و کار (کارشناسی)

شیمی (کارشناسی)

شیمی (کارشناسی ارشد)

انرژی و فیزیک مواد (کارشناسی)

انرژی و مواد فیزیک (کارشناسی ارشد)

انرژی و مواد خام (کارشناسی)

انرژی و مواد اولیه تامین مهندسی (کارشناسی ارشد)

سیستم تکنولوژی انرژی (کارشناسی ارشد)

قدرت مهندسی سیستم های (کارشناسی ارشد)

فن آوری های انرژی (کارشناسی)

مهندسی Geoenvironmental (کارشناسی

مهندسی Geoenvironmental (کارشناسی ارشد

مهندسی زمین گرمایی (کارشناسی ارشد)

علوم کامپیوتر (کارشناسی)

علوم کامپیوتر (کارشناسی ارشد)

فن آوری اینترنت و سیستم های اطلاعاتی (کارشناسی ارشد)

مهندسی مکانیک (کارشناسی)

مهندسی مکانیک (کارشناسی ارشد)

علم مواد (کارشناسی ارشد)

علم مواد (کارشناسی)

علم مواد (کارشناسی ارشد)

مکاترونیک (کارشناسی ارشد)

مهندسی معدن (کارشناسی ارشد)

تحقیق در عملیات (کارشناسی ارشد)

مهندسی نفت (کارشناسی ارشد)

فیزیک (کارشناسی)

فن آوری های فیزیکی (کارشناسی ارشد)

علوم زمین کالا (کارشناسی)

علوم زمین کالا (کارشناسی ارشد)

تامین مواد اولیه مهندسی (دوره کارشناسی ارشد، کارشناسی ارشد)

مهندسی سیستم (دوره کارشناسی ارشد، کارشناسی ارشد)

فنی مدیریت بازرگانی (کارشناسی ارشد)

علوم کامپیوتر فنی (کارشناسی)

مهندسی محیط زیست (کارشناسی ارشد)

فرآیند مهندسی محیط زیست و بازیافت (کارشناسی ارشد)

مهندسی فرآیند / مهندسی شیمی (کارشناسی ارشد)

مهندسی فرآیند / مهندسی شیمی (کارشناسی)

مهندسی مواد (کارشناسی ارشد)

علوم کامپیوتر اقتصادی (کارشناسی)

علوم کامپیوتر اقتصادی (کارشناسی ارشد)

مهندسی صنایع (کارشناسی)

مهندسی صنایع (کارشناسی ارشد)

هزینه زندگی دانشجو در آلمان بانضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کلیه هزینه های جانبی همچنین هزینه‌های اجتناب‌ناپذیری همانند تلفن و اینترنت (در خانه‌های خصوصی) حدودا ۵٠٠ تا  ٧٠٠ یورو در ماه می باشد که این هزینه در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.
مبلغ اخذ پذیرش با  ۵۰% تخفیف برای مدت محدود ۷۰۰ یورو می باشد.

دیگر مزایا عبارت است از : با  دارا بودن ویزای دانشجویی میتوان به کل کشورهای عضو شنگن و سوئیس سفر کرد و نیز  ویزای دانشجویی برای طول مدت  تحصیل داده می شود و بعد از اتمام تحصیل معمولا برای شش ماه تمدید می گردد که دانشجو فرصت گشتن به دنبال کار را نیز داشته باشد. همچنین ویزای دانشجویی آلمان همانند ویزای دانشجویی آمریکا یا کانادا محدودیت ندارد بدین معنی که متقاضی راحت می تواند به هر جا که می خواهد سفر کند چون ویزای با خارج شدن از مرز باطل نمی گردد.امکان کار قانونی دانشجویی – ۲۰ ساعت در هفته

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیلی عبارت اند از:

مدارک زیر باتوجه به شرایط متقاضی دسته بندی گردیده و نیاز نیست همه ی  متقاضیان تمام مدارک را دارباشند.

۱-   ترجمه مدارک دیپلم و ریز نمرات

۲-   ترجمه مدارک پیش دانشگاهی و ریز نمرات

۳-   ترجمه مدارک لیسانس و ریز نمرات

۴-   ترجمه مدارک فوق لیسانس و ریز نمرات

۵-   کپی پاسپورت

۶-   ۴قطعه عکس ۴*۶

۷-   گواهی زبان آلمانی ( در صورت موجود)

۸-   کارنامه قبولی در کنکور

برای بررسی دقیق تر شرایط خود توسط وکیل مهاجرت، از شما دعوت می کنیم فرم های ارزیابی مربوط به مهاجرت تحصیلی سایت را تکمیل نمایید.

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید